Sevgilisine güvenmeyen,şüphe eden tek benmiyim yoksa?

Hakketen siz anlamak istediğiniz gibi anlamışsınız.konu sahiiibiiiii

Erkekler bakmış bakmamış ... Güzel veya yakışıklı dikkat çekene bakılır ... AMa böyle iki kişi arasında baktıydın bakmadıydın, Yok bana çaktırmdan bak ... Yok ben kıskancım frenleyim oda göz ucuyla baksın..

Hakketen bayanlar ne yaparsak kendimize....
Ne erkekler var bakmakla kalmayıp hayale dalan.

tavsiyem... o zaman sende giyecen eteğini oturucan senin göz çapkını sevgilinin yanına oda senden başka kimseye bakmayacak..

kusura bakma ama böyle güvensiz bir şekilde ilişkiyi devam ettirmek çok sağlıksız olur.güven olmadan bir ilişki olamaz bence.çünkü ileride evlendiğinde kendini herşeyini ona emanet ediceksin arkanı dönüp gittiğinde seni üzücek kötü şeyler yapmıcğına emin olmalısın.ben çok tarafsız bir şekilde düşündümde benim sevgilim bir kızın bacağına bakıcak hem de dönüp bakıcak ha..bir daha onunla işim olmaz.ne demek bu ya kusura bakma ama bu derlerya bişeyine düşkün diye başaka bir açıklamasıolamaz.hani ileriyi düşünürüm ben olmaz olmaz diyede bişi yok sonuçta bir bayan gayet açık dekolteli hatta okadar bile olmasınagerek yok biraz diz üstü bir etekle arkadaşının yanına gelse ve kötü bir niyeti olsa gayet kolay bir şekilde istediğini de yapar senide aldatır..kusura bakma insan sevdiğine güvenmicek de kime güvenicek..kötü niyeti yokmuş da bacağına bakıyomuş bence bu yalnızca kendini aldatmak kandırmak olur..

bakmayan erkek var mıdır? cevap veriyorum: yok!

kusura bakma ama bakmayan erkek var..insanın biraz Allahtan korkusu olsun ahlakı iyi olsun hiç bir şey de yapmaz bakmaz da..malesef size hep kötüleri denk gelmiş demekki.bakar karısının bacağına bakar.insan hayvani duygularından kurtulamazsa eğer tabi önüne gelene bakar açık olsun olmasın..ama her erkek bakar diye bişey yok..

size sonuna kadar katılıyorum..bir de arkadaş demişki bakıp gözlerini hemen çekiyo diye..fakat ilk yazdıklarında arkasını dönüp bakıyo diye yazmış.madem gözleri bir an kaydı sonra hemen çekti gözleri arkasında mı bu adamın..arkasına dönüp bakıyo demiş üstelik.bu nasıl iştir anlayamadım..kendimizi kandırmayalım.bazı şeyler zordur elbet sevmek sonra atrılmak ama ben 40 yıl ağlıcağıma üzülceğime 40 gün ağlamayı üzülmeyi yeğlerim..kör değiliz Allah akıl vermiş biraz da mantıklı olmak lazım..

kesinlikle çok ama çok haklısın..bu kabullenmek hatta aldatılmayı kabullenmek olur.bir de tersini bir erkeğe şehvetle baktığını düşünün o adam kabul edebilecek mi bakın bakalım..bahanede hazır zaten her erkek yapar..ha her erkek yaparsa bizde kabul etmeliyiz..var mı öyle yağma ya hadi ordan..erkekleri başınıza çıkarmayın allah aşkına bunlar bahane değil kendini kandırmak avutmaktır sadece..ahlak lazım ahlak insan olsun karşındaki ahlaklı olsun gör bakalım yapıyo mu...

Bu nasıl bir ilişkidir yahu okurken ağzım açık kaldı. Çok garip bir insansınız gördüğüm kadarıyla.
Adam sizden neden ayrılsın, zaten yanınızda başkalarına rahatça bakabiliyor yakında yanınızda daha neler yapar. Ayrılmasına gerek yokki. Aldatmayacağına eminim demişsiniz, aldatmasına gerek yokki adam(ki aslında çocuk demeliyim bu hareketlere göre) yanınızda yapıyor zaten yapacağını. Suç kızdadır sevgilimde değil diyorsunuz, sevgiliniz gibi , cinsel açlığı bulunan,sevgilisinin yanında dahi başkalarına bakan erkekler oldukça kızlar ne yapsın, istediklerini giyemesinler mi?
Gerçekten garipsiniz. Ne desek anlamak istemiyorsunuz zaten. Umutlu_Ol'a kesinlikle katılıyorum aslında söylenecek herşeyi söylemiş. Anlamak maharet ister..

Yo hiç biri değil.. Ben 2. aşkıyım. Diğeri orta okulda zaten saymıyoruz bile onu. Saymassak ilk aşkıyım yani. Başka bişey yapmıyo dediğim gibi hiç bi kız arkadaşı yok ve kesinlikle kızlara laf atmaz gülmez bi kız espri yaptığında. Sadece bu bacak konusu var görüyo bi kere bakıyo dönüyo sonra. Bende sinir oluyorum tabi.. Çok fazla tepki gösteriyorum güvensizliğimde bu yüzden sanırım..

ASLA,
hayatta en guvendigim insan sevgili kocamdir, kedimden suphelenirim kocamdan suphelenmem!!
bitanem ooo,,,asik oldugumuz andan beri hic eksilmedi askimizzz
umarim bunu dedirtir sevgilin sanada, (eger seviyorsan insallah suphenden ,guvensizliginden yanildigini tez bir zamanda anlarsin canimmm, bahtin acik olsun)

İnş. canım. Konuda bu zaten ben sadece benim gibiler varmı yokmu bunu merak ediyorum lütfen ' bende güvenmiyorum ' veya ' ben çok güveniyorum' gibi şeyler söyleyin merak ettiğim nokta bu. Tşk ederim yorumun için :)

Kimseyi başıma falan çıkarmıyorum ben. -ki eminim senin sevgilinde bakıyodur.Bi yerde oturuyoken tam karşısında bi karış eteğiyle bacak bacak üstüne atan kıza bakıyomu bakmıyomu.. Ben bakmayan erkeğin erkekliğinden şüphe ederim.

Senin erkek arkadaşının yapmış olduğu bu geniş davranışı, herkese mal etme lüften. Henüz gerçek olgun ve ahlaklı bir erkekle karşılaşmamışsın belli ki.

Senin erkek arkadaşının yapmış olduğu bu geniş davranışı, herkese mal etme lüften. Henüz gerçek olgun ve ahlaklı bir erkekle karşılaşmamışsın belli ki.

Yoo ben çok erkek gördüm terbiyeli ahlaklı. Onun bu davranışı ahlaksız terbiyesiz olduğunu göstermiyo. Erkek olması yeter bakması için.

Sana hiç değer vermeyen, kadınlık (ki kesin çocuksun yazılarından anlaşılıyor) gururunu hiçe sayan bu geniş adamla geniiiş geniiiş mutluluklar dilerim. Kul köle olmuşsun resmen adama. Yakında 3lü takılırsınız sen, o ve etekli kız

Sadece gülmek için bir kz daha baktım ve dedim daha olgunlaşamamış bir birey olduğun sözlerinden belli. Sen sadece kendine zarar veriyorsun lise çağında olman yada aynı o yaş grubu gibi davranman normal. bundan sonraki konu başlığını tahmin etmemek içten bile değil ...

Bu insan seni olgunlaştırır kolay gelsin ... senin güvensizliğin ona değil kendine. her insanın kıskanç olması sadece kendine bazı konularda güvenmemesidir..

2. neden ise her zaman elinden kaybetme kuşkusudur...

Bu aşkın ömrü en fazla 6 aydır...

Eğitim durumuna bakmadan yazmıştım doğru tahmin.. lise çağlarında birinden mantıkla hareket etmesini bekleyemiiyiz... lise çağlarında biri ancak kendi gibi düşünen yorumlara katılır ... sonra anlayacksın bundan seneler sonra .
Güvenmiyosan fazla zorlamayacaksın.. Lafla, kaprisle yada benzeri davranışlarla peynir gemisi yürümez...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…