Aynen :) Bende tanıştım ailesiyle. Ciddi olmasam seni niye tanıştırıyım ailemle falan der. Bu arada ben aslan o terazi :):)
Feelingocumm ya bu programı kurdutmadı benimki yok güvenicekmişim ben, bi kafa o olucak yani
Bide bu program sadece izlemeye yarıyormuş heralde anlamadım
Canım simdi programı kuruyosun oda kuruyo tabi.. Sonra acıyosunuz ikinzde sifreyi ve ID'i yazdıktan sonra sevdiceğinin bilgisayarına giriyosun naptığını görüyosun ve müdahelede edebiliyosun hatta ben sevgilimin bilgisayarından msn'ime giriyorum falan.. :) Öle işte ama geçmişi sürekli siliyosa bişey vardır bence..
ben cok guvenirdim..ama bir defa guvenimi kaybetti...baristim ama hazmedemedim, ayrildik..
kizlar bu arada size sormak istedigim, diyelim erkek arkadasiniz internette baska kizlarla sadece oylesine arkadas olarak konusacaksa, bunu hazmedermiydiniz? ben bunu vefasizlik gibi gorurum, ya siz?
ben cok guvenirdim..ama bir defa guvenimi kaybetti...baristim ama hazmedemedim, ayrildik..
kizlar bu arada size sormak istedigim, diyelim erkek arkadasiniz internette baska kizlarla sadece oylesine arkadas olarak konusacaksa, bunu hazmedermiydiniz? ben bunu vefasizlik gibi gorurum, ya siz?
aynı sey benımde basıma geldı daha birkaç hafta oluyor facede tanımadıgın bırılerı varmı dıordum sen içini ferah tut tanımadıgım hiç kimse yok dedı... tesadüf eserı ben bunun face sıfresını cozdum kızlarla konustum hepsı aynı yanıtı verdı kızlara asılıyormus ama kendısıne sordugumda inkar ediyorr... çok kırıldım öfkeden deliye döndüm adeta... istemedım ayrılmak ıstedım ama o ısrarla ayrılmak istemiyor faceden bütün kızları sildi sadece erkek arkadasları ve akrabalı var kız olaraktan.... ne yapmaya çalışıyor hiç anlamış değilim.. hala hazmedemiyorum yaptıklarını her fırsatını buldugunda aldatacakmıs gıbı gelıyor bunu dile getirdiğimde çok sinirleniyorr... off napcağımı bilmiyorummm
kızlar buna yüz vermemiş zaten facelerınden silmişler bu yenıden istek göndermış, daha sonra yaptıgım hataydı bir anlık boşluğuma geldi ben seni seviyorum ömür boyu yanımda sen ol istiyorum eger bidaha böle bişey olursa Allah hayırlı gün yüzü göstermesin yaparsam direk ayrıl benden hatta hattınıda kapat falan diyor... haklısın canım hep şu erkekler nefislerine yeniliyorlar ben msn adresını şifresini istedim verdi amam face vermedi... onuda ben msn sifresinden yola cıkarak çözdüm şuan face kullanıyor ama ben şifresini biliyorum şifresini değiştirmemek kaydıyla... hala hazmedemıorum sonucta bı kac aylık ilişki değil bu... şu sıralar pek bir iyi bana karşı ne dersem alttan alıyor kızsam sinirlensem önceden aslan gibi kükrerdi şimdi sesini çıkartamıyor... bu işin sonu nasıl devam eder merak etmekteyim keşke geleceği görme gibi bir şansımız olsaydı canım...Sana yalan sölemiş? Seni ( bi nevi ) aldatmış.. Ben ayrıl derdim. Birde face şifresini niye istemedin bunu anlamış değilim.. Demişsinki tek erkek arkadaşları ve kız akrabaları var demişsin. Yani hala bi face'i var.. Bence face kapattır. Çok gereksiz. Onun o facei oldukça kendi rahat dursa bile nefsine yenik düşebilir canım.. Eğer yok kapatmam falan derse ayrıl bence. Ama tabi sen bilirsin..
Aymem yaaaa katılmamak elde değil
Affetmezdim. Ama ilişkiniz ne kadar sürelik? Bunu öğrenmek istiyorum.. Bide deki eğer sinirlenince bende bundan sonra erkekleri eklicem ve arkadaş olucam.. Sadece '' arkadaş '' de bakalım siniri kaç kat daha yükselcek:) Erkekler böyledir kendileri yapınca sadece'dir biz yapınca Öldürürüm!! olur :)
kızlar buna yüz vermemiş zaten facelerınden silmişler bu yenıden istek göndermış, daha sonra yaptıgım hataydı bir anlık boşluğuma geldi ben seni seviyorum ömür boyu yanımda sen ol istiyorum eger bidaha böle bişey olursa Allah hayırlı gün yüzü göstermesin yaparsam direk ayrıl benden hatta hattınıda kapat falan diyor... haklısın canım hep şu erkekler nefislerine yeniliyorlar ben msn adresını şifresini istedim verdi amam face vermedi... onuda ben msn sifresinden yola cıkarak çözdüm şuan face kullanıyor ama ben şifresini biliyorum şifresini değiştirmemek kaydıyla... hala hazmedemıorum sonucta bı kac aylık ilişki değil bu... şu sıralar pek bir iyi bana karşı ne dersem alttan alıyor kızsam sinirlensem önceden aslan gibi kükrerdi şimdi sesini çıkartamıyor... bu işin sonu nasıl devam eder merak etmekteyim keşke geleceği görme gibi bir şansımız olsaydı canım...
aynen canım bende yuhh dedım gördugum anda sinir küpüne döndüm ailesinin kapısına kadar dayandım ogullarının ne mal olduklarını görsunler dıe... benımde anlayamadıgım ozaten canım yanımdayken yanından çıplak bir kız geçsin dönüp bakmaz bile gözlerini bir an için yüzümden ayırmazken nasıl olduda ınternette bole bısey yapar aklım almıyor... daha ben kıskanacakmı dıe kafamı baska tarafa cevırıp bişeyle ilgileniyor gibi yapsam ya askım ben varken baska bişeyle ılgılenme der... senın sorununda anlatılınca ufak gıbı bı mesele gibi görülüyor ama biz kızlar olayları derinlemesine düşündüğümüz için o problem gözümüzde adeta çığ gibi büyüyor... peki kızlara bakmasından rahatsız oldugunu dile getirdin mi hiç?Anladım.. Alttan alması çook doğal. Sen ayrılmayarak ona bi ödül vermişsin çünkü. Sen ona aynı şeyi yapsan ve o seni affetse nasıl davranırdın?. ( böyle bişeyi yapmıcağını tahmin ediyorum canım misal sadece yanlış anlama :) ) Oda öyle davranıyo işte. Ama yaptığı çoookk çoook çoook yanlış !Bide kızlar silmiş o tekrar istek göndermiş? Yuuuh dedirtir insana. Peki bişey sorucam senin yanında kızlara falan bakarmı göz ucuyla? ( Benm böyle bi sorunum olduğu için. Gerçi bu ayrılıncak bişey değil bence , çünkü bi kere bakıyo çekiyo açık oldğunu görünce.) Merak ettiğim için soruyorum sadece..
aynen canım bende yuhh dedım gördugum anda sinir küpüne döndüm ailesinin kapısına kadar dayandım ogullarının ne mal olduklarını görsunler dıe... benımde anlayamadıgım ozaten canım yanımdayken yanından çıplak bir kız geçsin dönüp bakmaz bile gözlerini bir an için yüzümden ayırmazken nasıl olduda ınternette bole bısey yapar aklım almıyor... daha ben kıskanacakmı dıe kafamı baska tarafa cevırıp bişeyle ilgileniyor gibi yapsam ya askım ben varken baska bişeyle ılgılenme der... senın sorununda anlatılınca ufak gıbı bı mesele gibi görülüyor ama biz kızlar olayları derinlemesine düşündüğümüz için o problem gözümüzde adeta çığ gibi büyüyor... peki kızlara bakmasından rahatsız oldugunu dile getirdin mi hiç?
valla en iyisini yapmışsın güzelim erkeklere yüz vermeye gelmez...Dile getirmekte ne demek? Bizde sözle değil dayakla ceza veriliyo ( tabi tek ben dövüyorum) bakıyo şmdi kız karşısından gelirken sonra hemen dönüyo ama tabi bi kere baktıya ben buna bi tekme.. Bide futbolcu en değerli şey bacakları olduğu için maçlara mor bacaklara çıkmak zorunda kalıyo Kızamıyoda.. Şimdi dedimki yemin ettim annemin üzerine bidaha eğer benim yanımda kıza baktığını görürsem refleks olur,akraban sanarsın,erkekdir diye bakıp kız çıkar... İnan bunlar umrumda olmaz dinlemem bile anında ayrılırm dedim. Tamam askım bende yemin ediyorum bakmıcam dedi. 5 gün falan oluyo 5 gündür bakmıyoya bakalım.. Ama çok ciddiyim ayrılcam sıkıyosa baksın ben açık açık konuştum. Demi:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?