Sevgilisinden ayrlp, yeterince zldm artk unuttum Paalar gibiyim diyenler

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU2
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pasalar gibi olanlar hep yeniden aski bulmus.

ben boyle sap sap gezerken pasa neyin olamayacagim galiba :1:
askin acisi macisi gecti elbette, ama yalnizim iste :ssz:

esas insan yalnızlığıyla barışıp hatta onla mutlu olmaya başladığında paşalar gibi oluyor:)

istekli ve kararlı olursan bir haftada bile başarabilirsin..
ama "eehh yetti artık mutlu olcam" demen lazım:)

canım iyi hoş diyorsunda ben 1 haftada bir başkası için aşk sevgi gibi şeyler düşünemem önce bir kendimi dinlemem huzuru bulmam ve bu ayrıldığım öküzü unutmam lazım tamamen..
ve daha bir kaç gün oldu sadece biz ayrılalı..
gerçi bu ara kısmetim açıldı ama işte zaman kötü oldu :)

canım iyi hoş diyorsunda ben 1 haftada bir başkası için aşk sevgi gibi şeyler düşünemem önce bir kendimi dinlemem huzuru bulmam ve bu ayrıldığım öküzü unutmam lazım tamamen..
ve daha bir kaç gün oldu sadece biz ayrılalı..
gerçi bu ara kısmetim açıldı ama işte zaman kötü oldu :)

valla o iş unutmaya vs bakmıyor.. bi anda öyle biri çıkıveriyo ki karşına öteki kimdi diyiveriosun
önemli olan bolluk değil öyle biri çıkcak ki karşına bi anda formatlanmış bilgisayara dönceksin, aha onun gelmesi önemlii
tez zamanda da gelir inşallah:)

valla o iş unutmaya vs bakmıyor.. bi anda öyle biri çıkıveriyo ki karşına öteki kimdi diyiveriosun
önemli olan bolluk değil öyle biri çıkcak ki karşına bi anda formatlanmış bilgisayara dönceksin, aha onun gelmesi önemlii
tez zamanda da gelir inşallah:)

inşallah amin :)
gerçi ben tek başıma da mutluyum çok şükür :)

inşallah amin :)
gerçi ben tek başıma da mutluyum çok şükür :)

tek başına mutlu olmak.. o en güzeli:)
bunu diyosan daha ne istiosun kii unutmuşsun bile sen;)

Ben bir kez yasadim cok buyuk bir ask acisi, ilk ay nefes bile alamiyordum. Yolda yururken bile kendi kendime agliyordum. Ben kotu aldatilmis ve kandirilmistim... Oysa cok asiktim... Aradan 11 yil gecti, 6 yillik evliyim, kizim var. Mutlu olamazdim diyorum simdi iyiki beni birakmis. Yine de oyle kolay unutamadim, o aci yillarca kalbimde kaldi. Geri donusu olmadigini bildigim icin umutlarim tukendi ve kabullendim sadece. Kimseyi de bir daha oyle sevemedim, sevemezdim de zaten.

Ben bir kez yasadim cok buyuk bir ask acisi, ilk ay nefes bile alamiyordum. Yolda yururken bile kendi kendime agliyordum. Ben kotu aldatilmis ve kandirilmistim... Oysa cok asiktim... Aradan 11 yil gecti, 6 yillik evliyim, kizim var. Mutlu olamazdim diyorum simdi iyiki beni birakmis. Yine de oyle kolay unutamadim, o aci yillarca kalbimde kaldi. Geri donusu olmadigini bildigim icin umutlarim tukendi ve kabullendim sadece. Kimseyi de bir daha oyle sevemedim, sevemezdim de zaten.

Bazi seyler bir kere yasaniyor. Tabii ki kimseyi bir daha oyle sevmemeniz gayet normal ve guzel olani da bu. Bu sizin onceki iliskinizde dersinizi aldiginizi gosteriyor. Kimseyi onun "gibi" sevmemis olabilirsiniz ama daha saglam sevgileriniz olmustur. Evlenmissiniz.. Tabii ki de o gozu karalik, koru korune baglanma, deliler gibi kosulsuz asik olma, o saflik vs onlar bir kere yasaniyor. Hele ki o kadar asktan sonra o duygularinda maziye karistigini gorunce insan, bir daha kimsenin canini o sekilde yakamayacagini biliyor, cunku kendisi buna izin vermiyor zaten..

ben paşalar gibiyimde unuttumda ama o hala unutmadı peşimde bırakmıyor peşimi kurtulamıyorum ondan

Bende Bu konuya tam 1 sene önce yazmıştım. "Unutamam, bu acı geçmez " diye
Şuan paşalar gibiyim unuttum o gerizekalıyı.
Kızlar birgün sizde unutucaksınız emin olun. size sadece zaman lazım.
Tek kalmamaya çalışın.
Geszin tozun
Tek ondan mı var canım:ssz::ssz:

8 senelik sevgilisini aldatan şerefsiz bir adamı unutmak zor olmadı :19: içimde gram sevgi yok .
Bir de beni aramıştı yeni hattımı nerden bulduysa :19: umrumda bile değil .

yaklaşık 5 ay önce onsuz yaşayamam modundaydım şimdi yüzünü dahi görmek istemiyorum. Duygusal parçalarda aklıma da gelmiyor, bir anda oldu herşey o kadar huzurluyum ki. Allah herkese nasip etsin.

Varlığı mutsuzluk veren adamın yokluğu mutluluk verdi. Mutlu muyum derseniz? Umutluyum. Ondan sonra bir kere sırılsıklam aşık da oldum. Mesafelerden, imkansızlıklardan dolayı olamadı. Ama umutluyum, olacak. Aşk var, bir ailem olacak benim de. Tüm kalbimle inanıyorum buna :)

inşallah bende unuturum

Back
X