ben çok güvenirim sevgilime.ama insanın içinde hep "erkek işte" diye i önyargı oluyor.yapmaz yapamaz vicdanı el vermez diyorum.gerçekten güvenilcek bi insan.ama çevreye güvenemiyosun işte... bugünlerde bu konuyla alakalı çok fazla düşünüyorum.bnm paronayalarımdan biridir diyorum ama...
Kızlaaaar yokmu sevgilisine güvenen veya güvenmeyen ¿
%100 Güvenmem, güvenemem, güvenmekte istemem. Hep bir pay bırakacaksın güvenmemeyle ilgili.Benim görüşüm bu
bende guvenemem... hem de hic. kafayi siyircam yakinda
Aynen bende. Kendimden korkmaya başladım artık..Peki çokmu kıskançsındır ?
evet canim asiri. normal arkadasim dedigi kizlari bile acayip kiskaniyorum. ama sunu dusunuyorum, bole kendime ediyorum. birakiim naparsa yapsin, aldatirsa illa ki bi zaman ortaya cikicak. o zaman uzulurum. yoksa bole kendimizi yiyip bitircez
Bencede !! %100 güvenip hayal kırıklığına uğrayacağıma güvenmem daha iyi . Bence hiç bi erkeğe güvenilmemelidir. Veya şöyle diyim hiç bi erkeğin nefsine güvenilmemelidir.
Ben her sevgilime aptal gibi güvendim
Güven olmazsa olmazlardandır bir ilişkide diye hep savundum
Elime nemi geçti savunupta ?
Hep aldatıldım , ben karşımdaki insana güvenip , ona inandıkça ,O yalanlar söyledi beni kandırdı
Kime güvendiysem beni hep kandırdılar
O yüzden bu devirde bir erkeğe güvenmek yapılacak en salakça davranış olduğunuda bana öğrettiler elbirliğiyle..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?