Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

Ben Geldim Coşturucam Şimdi. lülülülülülü
çoştur hadi sen değil tüm kk gelse hiç gülecek halim yok:(

aminn cnm benım hepımız ıcın ınsallahh :Saruboceq:

umudummm ne bu sogukluk bakım aramıza kara kedılermı gırdı :çok üzgünüm:
konusamıyorz artık :çok üzgünüm:

canım bu moralar moralim bozuk belkide hiç görüşemiycek bundan sonra

sağol cingene çok şekersin sen ya benşmde keyfim yok şu işten ayrılsam belki düzelirim

sağol cingene çok şekersin sen ya benşmde keyfim yok şu işten ayrılsam belki düzelirim

Hiç Sorma canım bu aralar benimde öyle çok üstüste geldi ki düşünsem eminim çıldırıcam O yüzden düşünmemeye özen gösteriyorum.

düşünme şekercik kkda dolaş keyfine bak

bende gelebilir miyim :)) ilişkim dün akşam bitti hüzün yapıp kendimi daraltmak istemiyorum . kafa dağıtmak için forumda gezinip duruyorum :)

bende gelebilir miyim :)) ilişkim dün akşam bitti hüzün yapıp kendimi daraltmak istemiyorum . kafa dağıtmak için forumda gezinip duruyorum :)

Gel canım takıl peşimizeeeeeee laelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelaelae

günaydın :)

nasılsınız??

ben de pazar pazar işe geldim ama kimsecikler yok kaytarabilirim :)

merhaba kızlar ben geldim yazlıktan .bakım dedım topiklerimize neler var neler yok.hepinizi çok sevıyorum...opuyorumnanaktan

Ne paşası beee ne paşasıı resmen hürgeneral oldum ohhh be dünya varmış dedim bütün yeter diyenlere tavsiye ederim..

kısçeler günaydın opuyorumnanaktan

2 gun yktum bırıkmıstır sımdı yazdıklarınız hemen okuyup gelıorummm..

hyata kuzumm yazlıktan inciler dınlemeye hazırım anlt kuzum bısıelr oldumu ?

ii ki ayrıldıımm..çok mutluyum,rahatım,huzurluyum...zemuszemus

Hulen bomba gibiyim... o kadar unuttum ki keyfimden yerimde duramıyor satlerdir dans ediyor tepiniyorummmm.... ooohhh beeeeeeeeeeeeeeee....... hiç bi şarkı bile koymuyor yav ne ayak anlamadım... peeehhhhhh....

(yersen)

:roflol:
yemedıkkk ama olsunnnn üzülmek içimiz kan ağlasada dillendirmek ykk daha kotu oluyor ınsan bakın dalganıza kızlar opuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

gel tabıkı Şeniz
sakın sakın huzun yapma burda farklı konulardan bahsedıp hep bırlıkte kafa dagıtıcaz yksa bole surup gıtmezz :sm_cool:

Gunaydın kızlar naber nasılsınız,,,,,,,,,,,,,,

Haydi Eller Havaya Kalçaya
Önce Öne Doğru Sonra arkaya
Ayak Sağ Sola Kollar yana
Ver elini Sallaya Sallaya Günaydııııııınnnnlülülülülülü

Allah'ım Allah'ım enerjiye bakkk :sm_cool:

günaydınnn kısçee hoşgeldinn :lepi:

Back
X