sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

evet ... elle tutulur bir sorun yoktu ama uyuşmuyorduk işte en ufacık örnek o gezmeyı çok yorulmyı sevmez ben evde durmym hep birşeylerle ugrasym diyen biriyim.. belki de cok sıkılgandım bazen diyorum ben mi anormaldım o gercekten cok fedakarlık yaptı.. o yuzden kaybettin sen beni diyebildi... ne diyim ki Allah daha büyük dert vermesin insanoğlu böyle alışıyor seviyor unutamıyor .. yani duygular çok farklı her an değişebiliyor arkdsnn sorunu neydi..ciddi bir sorunmu vardı aralarında.. bizimki anlasamamazlıkdı..

Ben bilmiorum ilk ciktiklarinda ben unv ilk yilimdi o kazanamamisti telden gorusuoduk gelince tanistircam dedi tanistiktan sonra sen gercekten onla bi gelecegin oldg inanio musun dedim uyusmuosunuz dedim benle paylasmayi kesti ve bunu 7 sene sonra gordu ayrildiktan 1 ay sonra cocuk baska bi arkadasimizla evlendi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

neden bittii... ne kadar sürdü ilişkiniz

1 seneye yakın..

Çok bencil ve kıskançtı..

Yoksa bana olan sewgisine sadakatine güvenim sonsuzdu..

Ama bana karşı hep sorgulayıcı bir tarafı vardı, buda beni ondan soğuttu..

Bizim daha önemli problemlerimiz vardı aslında, ailesini ikna etmesi gibi..

Basit şeylerle uğraşmak beni yordu, çünkü benim ikinici bir hata yapma lüksüm yok..

Ve bi yerde koptum ve ayrıldım.. Hemde bir mesajla söyledim bunu..

Cewap bile vermedi... Daha öncede vermemişti..

Ama dayanamayıp o geri dönmüştü...

Ama ikinci şeyi asla yapmaz...

Bitti anlayacağınn..

Her şeyin hayırlısı..

Özlüyor muyum? Ewettt köpek gibi hemde...

Ama böylesi daha hayırlı bizim içinn...:43::43::43::43::43::43:

keşke senin gbi yapsaydım bende .... ahh ahhhh smdi 2 hafta yanı işe 10 gundur aramıyorum... devam ettireblrsm iyi olcak... basından yapsaydım belki barısmıs olcaktık :(:(:( asla çok dusmeyecksın ustune.. bu boyle ne yapalımm... bana nasıl ayrıyken aramadın ne yaptn dusunmdn mı vsç.. belki hiç aramasaydı arıcakmydn tamamen bitirckmydın.. bunları anlatmnı ısterım

Çok zorlandim birde ben cok aşığim dort yil oldu ama ilk gunku gibiyim .Ayriyken kendimi motive ettim hep iyi yonleri aklima gelince ama bana bunlari yapti hep benden kolay vazgecti diye dusundum. O dayaniyosa bende dayanirim dedim.Gizli gizli agladim.Atladim arabaya actim muzigi bagira bagira agladim dolastim ama o hic bilmedi .onceden hep arar aglardim falan oda hep nasilsa dayanamaz arar diye dusunurdu .kisacasi ben hep çantada kekliktim.Ha aramasa napardim ne kadar dayanirdim gercekten bilmiyorum cunku artik bende yorulmustum ve guçluydum.Tabi baristiktan sonrasida cok onemli sorunlari detaylica konusmak ustunu ortmemek ve birdaha her kavgada ayriligi dillendirmemssi gerektigini soylemek aksi taktirde birdaha donusun olmayacagini bilmesi vs.sabret canim degistigine inansintekrar basladiginda herseyin farkli olacagini dusunsun.seni kaybettigini sanip korksun.

2 ay görüştük de agzna sıctm ayrılmasaydı daha iyiydi yani... en son msjlarına cvp vrmycgm yapma böyle dedi gene verıyor ama vermesse siktirip gidicem belki bunu bılıyor ahh nasıl bi pskopatlık bu ... insanın içi yanıyor.. ama ben sadece ondan duysaydm istmyrm dedgnı yada hiç knsmsydı kaybolsaydı nfrt edıp hiç düşnmıcktm insan oyle daha da soguyor.. inan seni anlayabılıyorum zaman dıyorlar bana da ne yapıcaz baska arkadasım.. neden cevap vermıyor ayrı olmanız cvp vermemesini gerektirmez ama..

Cevap vermiyor cunku belkide daha fazla umitlendirmek istemiyor uzgunum ama :(

Ben bir sene ayri kalip barisip cok mutlu olanini gordum:)

heh işte onlardan biride ben ve eşim:3:

1 sene ayrı kaldık ben ayrıldım ne 1 msj ne 1 telefon:25: memlekete gidince arkadaşlarıyla plan yapıp beni tenhada sıkıştırdılar desem yeridir:9:
şimdi evliyiz mutluyuz Allah izin verirse marttada çocuklu oluruz inşallah :40::21:

Ben bilmiorum ilk ciktiklarinda ben unv ilk yilimdi o kazanamamisti telden gorusuoduk gelince tanistircam dedi tanistiktan sonra sen gercekten onla bi gelecegin oldg inanio musun dedim uyusmuosunuz dedim benle paylasmayi kesti ve bunu 7 sene sonra gordu ayrildiktan 1 ay sonra cocuk baska bi arkadasimizla evlendi.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ayrıldıktan 1 ay snraysa önceden bitms cocugn sevgisi ve kızı daha öönce tanıyormus demekkii temeli kurulmuş herseyın.. ya cok kötü bir durum beklemek çok zor...

1 seneye yakın..

Çok bencil ve kıskançtı..

Yoksa bana olan sewgisine sadakatine güvenim sonsuzdu..

Ama bana karşı hep sorgulayıcı bir tarafı vardı, buda beni ondan soğuttu..

Bizim daha önemli problemlerimiz vardı aslında, ailesini ikna etmesi gibi..

Basit şeylerle uğraşmak beni yordu, çünkü benim ikinici bir hata yapma lüksüm yok..

Ve bi yerde koptum ve ayrıldım.. Hemde bir mesajla söyledim bunu..

Cewap bile vermedi... Daha öncede vermemişti..

Ama dayanamayıp o geri dönmüştü...

Ama ikinci şeyi asla yapmaz...

Bitti anlayacağınn..

Her şeyin hayırlısı..

Özlüyor muyum? Ewettt köpek gibi hemde...

Ama böylesi daha hayırlı bizim içinn...:43::43::43::43::43::43:

nasıl aramadan duruyorsun... belki birgn arıcaksın.. bende hiç aramasam diyorum söz verıyorm 1 haftaya atıyo kontak.. o dayanma sürecni anlatsan

nasıl aramadan duruyorsun... belki birgn arıcaksın.. bende hiç aramasam diyorum söz verıyorm 1 haftaya atıyo kontak.. o dayanma sürecni anlatsan

Bana karşı olan olumsuz davranışlarını aklıma getiriyorum..

Mantığımı kullanıyorum anlayacağın...

Bak o oğlak burcu, bende koç burcuyum.. Oda keçi gibi inatçı bende inatçıyım..

Sevgimizin önüne huyları geçtiğini ve bir saatten sonra bir insanı değiştiremeyeceğimi düşüncesi ile onu aramamam gerektiğini düşünüyorum..

Düşünmek istemediğim zamanda uyuyorum..

Ama ben senin gibi değilim, öyle kontak atmıyoe bende...

Dediğim gibi sevgi bir yere kadar olduğunu düşünüyorum ve onun eksi taraflarını getiriyorum aklıma...,

Sende öyle yap..

Çok zorlandim birde ben cok aşığim dort yil oldu ama ilk gunku gibiyim .Ayriyken kendimi motive ettim hep iyi yonleri aklima gelince ama bana bunlari yapti hep benden kolay vazgecti diye dusundum. O dayaniyosa bende dayanirim dedim.Gizli gizli agladim.Atladim arabaya actim muzigi bagira bagira agladim dolastim ama o hic bilmedi .onceden hep arar aglardim falan oda hep nasilsa dayanamaz arar diye dusunurdu .kisacasi ben hep çantada kekliktim.Ha aramasa napardim ne kadar dayanirdim gercekten bilmiyorum cunku artik bende yorulmustum ve guçluydum.Tabi baristiktan sonrasida cok onemli sorunlari detaylica konusmak ustunu ortmemek ve birdaha her kavgada ayriligi dillendirmemssi gerektigini soylemek aksi taktirde birdaha donusun olmayacagini bilmesi vs.sabret canim degistigine inansintekrar basladiginda herseyin farkli olacagini dusunsun.seni kaybettigini sanip korksun.

biz ayrıldgmzda aynı sehırdeydık yani lisanstan snra y.lisansta okuyorduk.. ayrı sehrlerde ayrılırz belki derken yanyanada olsa olmaynca olmuyor.. bazen birbrmzi öldğrcez neredeyse diyordum çok sık beraberdik.. bende artık ne kadr kızsamda kopamama olmuştu.. önceki gibi degildim artık onun ilgiszlgi azaldıkça hırcınlaştım.. birgün tam bitirecegm düzelmezsek derdi inanamazdım ama oldu işte.. hala aşıgım.. diyorum bazen o beni çok sevdi belki o da ne haldedir diyorum .. bagıra bagıra aglayamadım hep yanımda birileri vardı... ilk ayrıldgmz gun allahım o gun arkdsmda kalmstm kustum içtim neler neler anıra anıra agladım ölü gibiydim daha da içimi kusamadım.. onun yanına gittimmm ona kustum nasıl olur nasıl boyle dersin bana vs vs.... bazen bir çaksam rahatlıcam derdim durmadan ağlardım çocuk gibi... ne acı bir durum... hiç yaşamadım ki bir anda bomboş kaldım .. ama smdi bitti hersey .. aramıcam gecti artık......... sadece içi kan ağlasın o günü bekliyorum .. ve akıllandım 10 kere düşünüp bir kere hareket etmek lazım.. belki de hırsımın kurbanı oldum diyorum..

Sevgimizin önüne huyları geçtiğini ve bir saatten sonra bir insanı değiştiremeyeceğimi düşüncesi ile onu aramamam gerektiğini düşünüyorum..

Dediğim gibi sevgi bir yere kadar olduğunu düşünüyorum ve onun eksi taraflarını getiriyorum aklıma...,

Sende öyle yap..

bende şöylebirşey var. kalbim kırıldıgında sogudugmda asla dönmem adm atmam ne bilim bitiverıyor içimde hersey .. beni yaralayan belki de hırsım.. ellerimle maffetmem herseyii.. bana sen beni kaybettın demesi... nefret etmeye calısıyorum .. kötü huylarını dusunuyorum tabi.. ama arkama baktgmda iyiki bitmiş diyecgm biri degilki nefret edym .. ben hakettim bu durumu dıyorum demek istemıyor insan ama özledikçe kendine yüklüyor ınsan herseyı belki bunu yapsam su bu.. senı sevmıyırm git dese. mesj atmsa ne bilm daha baska ayrılsa ortada bıraksa arkama bakmam... ne biliym hersey nasip kısmet.. ben de yay burcuyum o balık..

Sende öyle yap..

Tipik koç burcu aslında bu benimkide öyle yapıyor çünkü :(

Biz eşimle ayrıldığımızda hep msjlaşırdık nasıl ayrılmaksa bir sefer hiç iletişim kurmadan 10gün dayanabildik sizin 2 ay olmuş bu çok uzun bir zaman :30:

Biz de üc senede bi'ara verelim dedik paso mesajlastik bi'askim canim demiyoduk yani:D

Bizde de suan bi'tuhaflik var da hayirlisi ya da ben regl olucam ondan hassasim konuyu okuyunca okuz oturdu icime:(

O süre boyunca onda size karşı hiçbir şey eksilmedi mi? İlk kim adım attı

ilk adimi ben atmistim tatlim ama gurur falan dinlemeden iyi ki atmisim diyorum simdi eskisinden bin kat daha iyi bi iliskimiz var

birbirimizi ozledik degerimizi anladik simdi el ustunde tutuyo beni

senin de boyle bi durumun var anladigim kadariyla

eger cook buyuk sounlariniz yoksa bi adim atmani tavsiye ederim icinde kalmamis olur hem belirsizlik icinde olmazsin

beni istemiyo der yoluna bakarsin

son bir hamle ama olursa olur olmazsa kabullenmek lazim

ilk adimi ben atmistim tatlim ama gurur falan dinlemeden iyi ki atmisim diyorum simdi eskisinden bin kat daha iyi bi iliskimiz var

birbirimizi ozledik degerimizi anladik simdi el ustunde tutuyo beni

senin de boyle bi durumun var anladigim kadariyla

eger cook buyuk sounlariniz yoksa bi adim atmani tavsiye ederim icinde kalmamis olur hem belirsizlik icinde olmazsin

beni istemiyo der yoluna bakarsin

son bir hamle ama olursa olur olmazsa kabullenmek lazim

Ben adım attım ama umrunda olmadı :(

Ben adım attım ama umrunda olmadı :(

eger yeni ayrildiysaniz ve sen hemen cocugu bunaltmaya basladiysan seni takmamasi gayet normal

biraz bekleseydin yoklugunu hissettirseydin ozletseydin inan bana her sey daha farkli olurdu

simdi istersen kendini cek ve zamana birak canim belki o bi adim atar

eger yeni ayrildiysaniz ve sen hemen cocugu bunaltmaya basladiysan seni takmamasi gayet normal

biraz bekleseydin yoklugunu hissettirseydin ozletseydin inan bana her sey daha farkli olurdu

simdi istersen kendini cek ve zamana birak canim belki o bi adim atar

Çektim artık elimi. Bunaltmadım sadece konuşmak istedim o istemedi. İnşallah döner özlüyo insan

Back
X