sevgilisinden ayrılıp barısanlar yazabilir mi.. ne kadar sürdü ayrılığınız..

Keske bir araya gelipte oturup soyle bi dertlesebilsek gezsek kafa dagitsak :))

Bence de bir araya gelip kafa dağıtalımm

Zaman herşeye ilaçtır..Ben de böyle büyük bir aşk yaşamıştım ,sonra aylarca yas tuttum her telefonu o sandım her kapıya o diye kostum ..Çok zor kabullenmek ama o dönüş yıllar alıyor..Ve sen ne zaman onu tamamen sılıp yenı hayata baslarsan o zaman dönuyor ve sen de artık onu beklemıyor oluyorsun..Yolunu cızmeye bak..

işte bu süper fikirrr :) Allah'ımm ne hallere düştük şurada birimiz psikolog birimiz öğretmen :26: Ayrıca size bi tavsiye kızlar ikizler burcu erkeğinden uzak durun

Canimmm bnmde eski sevgilim ayrildik ikizler burcuydu bnde akrep. Cok bencil bir insandi. İkizler erkeği nasil olur baska?

Çok zor gerçekten bugünden beride ben ağlıyorum üniversitede birlikteydik ama okul bitince herkes kendi şehirlerine tabi uzak olmak çok zor gerçekten uzun süreli bir ilişkiden sonra insan ayrılığı düşünemiyor ne desem bilmiyorum öyle işte

10 ay ayrı kaldık sonra barıştık evlenme kararı aldım 14 eylülde düğünüm var :) nasip kısmet doğru zaman diye bişey var. Doğru insansa enin de sonunda seni buluyor canım :)

Kaç yaşındasınız bir de nasıl barıştınız kim adım attı unutmadınız mı 7 yılda :)

Bizimki biraz mecburiyetten ayrılık olmuştu ailem kesinlikle kabul etmedi onu. Gerçi hala etmiyorlar ama artık çokta tın çokta fifi. Hayat benim hayatım.

Ilk adımı aşkım attı :) o an acaip bişeydi sanki hiç arılmamışız gibi nasıl heycan nasıl bir duygu karmaşası anlatamam

Ben 26 o 28 :)

Son düzenleme:

Ne güzel başkaları girmedi mi hayatlarınıza

Lisede başlayan ilişki 5 sene sonra bitmişti ben üniversiteye gidince sorun yaşadık. Ayrılık süresince karşılaştığımız aynı ortamda bulunduğumuz oldu. Hayatımıza başkaları da girdi ama ne oldu yaklaşık iki senelik ayrılığın sonunda kış aylarında tekrar başladık ve yazın evlendik. Demek ki o benim kaderimmiş. Çok şükür...

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ne güzel başkaları girmedi mi hayatlarınıza

Girmemi canim :) ikimizinde ayni zamanda ayni süreyle birer iliskimiz olmus tabi sonradan ögrendik. Kader midir nedir bilmiyorum ama bunlari düsünerek birbirimizi yipratmiyoruz. Olnasa iyidi yasanmasi gerekmis yasamisiz. Böylece birbirimize ait oldugumuzu dah iyi anlamis bulunduk. Vardir herseyde bir hayir. Artik kaybolan yillarimizi telafi etmek icin ugrasiyoruz. Birbirimizi yasamak varken ne diye gecmis yüzünden hayati zehir edelim ki demi ama

Çok güzel ya :) Çok mutlu olun inşallah :)

Biz bir ay ayrı kaldik. Simdi yedinci yılımızdayiz ama inanin hic bir sey o ilk hâli gibi olmadi.. eksildik, güçten düştük. Toparlandik derken bile korkuyorum hala.. kim bilir hangi kapı var önümüzde..
belki de bu sessizlik öylece kalmalıdir.

ben sunu soylıyım size ayrılıp barısınca hcbirşey eskisi gibi olmuyor eski sorunlar tekrar karsına cıkıyor .Sen bu kadar severken tekrar baslıcaksınız ve tak bir gun tekrar olmuyor ayrılalım sozunu duyucaksın emin ol boyle kalması cok daha iyi.Bir kitabı iki kere okuyunca sonu değişmiyor maalesef:S

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…