Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canlarım ben çıkıyorum artık
ecrincim sen yarın yoksun şimdiden öpüyorum seni 1 hafta sonra görüşürüz cnm yarın burda olan kızlarla yarın vedalaşırım artık kendine çok iyi bak ecrinim geldiğimde seni daha bi mutlu görmek istiyorum bide beni özle olurmu sakın unutma beni :gitme:
hepinizi öpüyoruuummm opuyorumnanaktan

Canlarım Sevgilimden ayrıldım 1 yıl boyunca hüngür hüngür ağladım
2. yılı onu unutarak geçirdim Mutluydum Umutluydum Şimdi mi?
Yeni Umutlarım Yeni Aşkım var Artık mazi oldu Eski anılar.

ecrincim sen yarın yoksun şimdiden öpüyorum seni 1 hafta sonra görüşürüz cnm yarın burda olan kızlarla yarın vedalaşırım artık kendine çok iyi bak ecrinim geldiğimde seni daha bi mutlu görmek istiyorum bide beni özle olurmu sakın unutma beni :gitme:

tabıkı unutmam bebemm benım ıyı eglenceler cok opuyorum senıı :)

Canlarım Sevgilimden ayrıldım 1 yıl boyunca hüngür hüngür ağladım
2. yılı onu unutarak geçirdim Mutluydum Umutluydum Şimdi mi?
Yeni Umutlarım Yeni Aşkım var Artık mazi oldu Eski anılar.

supperrrsınn ıste buuu :sm_cool::sm_cool:
cengız kurtoğlunun en sevdıgım sarkılarından bırıdır bu sozler ne guzel cnm ya ınsallah bır omur mutlu olursun darısı ısteyen herkesın basna :Saruboceq:
buarada aramıza hosgeldın a.s.

supperrrsınn ıste buuu :sm_cool::sm_cool:
cengız kurtoğlunun en sevdıgım sarkılarından bırıdır bu sozler ne guzel cnm ya ınsallah bır omur mutlu olursun darısı ısteyen herkesın basna :Saruboceq:
buarada aramıza hosgeldın a.s.

Evet Canım Cengiz Baba. :D
Şuanda böyle sonu gelecek bi aşk yok ama bakalım 6.günümüzde bitmek üzere merak ediyorum ne zamana kadar dayanabilecem alkisalkisalkis
Hoşbuldum Canım Herkeze MErhabaaaa.....delikafadulden

kuşum o zaman şöyle dua ediyim inş. yakışıklı,efendi,maddi durumu iyi,yaşı 22 25 olan bi damat adayı bulursunkaydirigubbakcemile3

aminn cnm benım hepımız ıcın ınsallahh :Saruboceq:

bu topiç ne çabuk ilerlemiş
umudummm ne bu sogukluk bakım aramıza kara kedılermı gırdı :çok üzgünüm:
konusamıyorz artık :çok üzgünüm:

Ben Geldim Coşturucam Şimdi. lülülülülülü
beklıoruzz hadı cosalımm :dance::dance:

ecrin bebek napıonnn.bensiz nası mantı yersin :olmaz:
bebekımm suan acayıp streslıyım subelerı arayıp arayıp cırlıorum ıslem yaptırmaya calısıorum gorsenız tanımazsınız bnı :oklava::oklava:
yogunum bakamıorum yanı malesf ara ara bakıp yazıom :çok üzgünüm:
mantı suprız oldu kız benım ıcınde bı baktım evdekıler mantı yapmıs yksam yermıyım hıc sensız :kedi:

Evet Canım Cengiz Baba. :D
Şuanda böyle sonu gelecek bi aşk yok ama bakalım 6.günümüzde bitmek üzere merak ediyorum ne zamana kadar dayanabilecem alkisalkisalkis
Hoşbuldum Canım Herkeze MErhabaaaa.....delikafadulden

6. gun ve sallantılıı -tatlicadiarzu-

Coşalım Kızlar Olmaz Böyle bakın mesai saatim Doldu hala sizinleyimmm...

6.gün daha dikilemedik ki Sallanamalımmm :D neyse artık Akışına bıraktımmmm

nıe bole kız sorun ne anacım daha çiçegı burnunda sayılırsınız =)

Hulen bomba gibiyim... o kadar unuttum ki keyfimden yerimde duramıyor satlerdir dans ediyor tepiniyorummmm.... ooohhh beeeeeeeeeeeeeeee....... hiç bi şarkı bile koymuyor yav ne ayak anlamadım... peeehhhhhh....

(yersen)

:roflol:

oyyyyhh mafoldumben

benim 1 senedir doğru dürüst yüzüm gülmedi ki şimdi üzüleyim be bacım. başlamadan biten bi hikaye benimkisi de. topiki görünce dayanamadım geldim :)

ii ki ayrıldıımm..çok mutluyum,rahatım,huzurluyum...zemuszemus

benim 1 senedir doğru dürüst yüzüm gülmedi ki şimdi üzüleyim be bacım. başlamadan biten bi hikaye benimkisi de. topiki görünce dayanamadım geldim :)

cnm bazen başlamadan bitmesi inan ki çok daha iyi eğer başlasaydı yada devam etseydi belki daha çok üzülücektin.gel tabi cnm gülücez eğlenicez bu topicte kimse ağlamıycak izin yokkk :olmaz:

ii ki ayrıldıımm..çok mutluyum,rahatım,huzurluyum...zemuszemus

oohhhhh mutlu ol tabi kuzumm zemuszemus

günaydınn kızceler off c.tesi çalışmaktan nefret ediyourum ya:gitme:

Back
X