Keske bir araya gelipte oturup soyle bi dertlesebilsek gezsek kafa dagitsak :))
Acı cekmeden anlamazlar iyi bir tokata ihtiyacları var... biliyormusunuz yani kendim için de böyle bu.. bir anda onun izini kaybetmem bana cok büyük acı verır ve aynısını ona yapıyorum hiç bir tık göremıycek defolup gitmek lazım madem yalnız kalmak istiyorsun.. ben birini sımsıkı tutarım bıraktım mı da çok zor bunu aynen söyledım ve kapattım şalterleri
işte bu süper fikirrr :) Allah'ımm ne hallere düştük şurada birimiz psikolog birimiz öğretmen :26: Ayrıca size bi tavsiye kızlar ikizler burcu erkeğinden uzak durun
3 yıl beraberdik 7 yıl ayrıldık şuan yaklaşık 1 yıldır beraberiz :)
Kaç yaşındasınız bir de nasıl barıştınız kim adım attı unutmadınız mı 7 yılda :)
1.5 yıllık ilişki bi bittiyle biter misevgilinizin burcu neydi
Bizimki biraz mecburiyetten ayrılık olmuştu ailem kesinlikle kabul etmedi onu. Gerçi hala etmiyorlar ama artık çokta tın çokta fifi. Hayat benim hayatım.
Ilk adımı aşkım attı :) o an acaip bişeydi sanki hiç arılmamışız gibi nasıl heycan nasıl bir duygu karmaşası anlatamam
Ben 26 o 28 :)
Valla canım öyle bir bitiyor ki nolduğunu anlayamiyorsun benmde aynı süre zarfında perşembe günü ayrıldık. Bitirdi gitti..:2::2::2:
Ne güzel başkaları girmedi mi hayatlarınıza
Girmemi canim :) ikimizinde ayni zamanda ayni süreyle birer iliskimiz olmus tabi sonradan ögrendik. Kader midir nedir bilmiyorum ama bunlari düsünerek birbirimizi yipratmiyoruz. Olnasa iyidi yasanmasi gerekmis yasamisiz. Böylece birbirimize ait oldugumuzu dah iyi anlamis bulunduk. Vardir herseyde bir hayir. Artik kaybolan yillarimizi telafi etmek icin ugrasiyoruz. Birbirimizi yasamak varken ne diye gecmis yüzünden hayati zehir edelim ki demi ama
Çok güzel ya :) Çok mutlu olun inşallah :)
10 ay ayrı kaldık sonra barıştık evlenme kararı aldım 14 eylülde düğünüm var :) nasip kısmet doğru zaman diye bişey var. Doğru insansa enin de sonunda seni buluyor canım :)
Allah mesut etsin. Yaslariniz kac canim?
ben yirmi yedi eşim 29 :) evet eşim dedim düğünümüz oldu bu sürede :) allahım herkese nasip etsin bizi tüketmedi aksine güçlendirdi kaybetme korkusuAllah mesut etsin. Yaslariniz kac canim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?