Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Bilmiyorum da ben fena kazık yedim, unutması zor :5:
aslında kazık atan birisini unutmak daha kolay..
kararlı olup, öyle bi insanın sana layık olmadığına ikna ettiğinde kendini gerçekten o kişiye karşı ruhsuzlaşıyorsun, hiç bir şey hissedemiyorsun..

aslında kazık atan birisini unutmak daha kolay..
kararlı olup, öyle bi insanın sana layık olmadığına ikna ettiğinde kendini gerçekten o kişiye karşı ruhsuzlaşıyorsun, hiç bir şey hissedemiyorsun..

Ben de hep öyle derdim ama şu an öyle olmuyor nedense, daha sindiremedim ondan belki...

kazık atan birini unutmk bence o kadar kolay değil. insan daha da hırslanıyo aynısını onadan yapmak istiyor. insan sindiremiyo gerçekten.
cidden yaşamadan boş konuşmuyorum.. yalanın kazığın dik alasını yaşadım.. insan sadece kendini suçladığında unutamıyor, vicdan azabı oluyor, kendini suçluyor.
ama suçlu belliyse cidden unutmaqk çok kolay

Ben de hep öyle derdim ama şu an öyle olmuyor nedense, daha sindiremedim ondan belki...
bilmiyorum yediğin kazık ne boyutta ama hırs da sönüyo biyerde diyosun, öyle bi pislik için kılımı kıpırdatmaya değmez diyosun.
zaten en büyük intikam umursamamaktır

bilmiyorum yediğin kazık ne boyutta ama hırs da sönüyo biyerde diyosun, öyle bi pislik için kılımı kıpırdatmaya değmez diyosun.
zaten en büyük intikam umursamamaktır

Suçlu belli yahu. Suçlu o. Yani bir insan hem yaşını hem medeni durumunu 5 ay boyunca saklar mı bu kadar aşkımdan ölüyorum havasında yaşayıp da. Suçlu kesinlikle o. Değmez biliyorum, sadece aptal yerine kondum. Hiç başıma gelmez sanmıştım, yalanını yakalarım mutlaka demiştim. Bu sefer de yakaladım ama geç oldu. Sizinki nasıl bir şeydi merakımı mazur görün sordum engel olamadım kendime şimdi :)

kazık atan birini unutmk bence o kadar kolay değil. insan daha da hırslanıyo aynısını onadan yapmak istiyor. insan sindiremiyo gerçekten.

Ben ona aynısını yapmayı kendime yakıştıramıyorum ama acı çeksin isterim evet. Bunların bedelini ödesin.

Ben ona aynısını yapmayı kendime yakıştıramıyorum ama acı çeksin isterim evet. Bunların bedelini ödesin.

ben zamanında intikamın dibine kadar yaklaştım, artık almam an meselsiydi ve iğrenç bi yöntemleydi ama kendime yakıştıramadım sonra
o nedenle umursamamk en büyük intikamdır, umursamadıkça unutulmaz olursun ;)

Suçlu belli yahu. Suçlu o. Yani bir insan hem yaşını hem medeni durumunu 5 ay boyunca saklar mı bu kadar aşkımdan ölüyorum havasında yaşayıp da. Suçlu kesinlikle o. Değmez biliyorum, sadece aptal yerine kondum. Hiç başıma gelmez sanmıştım, yalanını yakalarım mutlaka demiştim. Bu sefer de yakaladım ama geç oldu. Sizinki nasıl bir şeydi merakımı mazur görün sordum engel olamadım kendime şimdi :)

baya uzun hikaye özelden yolladım

paşaların paşası, efelerin efesiyim. oooohhhhhhhhhhh sefam olsun. kuş kadar hafifim.
darısı başınıza kızlar :)))))))))))

'Sevgilisinden ayrılanların topıcı'nden yeterınce sıkılmıs yeterınce bunalım gecırmıs ve artık mutlu olmak ıstıyoruz farklı seyler konusmak ıstıyoruz dıyenlerın topıcıne hoşgeldinizzzzz :sm_cool:

sevgilimden ayrıldım artık paşalar gibi rahat rahat gayet.net gibi sitelerden yeni arkadaşlar edinebilir, istediğim kadar sohbet edebilirim. Kimse karışamaz hehe...

sevgilimden ayrıldığımda ilk zamanlar bu acı hiç geçmeyecek sanmıştım, ağlarken uyuyakalıyordum, uyanır uyanmaz tekrar ağlamaya başlıyordum. sonra karşıma öyle bir adam çıktı ki Allah neden benim eski sevgilimle yollarımı ayırdığını anladım. her şerde bi hayır vardır. şuan çok mutluyum çok şükür...

sevgilimden ayrıldığımda ilk zamanlar bu acı hiç geçmeyecek sanmıştım, ağlarken uyuyakalıyordum, uyanır uyanmaz tekrar ağlamaya başlıyordum. sonra karşıma öyle bir adam çıktı ki Allah neden benim eski sevgilimle yollarımı ayırdığını anladım. her şerde bi hayır vardır. şuan çok mutluyum çok şükür...

Bu cümleye çok güzel bir örnek olmuş canım. :)

"Bir gün hayatına birisi girecek ve o gün, daha öncekilerle neden işlerin yürümediğini anlayacaksın." Elif Şafak

Senin adına çok sevindim. İnşallah bize de böyle diyeceğimiz biri denk gelir... :50:

bende istiyorum bundannn :(
peki ne kadar zaman oldu bu olayların arasında?

bende istiyorum bundannn :(
peki ne kadar zaman oldu bu olayların arasında?

istekli ve kararlı olursan bir haftada bile başarabilirsin..
ama "eehh yetti artık mutlu olcam" demen lazım:)

4 yıldan sonra terkedildim, 3 yıl acısını çektim gel gitlerini yaşadım dengesizin çok ama çok zor günler geçirdim ama şimdi...mutluyum hem de çok çünkü aşık oldum evet ben aşık oldum kendim bile inanamıyorum aynı okulda öğretmeniz hayırlısını diliyorum rabbimden...geçiyomuş her şye herkes unutuluyomuş...:)))))

Pasalar gibi olanlar hep yeniden aski bulmus.

ben boyle sap sap gezerken pasa neyin olamayacagim galiba :1:
askin acisi macisi gecti elbette, ama yalnizim iste :ssz:

Back
X