Sevgilisine güvenmeyen,şüphe eden tek benmiyim yoksa?

Feelingo7

Çoğu gitti azı kaldı ~
Kayıtlı Üye
31 Ocak 2011
464
8
68
Sevgilisine güvenmeyen içinde hep bi şüphe olanlar.. Dertleşelim

sevgılım yokkii ama olsada kolay kolay güvenıcegımı sanmıyorum.hatta hiç güvenmezdım .güvenme ama güvenıyor süsü ver :) en iyisi canım

İşte onu yapabilsem. 2 buçuk senedşr çıkıyoruz ama hiç güvenmiyorum. Öyle bi insan değil ama içimde hep bi şüphe var.. Mesela aklıma kötü gelen şeyleri söliyorum oha ! diyo resmen. Neler neler düşünüyorum bi bilseniz..

Örnek: Beni otobüse bindiriyo okuldan sonra. İşte ben biniyorum sonra o bekliyo ben onun yanındayken durakta bi kız oluyo mesela diyorumki acaba ben gittikten sonra konuşuyomu onunla veya eve geç geliyo birazcık ( otobüs geç geldiği için ) diyorum acaba kız yüzündenmi kaçırdı otobüsü veya başka biyeremi gitti falan.. Daha böle binlerce şey düşünüyorum

ben olsam bende öyle düsünürdüm . insanın elinde olan bir şey değil ki. ama ona belli etmemeye çalış:) sen cok sevıyorsunn o yüzden kıskanıyorsunda bence:) onun sana güveni nasıl ? yani oda sen gıbı mı ?

Hayırr. Kesinlikle o bana çok güveiyo. Bazen kavgalarda bu yüzden çıkıyo zaten.. Diyoki hadi aldatsam seni veya bi kızla konuştuğumu görsen hak veririm ama hiç bişe yapmamışken sana bu güvensizlik niye? diyo.. Gerçektende öyle kimseyle konuşmuyo hiç arkadaşı yok. Ama benim güvenmememin nedenini ben biraz biliyorum sanki

hımmm merak ettım sımdı cnm :) neden güvenmıyorsunn ?
sana güvenmedıgını belli etme dedigime bakma ben daha da beterım
ahh ahh benımde platonik askım var . hic kızlarla konustugunu görmem. ama bir kız yaklassın onun oldugu tarafa dogru ondan bile kıskanırımm. bir de cıktıgımızı düsünemıyorum bile . fıttırırım o zaman :113:

Eveet. Aynıyız yani. Bide bzim 2 bucuk sene oldu iyice bağlandım. Herşeyden herkezden kıskanır oldum. Bide neden güvenmiyosun demişsin. Şimdi canım biz çarşıda geziyoruz mesela mini etekli bi kız geçiyo dönüyo bi bakıyo bacaklarına ben bunu görüyorum tabi bütün gün trip ama gözüm kayıyo elimde olmadan bakıyorum falan diyo. Niyetini biliyorum ama onun öle bakması ( heleki benim yanımda ) beni çok rahatsız ediyo Kesinlikle kızların yüzlerine bakmaz sadece bacaklarına onuda her erkek bakar sen erkek olsan sende bakardın askm diyo. çok kavgalar ettik ama gene bakıyo. Bende güvenmiyorum Güvenmicemde ! [ Haklıyımda ]

kesınlıkle haklısın . her erkek bakar. senın yanında bari bakmasa :)
bunu engelleyemezde insan . gözünü mü baglıcaksın ? kızlarımı dövceksınn hangı bırını yapabilczkı ? zamanla bakmaz oda bence . canını sıkma cnm :):) gönlün rahat olsun :)

Takıntılık derken?. Güvenemiyorum sadece içimde bi şüphe var. Herkezde vardır ama. Sevgilisine tam anlamıyla güvenen varmıdırki?

güvenmediginiz birisi ile neden birliktesiniz o zaman ? :)

ikincisi ise ; arkadaşın yazdıklarına kasten o yorumu yaptım herşeyden gereksiz kıskanclıklar yapmak adamı yorar,sıkılır sizden ... aklında olmasa bile aklına sokarsınız.

Ayrıca; böyle bir ilişkinin sağıklı ve uzun ömürlü olacagını düşünmüyorum..

Ay güvensizlik değil de benim ki genelde biraz şapşal bakar, yani yüz ifadesine bakarsın kesinlikle bu adam bi cinlik düşünüyo demezsin. Bizim başımıza 2 kere geldi, biri yolda giderken önümüzde bi kız vardı kıvırtarak yürüyodu bu da baktı bende hiç bişey demedim ama o an elini bırakıp yürüdüm akşamına telde konuşurken dayanamadım sordum neden baktın diye, kemeri çok değişikti ilgimi çekti dedi. tamam dedim...

bi keresinde de bi kafede oturuyoduk bizden uzak bi masada 4 kız vardı 1-2 kez başını oraya çevirdi saniyelik, birde kafeden çıkarken saniyelik baktı ses etmedim. bişey düşünmediğini düşünüyorum çünkü bazen bende de oluyo öyle bişey. hani yanlışlıkla bi yere bakarsın gözüne biri takılır ya, kafanı çevirirsin ama nasıl oluyosa etrafa bakarken gözün o tarafa gider istemeden ama, onunda öyle olduğunu düşündüm.

Ay ama sinirim bozulurdu benimde öyle bacaklarına dikizleyerek bakmasına

Peki senin ona güvenmen için hiç bir şey yapmıyor mu?
Sende onun üstüne gitmemelisin bu konuda, bişeyleri içinde sakla bence sürekli gündeme getirme...
O düşüncelerinde fazla abartı bence.

2.buçuk senedir birlikteyiz ve ben hep böyleydim. Benden sıkılmaya hakkı yok . Çünkü onunda hataları var. Ben hiç bi erkeğe bakmazken o dönüp kızın bacaklarına bakıyosa ben o adama güvenmem. Sevmiyomum? Deli gibi seviyorum ama yapcak bişe yok. Aldatmıcağını biliyorum ama sadece bi şüphe var oda muhtelemen o huyu yüzündendir. Ve sıkılsa şimdiye kadar ayrıırdı naparsam yapıyım ayrılmıyo :) Daha çok var takıntılarım dediği şeylerede kolay kolay inanmam buna çok kızıyo ama huyum böle. Ama ayrılmıcağına eminim alıştıda zaten

Peki senin ona güvenmen için hiç bir şey yapmıyor mu?
Sende onun üstüne gitmemelisin bu konuda, bişeyleri içinde sakla bence sürekli gündeme getirme...
O düşüncelerinde fazla abartı bence.

Çok haklısın getirmiyorum zaten gündeme. Sadece yanımda baktığı zamanlar ' senden bi bok olmaz güvenmiyorum sana hiç bi zamanda güvenmicem ! ' diyorum. Seni aldatcak bi insan olmadığımı çok iyi biliyosun senin yanında baktığımdada istem dışı bakıyorum falan diyo. Ama çok açmıyoruz bu konuyu dediğim gibi sadece ynmda bi kızn backlrna falan baktıgında sadece.

bence birazda erkeklıklerınden kaynaklanan bişey. bız kızlar bıle tv de bir yakısıklı görsek ay ne kadar yakısıklı şöyle boyu böyle posu var demıyormuyuz ? elbette dediğimiz zamanlar oluyo.
ben erkeklerın bakmasını ne de olsa erkektır bakar demıyorum. bakmaması gerekır zaten. ama sizde bunu bence ona empatı yaptırarak bellı edın. yanı yumusak bir dille ben senı kıskanıyorum falan dıyın. ya da aynı sekılde ben bı erkege baksam senın tepkın nolurdu dıyın. o da kendısını sızın yerınıze koyarak dusunmus olur belkı.
bide şu var ki erkeklerın yuzde yuz gözlerını kapatamıyoruz malesef illakı bakıyolar. yanı cok fazla ustune gitmeyın yoksa ınada binip sizin yanınızda kasten bakmaya baslar bu sefer.
pekı sızın ona guvenememenızın tek sebebı bu mu yoksa baska sebepler de varmı ?
yanı dıyelımkı evlendınız aynı guvensızlık sızde devam edıcekse bence pek de sağlam ilişki değil gibi gözukuyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…