Sevgilisine güvenmeyen içinde hep bi şüphe olanlar.. Dertleşelim
başak burcumusun
bunun anlamı takıntılık demektir.güven degil :)
Takıntılık derken?. Güvenemiyorum sadece içimde bi şüphe var. Herkezde vardır ama. Sevgilisine tam anlamıyla güvenen varmıdırki?
Peki senin ona güvenmen için hiç bir şey yapmıyor mu?Hayırr. Kesinlikle o bana çok güveiyo. Bazen kavgalarda bu yüzden çıkıyo zaten.. Diyoki hadi aldatsam seni veya bi kızla konuştuğumu görsen hak veririm ama hiç bişe yapmamışken sana bu güvensizlik niye? diyo.. Gerçektende öyle kimseyle konuşmuyo hiç arkadaşı yok. Ama benim güvenmememin nedenini ben biraz biliyorum sanki
güvenmediginiz birisi ile neden birliktesiniz o zaman ? :)
ikincisi ise ; arkadaşın yazdıklarına kasten o yorumu yaptım herşeyden gereksiz kıskanclıklar yapmak adamı yorar,sıkılır sizden ... aklında olmasa bile aklına sokarsınız.
Ayrıca; böyle bir ilişkinin sağıklı ve uzun ömürlü olacagını düşünmüyorum..
Peki senin ona güvenmen için hiç bir şey yapmıyor mu?
Sende onun üstüne gitmemelisin bu konuda, bişeyleri içinde sakla bence sürekli gündeme getirme...
O düşüncelerinde fazla abartı bence.
2.buçuk senedir birlikteyiz ve ben hep böyleydim. Benden sıkılmaya hakkı yok . Çünkü onunda hataları var. Ben hiç bi erkeğe bakmazken o dönüp kızın bacaklarına bakıyosa ben o adama güvenmem. Sevmiyomum? Deli gibi seviyorum ama yapcak bişe yok. Aldatmıcağını biliyorum ama sadece bi şüphe var oda muhtelemen o huyu yüzündendir. Ve sıkılsa şimdiye kadar ayrıırdı naparsam yapıyım ayrılmıyo :) Daha çok var takıntılarım dediği şeylerede kolay kolay inanmam buna çok kızıyo ama huyum böle. Ama ayrılmıcağına eminim alıştıda zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?