barışınca düzelmiyecek şeyler değil.. hatta annem bile hala soruyor çıldırıyorum ... ben ona göre daha hareketli ve sıcakkanlıyım.. o çok agırdır çok sogukkanlıdır.. belki ben 10 gösteriyorsam sevgimi o 2 gösterirdi ama hayatında en sevdiği bendim onun yapısı oydu 5 yıldır böyleydi buna şuphem yok.. ailesine herkese öyle.. bilmiyorum gereksiz yere mi yıprattık herseyı belki de hep ben haklıydım o çok iyi sıyrılıyordu ..ama tek gerçek vardı gerçekten çok bağlıydık .. tekrar birleşirsek aşamaycgmz sorun yok ama karakterlerimizin uyumsuz olduğu kesin.. ne olursa olsun ben unutmak istemiyorum ki ne olursa olsun ondan soguyamıyorum. bu iğrenç bir duygu!
Ben de aynı şekildeyim canım yarın haftası olacak ayrılığımızın.Aynı şekilde bizim de karakterlerimiz uyumsuzdu ve o bana sevgisini daha az gösterirdi yapısı gereği.1 yıl olmuştu bizim de hatta yıldönümünde napsak hayalleri kurarken birden bitti.Ben bitirmek istedim bazı sorunlar olmuştu çok önemli değildi belki ama olmuştu ailem karşıydı onla olan ilişkime.Ama beni çok sevdiğinden emindim.Ve ayrılmak istediğimi söylediğimde o duygusal olmayan adam telefonda ağladı.Çok üzüldüm kıyamadım ertesi gün ikimiz de çok kötüydük çünkü ikimiz de çok seviyorduk birbirimizi.Birbirimize seni seviyorum dedikten bi yarım saat sonra her şey bitmişti.Ailem çok üstüme geldi özellikle ablam.Ben de istediğiniz buysa eğer ayrılıyorum dedim.Ama inan çok seviyorum hala ben onu.Ve o da bana bunları sen söylemiyorsun öldürdün beni dedi.İnan hala aklımda kulaklarımda her şeyi.Nasıl unuturum nasıl yeni bir hayata başlarım bilemiyorum