Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bu topiç ne çabuk ilerlemiş
canlarım ben çıkıyorum artık
ecrincim sen yarın yoksun şimdiden öpüyorum seni 1 hafta sonra görüşürüz cnm yarın burda olan kızlarla yarın vedalaşırım artık kendine çok iyi bak ecrinim geldiğimde seni daha bi mutlu görmek istiyorum bide beni özle olurmu sakın unutma beni :gitme:
hepinizi öpüyoruuummm opuyorumnanaktan
canlarım ben çıkıyorum artık
ecrincim sen yarın yoksun şimdiden öpüyorum seni 1 hafta sonra görüşürüz cnm yarın burda olan kızlarla yarın vedalaşırım artık kendine çok iyi bak ecrinim geldiğimde seni daha bi mutlu görmek istiyorum bide beni özle olurmu sakın unutma beni :gitme:
hepinizi öpüyoruuummm opuyorumnanaktan
Canlarım Sevgilimden ayrıldım 1 yıl boyunca hüngür hüngür ağladım
2. yılı onu unutarak geçirdim Mutluydum Umutluydum Şimdi mi?
Yeni Umutlarım Yeni Aşkım var Artık mazi oldu Eski anılar.
supperrrsınn ıste buuu :sm_cool::sm_cool:
cengız kurtoğlunun en sevdıgım sarkılarından bırıdır bu sozler ne guzel cnm ya ınsallah bır omur mutlu olursun darısı ısteyen herkesın basna :Saruboceq:
buarada aramıza hosgeldın a.s.
kuşum o zaman şöyle dua ediyim inş. yakışıklı,efendi,maddi durumu iyi,yaşı 22 25 olan bi damat adayı bulursunkaydirigubbakcemile3
umudummm ne bu sogukluk bakım aramıza kara kedılermı gırdı :çok üzgünüm:bu topiç ne çabuk ilerlemiş
beklıoruzz hadı cosalımm :dance::dance:
Ben Geldim Coşturucam Şimdi. lülülülülülü
bebekımm suan acayıp streslıyım subelerı arayıp arayıp cırlıorum ıslem yaptırmaya calısıorum gorsenız tanımazsınız bnıecrin bebek napıonnn.bensiz nası mantı yersinlmaz:
Evet Canım Cengiz Baba.![]()
Şuanda böyle sonu gelecek bi aşk yok ama bakalım 6.günümüzde bitmek üzere merak ediyorum ne zamana kadar dayanabilecem alkisalkisalkis
Hoşbuldum Canım Herkeze MErhabaaaa.....delikafadulden
oyyyyhh mafoldumben
benim 1 senedir doğru dürüst yüzüm gülmedi ki şimdi üzüleyim be bacım. başlamadan biten bi hikaye benimkisi de. topiki görünce dayanamadım geldim :)
ii ki ayrıldıımm..çok mutluyum,rahatım,huzurluyum...zemuszemus
nıe bole kız sorun ne anacım daha çiçegı burnunda sayılırsınız =)