- 11 Temmuz 2009
- 1.374
- 197
- 698
2.buçuk senedir birlikteyiz ve ben hep böyleydim. Benden sıkılmaya hakkı yok . Çünkü onunda hataları var. Ben hiç bi erkeğe bakmazken o dönüp kızın bacaklarına bakıyosa ben o adama güvenmem. Sevmiyomum? Deli gibi seviyorum ama yapcak bişe yok. Aldatmıcağını biliyorum ama sadece bi şüphe var oda muhtelemen o huyu yüzündendir. Ve sıkılsa şimdiye kadar ayrıırdı naparsam yapıyım ayrılmıyo :) Daha çok var takıntılarım dediği şeylerede kolay kolay inanmam buna çok kızıyo ama huyum böle. Ama ayrılmıcağına eminim alıştıda zaten
Takıntılık derken?. Güvenemiyorum sadece içimde bi şüphe var. Herkezde vardır ama. Sevgilisine tam anlamıyla güvenen varmıdırki?
Konuya öyle bir başlamışsınız ki sanki ortada "fol yok yumurta yokken" adama kıskançlıklarınızla dünyayı dar ediyorsunuz... Sanılıyor ki "adamcağız" sütten çıkmış ak kaşık üstelik sizden kopamayan "saf aşık"... İlahi...
Gözü sevgilisinden başka kızı görmeyen adamlar ayrılırken siz bu "laçkalaşma"ya rağmen bu denli eminsiniz ayrılmayacağına... Pes... Adam bence de ayrılmasın sevgilisinin yanında başkalarının bacaklarının "röntgenini çekme lüksüne sahipken"... Öyle bir "gülücüklü"sünüz ki sizi "Ne yaparsam yapayım ayrılmıyooo" derken gören de adama dünyanın nazını niyazını yapıyorsunuz da sizden vazgeçemiyor sanır... Siz onu bu haline rağmen bırakamıyorsanız adam neden ayrılsın sizden? Ona güvenmeyen (haklı sebeplerle kuruntu değil, adam "görsel zampara") sizken, o neden ayrılacakmış? Enayi mi bu adam?
Nasıl da kendinizi değerli hissettirmiş, "Ne yaparsam yapayım ayrılmayacağına eminim" dedirtiyor, üstelik de bu durumdan memnun hissettiriyor size... Bulunmaz hint kumaşı olmuş, siz kendinizi öyle sanıyorsunuz onun gözünde... Kadın dizide bir aktörü beğendi diye cinayet işlenen bir ülkede yanındaki kadına rağmen başkasının bacaklarına bakan adam terk edilmiyor da "Benden ayrılamaz" dedirtiyor... Dünya ne hale geldi... Bir de "Kesinlikle yüzlerine bakmaz, bacaklarına bakar" avuntusu yok mu... Hadi bu, sizi terk edemeyen, ne yaparsanız yapın sizden ayrılamayan "değerli beyefendi"yle evlendiğinizi varsayalım... Çocuğunuz ve eşinizle yolda yürürken adam "kesinlikle yüzüne değil", bacaklarına bakıyor yanınızdan geçen hatunun... Hayalinizdeki evlilik fotoğrafı bu mu?
Sözün kısassı bu hususta erkek arkadaşınızla yüzgöz olmuşsunuz... Bir konuda huzursuz olduğunuzu söylemesine rağmen muhatabınız o tavrı sürdürüyorsa arada yeterli sevgi, saygı, bağlılık yoktur... Daha açık konuşalım, temeli sağlam bir ilişki yoktur... Kendinizi "Her erkek bakar" diye avutmayın, hadi "gözleri kaydı diyelim" sevgilisi bunu fark ettiğinde utanır adam... Yanında bir erkek arkadaşı varmışçasına rahat davranmaz... Utanmasa laf atacak... Siz "Ne yaparsam yapayım sıkılmıyor benden" derken sizin onun ne yaparsa yapsın göz yumduğunuz hallerine odaklanın... Gidişat kötü... Adam hata yapmaktan, kaybetmekten korkmuyor... Bu forumu dikkatli okusanız nişandan, düğünden dönen bir sürü hikayeye şahit olursunuz... Onlar öylesine düzgün insanlarken sizin o "hayatta terk etmeyecek" erkek arkadaşınız yarın başka bir kadının "kesinlikle yüzüne bakmadan" vücuduna "daha yakından odaklanabilir"... Hesap da soramazsınız, şimdi tavır yapıyorsunuz da umrunda mı sanki? Cevap hazır... Hep öyle diyormuş ya: "Her erkek yapar!"... Hadsiz...
Hal böyleyken siz bir "iç geçirin" sokakta yakışıklı bir delikanlıya... "Her kadın bakar" deyiverin onun gibi... Görün bakın bakalım bunca zamandır sineye çektiğiniz, (çekmeseniz ne yazacak adam umursamıyor ki tavır almanızı) "Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz" dediğiniz adam ağzına geleni sayıp size yol vermiyor mu... Bunu görmek bu kadar zor mu sahi? Erkekleri tepelerine çıkaran kızlara bir tek ben mi kızıyorum?
Konuya öyle bir başlamışsınız ki sanki ortada "fol yok yumurta yokken" adama kıskançlıklarınızla dünyayı dar ediyorsunuz... Sanılıyor ki "adamcağız" sütten çıkmış ak kaşık üstelik sizden kopamayan "saf aşık"... İlahi...
--Ben kendimi beğenmişlik yapmadım sadece ayrılamıyo dedim.'' Benden kopamıyo o benim köpeğim'' gibi düşünmüyorum tabiki.
Gözü sevgilisinden başka kızı görmeyen adamlar ayrılırken siz bu "laçkalaşma"ya rağmen bu denli eminsiniz ayrılmayacağına... Pes... Adam bence de ayrılmasın sevgilisinin yanında başkalarının bacaklarının "röntgenini çekme lüksüne sahipken"... Öyle bir "gülücüklü"sünüz ki sizi "Ne yaparsam yapayım ayrılmıyooo" derken gören de adama dünyanın nazını niyazını yapıyorsunuz da sizden vazgeçemiyor sanır... Siz onu bu haline rağmen bırakamıyorsanız adam neden ayrılsın sizden? Ona güvenmeyen (haklı sebeplerle kuruntu değil, adam "görsel zampara") sizken, o neden ayrılacakmış? Enayi mi bu adam?
--O beni aldatmıyo sadece haklı olarak kızların 1 karıştan daha az giydiği etek bile denilmicek şeyi gördüğü zaman istek dışı bakıyo -ki bu sebebten ayrılan insanın psikolijisinden ben şüphe ederim. Ben 'naparsam yapıyım ayrılmıoo oley anlamında sölemedim . Bunu daha kaç kez dicem. Bence siz yanlış anladınız.
Nasıl da kendinizi değerli hissettirmiş, "Ne yaparsam yapayım ayrılmayacağına eminim" dedirtiyor, üstelik de bu durumdan memnun hissettiriyor size... Bulunmaz hint kumaşı olmuş, siz kendinizi öyle sanıyorsunuz onun gözünde... Kadın dizide bir aktörü beğendi diye cinayet işlenen bir ülkede yanındaki kadına rağmen başkasının bacaklarına bakan adam terk edilmiyor da "Benden ayrılamaz" dedirtiyor... Dünya ne hale geldi... Bir de "Kesinlikle yüzlerine bakmaz, bacaklarına bakar" avuntusu yok mu... Hadi bu, sizi terk edemeyen, ne yaparsanız yapın sizden ayrılamayan "değerli beyefendi"yle evlendiğinizi varsayalım... Çocuğunuz ve eşinizle yolda yürürken adam "kesinlikle yüzüne değil", bacaklarına bakıyor yanınızdan geçen hatunun... Hayalinizdeki evlilik fotoğrafı bu mu?
--Yüzlerine ve bacaklarına bakmak çok ayrı bi konu. Bazı erkekler kız tavlamak için gözlerinin içine bakıp salak salak gülümsüyolar. Benim sevgilim sadece 'erkek' olarak bacaklarına bakıyo ( ben bile bakıyorum o nasıl bakmasın? ) Gene söliyorum bu sebebten ayrılan insanın psikolojisinden şüphe ederim. Sadece kıskanırım güvenmem ama ayrılmam kesinlikle. Ayrıca arkadaşım sen şuna iyice takmışsın o benden ayrılmıyo naparsam ' sözüne. Evet ayrılmıyo o kadar şey yapıyorum en ufak bişeyi büyütüyorum her halimi kabul ediyo bağırdığımda susmasını biliyo ve ayrılmıyo. Bunu kendimi bulunmaz hint kumaşı gibi hissetiğim için falan göğsümü gererek sölemiyorum ayrılsın kendi bilir umrumda olmaz bu yüzden ayrılırsa emin ol :)
Sözün kısassı bu hususta erkek arkadaşınızla yüzgöz olmuşsunuz... Bir konuda huzursuz olduğunuzu söylemesine rağmen muhatabınız o tavrı sürdürüyorsa arada yeterli sevgi, saygı, bağlılık yoktur... Daha açık konuşalım, temeli sağlam bir ilişki yoktur... Kendinizi "Her erkek bakar" diye avutmayın, hadi "gözleri kaydı diyelim" sevgilisi bunu fark ettiğinde utanır adam... Yanında bir erkek arkadaşı varmışçasına rahat davranmaz... Utanmasa laf atacak... Siz "Ne yaparsam yapayım sıkılmıyor benden" derken sizin onun ne yaparsa yapsın göz yumduğunuz hallerine odaklanın... Gidişat kötü... Adam hata yapmaktan, kaybetmekten korkmuyor... Bu forumu dikkatli okusanız nişandan, düğünden dönen bir sürü hikayeye şahit olursunuz... Onlar öylesine düzgün insanlarken sizin o "hayatta terk etmeyecek" erkek arkadaşınız yarın başka bir kadının "kesinlikle yüzüne bakmadan" vücuduna "daha yakından odaklanabilir"... Hesap da soramazsınız, şimdi tavır yapıyorsunuz da umrunda mı sanki? Cevap hazır... Hep öyle diyormuş ya: "Her erkek yapar!"... Hadsiz...
Hal böyleyken siz bir "iç geçirin" sokakta yakışıklı bir delikanlıya... "Her kadın bakar" deyiverin onun gibi... Görün bakın bakalım bunca zamandır sineye çektiğiniz, (çekmeseniz ne yazacak adam umursamıyor ki tavır almanızı) "Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz" dediğiniz adam ağzına geleni sayıp size yol vermiyor mu... Bunu görmek bu kadar zor mu sahi? Erkekleri tepelerine çıkaran kızlara bir tek ben mi kızıyorum?
--Haklısın.. Diyorum sen bakma askım diyo. -ki ben bakmam kesinlikle napıyım elin adamını? Banane? Bide adam umursamıyorki tavrınızı demişsiniz umursamasa çoktan yol vermiştim..
... Şimdi canım biz çarşıda geziyoruz mesela mini etekli bi kız geçiyo dönüyo bi bakıyo bacaklarına ben bunu görüyorum tabi bütün gün trip ama gözüm kayıyo elimde olmadan bakıyorum falan diyo. Niyetini biliyorum ama onun öle bakması ( heleki benim yanımda ) beni çok rahatsız ediyoKesinlikle kızların yüzlerine bakmaz sadece bacaklarına onuda her erkek bakar sen erkek olsan sende bakardın askm diyo. çok kavgalar ettik ama gene bakıyo. Bende güvenmiyorum Güvenmicemde ! [ Haklıyımda ]
"Umursamasa çoktan yol verirdim" diyorsunuz...
Sizin hassasiyetiniz, bu duruma canınızın sıkılması umurunda mı yani?
Aşağıdaki sizin mesajınız... Tavrınızı, sizin tabirinizle "tribinizi" umursayan adam "Erkek olsan sen de bakardın..." der miydi? "Çok kavgalar ettik ama yine bakıyor" demişsiniz... Umursayan adam kendine çekidüzen verir, kavga ortamı yaratmaz... Umursayan adam "Sen bakma, erkekler bakar, ben bakarım" demez... Madem umursuyor ve düzeltiyor hareketlerini neden bütün gün kavga devam ediyor, neden "Hala bakıyor" diye şikayet ediyorsunuz? Psikolojik rahatsızlığı mı var erkek arkadaşınızın? Kendine hakim olamıyor mu? Yoksa bütün erkeklerin eşlerinin, nişanlılarının yanında -fark ettiğinizi bile bile- başkalarının bacaklarına baktığını ve bunu savunduğunu mu sanıyorsunuz?
Aslında siz de ne denli rahat olduğunun farkındasınız onun (alıntıladığım mesajınızda kendiniz açıkça yazmışsınız zaten) ama daha evvel yazdığınız "Deli gibi seviyorum" ifadesi her şeyi açıklıyor... Öyle ki "yüzlerine değil sadece bacaklarına bakar" diyecek kadar normalleştirmeye çalışıyorsunuz olayı... Keşke yüzüne baksa, tahrik olmaz en azından, size bu denli saygısızlık olmaz... "Gözüm kaydı" demesi bir nebze makul hale gelir... Fena...
Alışkanlık, bağımlılık sizi bunaltıyor da bunu "deli gibi sevme" sanıyorsunuz... Aksi halde onun tarafından da sevildiğinize inansanız, sahiden aşık olsanız bu denli meşrulaştıramaz gerçekleri kabul ederdiniz, aklı başında, kız arkadaşının kadınlık gururuna saygı duyan bir erkeğin başkasını "dikizlediği" fark edildiğinde utandığını bilirdiniz... Sizin erkek arkadaşınız gibi "Erkekler bakar, gözüm kayıyor" deme cüretinde olmayacağını kabul ederdiniz...
Sadece sizin değil ki bir sürü genç kız sizin gibi bağımlılıkla aşkı karıştırıyor, "Beni asla terk etmez" diyor ve adamın onca kabullenilemez hatası varken kızcağız en olmadık şeyde yalnız kalıveriyor, adam çıkıp gidiyor hayatından... Neden? Çünkü ortada halledilmesi gerek bir sevgi, saygı, güven eksikliği var... Bundan rahatsızsınız ama engelleyemiyorsunuz... Siz bu boşluğu dolduramadıkça (kavganız, tavrınız etkili olmuyor, bunu siz yazmışsınız) sorun artarak devam edecek ve bir gün ilişkinizi tarihe gömen karanlık bir çukura dönüşecek... O gün "Beni sevmedi, umursamadı" demektense -kendi yazdıklarınıza da bakarak- bu gün farkına varın bu gerçeğin... Belki bir hal çaresine bakarsınız... Daha ne kadar "Umursamasa yol vermiştim çoktan" diye kendinizi kandırabilirsiniz ki?
Bakması beni rahatsız ediyo ama sizin abarttığınz kadar değil. Sorun şurda ben güvenmiyorum içimde hep bi şüphe var konu bu. Bunu nasıl yenebilirm. Bunu tartışmamız lazım konu erkek arkadaşımın kızların bacaklarına bakması değil. Ben sadece güvensizliğimin bundan dolayı olabilceğini söledim. Ve ben yüzüne , gözlerine bakmaktansa bacağına bakmasını tercih ederim. Burda o eteği giyen kızdadır bence suç benim sevgilimde değil.. Çünkü normal bi etek değil onların giydiği.. Kendimi falanda kandırmıyorum 'erkek' olan herkez bakar bi kere olsada dönüp bakar. Ayrıca ben dikizliyo diye bişe demedim. Sadece anlık olarak bi kere bakıyo ve çekiyo hemen. Buda bi refleks. Ben ondan daha uzun bakıyorum açıkcası.
İstediğin kadar yorum yap. Ben sana '' yapma sakın ! '' diye bişe demedim. Ama ben o eteği giyen kızları suçluyorum evet!! Ve malesefki öyle bi şehirde yaşıyorumki karşıdan gelen bi bayan ( bende bi byan olduğum halde ) yanımdan geçene kadar her yerine bakıyorum. Bakılmıcak gibi değil çünkü. Ve sevgilim bi kere göz ucuyla baktığında nasıl kıyametler kopartıyorum biliyo yanımdaki insanlar. Ve herkez çok abartıyosun diyo. Yeterince tepki gösteriyorum zaten senin için rahat olsun :) Seninde daha fazla abartmanı istemiyorum. Yazmak istersen yazarsın tabii ama ilgilenmicem konu tam anlamıyla bu değil çünkü ben bu BAKMA konusunu açmazdım belkide arkadaş sordu öle söledim sorun başka. Ama fikrine saygı duyuyorum.
umutlu ol arkadasım feelingo7 sanki sevgisilinin kızların bacaklarına bakması olayını normal karsılıyor gıbı degerlendırıyorsun.oda hosnut değil zaten. bu durumdan dolayı sevgilisiyle sık sık kavga ediyor.
yazdıgın yorumlar da dogruu cokta güzel anlatmıssın.katılıyorum sana ama konu farklı yerlere gitti cnm.
umutlu ol arkadasım feelingo7 sanki sevgisilinin kızların bacaklarına bakması olayını normal karsılıyor gıbı degerlendırıyorsun.oda hosnut değil zaten. bu durumdan dolayı sevgilisiyle sık sık kavga ediyor.
yazdıgın yorumlar da dogruu cokta güzel anlatmıssın.katılıyorum sana ama konu farklı yerlere gitti cnm.
Çok haklısın getirmiyorum zaten gündeme. Sadece yanımda baktığı zamanlar ' senden bi bok olmaz güvenmiyorum sana hiç bi zamanda güvenmicem ! ' diyorum. Seni aldatcak bi insan olmadığımı çok iyi biliyosun senin yanında baktığımdada istem dışı bakıyorum falan diyo. Ama çok açmıyoruz bu konuyu dediğim gibi sadece ynmda bi kızn backlrna falan baktıgında sadece.
Eveet. Aynıyız yani. Bide bzim 2 bucuk sene oldu iyice bağlandım. Herşeyden herkezden kıskanır oldum. Bide neden güvenmiyosun demişsin. Şimdi canım biz çarşıda geziyoruz mesela mini etekli bi kız geçiyo dönüyo bi bakıyo bacaklarına ben bunu görüyorum tabi bütün gün trip ama gözüm kayıyo elimde olmadan bakıyorum falan diyo. Niyetini biliyorum ama onun öle bakması ( heleki benim yanımda ) beni çok rahatsız ediyoKesinlikle kızların yüzlerine bakmaz sadece bacaklarına onuda her erkek bakar sen erkek olsan sende bakardın askm diyo. çok kavgalar ettik ama gene bakıyo. Bende güvenmiyorum Güvenmicemde ! [ Haklıyımda ]
Açıkçası benim erkek arkadaşım benimle beraberken başka bir yere ya da kız baksa ben çok rahatsız olurum ve güvenim kırılır. Neyse ki erkek arkadaşımın böyle bir bakışını değil yakalamak hissetmedim bile.
1-Ama ben o eteği giyen kızları suçluyorum evet!! Ve malesefki öyle bi şehirde yaşıyorumki karşıdan gelen bi bayan ( bende bi byan olduğum halde ) yanımdan geçene kadar her yerine bakıyorum. Bakılmıcak gibi değil çünkü.
1-Ve şöyle bişe var bende takıntı olmuş hani bi kere karşımızdan gelirken göz ucuyla bakarken ben gördümya artık her mini etekli kız gördüğümde baktın baktın ! diyorum yeminler ediyo yalvarıyo inanıyorum ama tartışmış oluyoruz. Bu benim huyumla ilgili.
2- Sevgilim sapık değil. ! sadece refleks olarak bi kere bakıyo dikizlemiyo yani mal gibi .. Benimde güvensizliğim bi kere baktıya artık gördümya ben bu yüzden oldu sanırım..
1-Sorun şurda ben güvenmiyorum içimde hep bi şüphe var konu bu. Bunu nasıl yenebilirm. Bunu tartışmamız lazım konu erkek arkadaşımın kızların bacaklarına bakması değil.
2-Ve ben yüzüne , gözlerine bakmaktansa bacağına bakmasını tercih ederim. Burda o eteği giyen kızdadır bence suç benim sevgilimde değil.. Çünkü normal bi etek değil onların giydiği..
3-Kendimi falanda kandırmıyorum 'erkek' olan herkez bakar bi kere olsada dönüp bakar. Ayrıca ben dikizliyo diye bişe demedim.
4-Sadece anlık olarak bi kere bakıyo ve çekiyo hemen. Buda bi refleks. Ben ondan daha uzun bakıyorum açıkcası.
Örnek: Beni otobüse bindiriyo okuldan sonra. İşte ben biniyorum sonra o bekliyo ben onun yanındayken durakta bi kız oluyo mesela diyorumki acaba ben gittikten sonra konuşuyomu onunla veya eve geç geliyo birazcık ( otobüs geç geldiği için ) diyorum acaba kız yüzündenmi kaçırdı otobüsü veya başka biyeremi gitti falan.. Daha böle binlerce şey düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?