Sevgilisine güvenmeyen,şüphe eden tek benmiyim yoksa?

Haha:) Evet alıştı artık tokatlarıma tekmelerimee.. Benimde elim alıştı ama:) Naparsa vuruyorum ama çok acıyom kız sonra 15 dk sonra falan sinirim geçince öpmeye başlıyorum vurduğum yerleri Anlıcağın biz biraz vahşi bi çiftiz :) Ya bide ben regl olamıyorum ondan sanırım. Çok asabiyim

kıskandım şimdi bak kızım sen bu çocugu sıkı sıkı tut bu çocuk resmen kuzu kuzu... seni de çok seviyorr baksana hal ve hareketlerinden belli benim gibi yerli angusa denk gelsen napardın acep yaaa regl olamamak çok zor o durum bendede vardı kolay kolay hasta olamıordum benımkı o hallerden falan anlamaz.. daha sonra doktora gittim şimdi rahatım... sana doktora gitmeni tavsiye ederim canım

Aman..Bildiğin kalas ! Odun. Mesela Ben biraz süslü kelimelerden hoşlanıyorum Böle benim güzel olduğmu sölicek beni sevdiğini falan.. Ama buu !! hiç demez. sinir oluyorum ' Acaba güzel değilmiyim ?' diyorum artık kendi kendime. Ondan başka herkez ( kızlardan bahsediyorum ) herkez söyler çok güzelsin şuran güzel buran güzel diye ama o ! . Bu konuyu açtığımdada ''ya senin güzel oldğunu ikimzde bilmiyomuyuz ? Veya benim seni güzel bulduğumu sen adın gibi bilmiyomusun? Bunu niye tekrarlayıp durmaya gerek varki? Gözlerine bakarken hissettirmiyomuyum zaten bunu? '' der:) Bunları der ama şu 2 buçuk senedir 10 kere demiştir çok güzelsin diye ! Beni sevdiği konusuna gelincede söyler ama çok söylemez özel bi kelime yeri ve zamanında söylenmeli der. Hangimiz haklı bilmiyorum. Aslında ikimzde haklıyız bence. Bende bi kızım istiyorum öyle kelimeler duymak =(

canim biz bir senedir birlikteyiz, bilmem belki biraz cani sikilmistir benden...onceleri cok emin olurdum ama simdi bilemiyorum seviyormu beni diye... oyle seyi soyleyemem de ...cok sert bugunlerde bana, sebebi ne olabilir bilemedim...

ya canim bende tesadufen facede baska kizi ekledigini ogrendim...once arkadas listesini kapatti sonra bir gun o kiz buna hediye verdi facede, gizledigi sey acildi...cok uzuldum canim..simdi baristayiz ama o kalbimdeki kiriklik hala gitmedi...ne gerek var kiz arkadasin varken, baskalarla konusmaya??? hic anlamiyorum ben bunu varya...

Bende bi türlü anlam veremiyorum.. Çok saçma. Ama ben asıl şuna anlam veremiyorum sevgilinizin bi arkadaşlık sitesinde ne işi var ?

Ben erkeklerın sevgısıne ınanmıyorum canım sadece erkekler ac gözlu doyumsuz bütün kızlar bizim olsun elımızde dursun ıstıyorlar onlara bakan kızların ıse hiç kimseye bakmasını istemıyorlar... Ne biçim türe sahıplerdır anlamıs degılım...

4.yılımzdayız bu konularda cok dikkatli face de msn de tek bi kız arkadsı yok benden önce vardı ama sildi. farklı bi numara arasa önce bana haber verir bende aynen öyle yaparım. gittigi her yeri söyler sürekli rapor veririz birbirmize. öyle pek fazla dısarı cıkmayız cıksakta birlikte cıkarız. ama yinede mesaj hafızası doldugu icin msajları silmesinden . msn de benden ve abisinden baskasının ekli olmamısından falan hep rahatsız oluyorum güvenemeiyorum icimde bi kusku oluyo.

Evet kızlar nolursa olsun oluyo bu kahrolası kuşku.. Aşkın yanında kuşku olmazsa olmaz diye düşünüyorum. Bu birazda korkudan kaynaklanıyo çok sevdiğin için korkuyosun ve şüphe duyuyosun.. Bazı erkeklerde şüphe duymakta haklı oluyoruz ama bazılarında abartıyoruz.. Ama şüphe olmadan olmuyo diye düşünüyorum ben.. Benim gibi düşünen veya düşünmeyenler??

inanamıyorum burda okuduklarıma :ss kızlar napıyorsunuz siz ya, aldatmak isteyen bi insanı durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz pardon???? yok rapor veririm, dışarı çıkmam, arayan olursa bana söyler, msninde kız yok, facebooku var bütün kızları sildi :sss çok şaşkınım olamaz böyle bir şey, şu an tam olarak bi 10dk kdr önce yazdığım eski ilişkimi hatırlatıınız bana.. bunları yapan bi erkek arkadaşım oldu şimdi bana uzak Allaha yakın olsun.. ileride sevgilileriniz de anmasın sizi böyle aman deyim kızlar..
adam aldatmak istese sizden gizli facebook hesabı açamaz mı??
farklı bi msn adresi alamaz mı??
sizin haberiniz olmadan dışarı çıkamaz mı??
ki bi arkadaşımız da söylemiş kızları eklemiş sarkmış fln diye, bunu şu an başka hesaplarla yapmadığı ne malum??????
a ama, o zaman size bi akıl vereyim, eski nemrut erkek arkadaşım gibi sizde ne kadar arkadaşlık sitesi varsa hepsinden bi hesap açın, sevgililerinizin orda hesabı var mı bi kontrol edin.. aman vardır fln yakalamadan atlamayın... yapmayın, ilişkileriniz kendinize de sevgilinize de dar etmeyin gözünüzü seveyim, yaşayan biri olarak söylüyorum bunları... hatta isterseniz daha neler yaptı onları da anlatayım, ve karşılığında benim onun hakkında ne kdr kötü şeyler düşündüğümü.. psikologla anca düzelebildiğimi..

bence karşındakine güvenmek birazda kendinize güvenmekle alakalı. şahsen ben nişanlıma değil kendime güveniyorum. bu konuda kendimi beğenmişim kabul ediyorum biliyorumki hayatında benim gibi bi sevgilisi olmadı. he yapmaz demem ama yaparsa da paşa gönlü bilir bidaha da benim gibi bi ilişkiyi kırk yıl arasa bulamaz :)). zaten bir erkek kaybetme korkusunu sürekli yaşamazsa o rahatlıkla herşey yapabilir.

Evet çok haklısın.. Ama benim sorunum şunu sildim benden izinsiz dışarıya çıkmıyo falan değil gerçekten yapan her türlü yapar. Bende bu olaya güvenmiyorum işte. Kesinlikle yapmaz diyemiyorum sorunum bu. Bazıları o kdr çok güveniyoki Benim sevgilim ölse yapmaz ben adım gibi eminim diyolar. Burda sadece merak ettiğim nokta şu lütfen bi kez daha söylüyorum sevgilime güveniyorum veya güvenmiyorum deyin. Konu dışına ÇIKMAYIN !

o zaman ben şöyle diim, sonsuz güvenip güvenmiyormuş gibi yapıyorum :)

katılıyorum bence bu büyük saygısızlık.erkekte kadın da ilişkilerde hassas noktalarda dikkatli davranmalı aksi halde sağlıksız ilişkiler yaşanılır

katılıyorum bence bu büyük saygısızlık.erkekte kadın da ilişkilerde hassas noktalarda dikkatli davranmalı aksi halde sağlıksız ilişkiler yaşanılır

İnanmıyorum ya Şakamı bu? Valla şaka olmalı.. Ya anlama gıtınızmı var sizin?? gidiyosunuz gidiyosunuz başka şeylere yorum yapıyosunuz ben sadece burda sevgilinize/eşinize/nişanlınıza... Güvenip güvenmediğinizi merak ediyorum ! O kadar yani. Tek bunu söleyin bu kaçıncı diyişim bilmiyorum ama 10u geçmiştir. 11.yi söletmeyin artık anlayın !

canım anket açsaydın o zaman.. konu olunca insanlar yorum yapıyorlar haliyle, tıpkı benim gibi.. konu açıp şikayet eden de pek görmemiştim açıkçası

o zaman ben şöyle diim, sonsuz güvenip güvenmiyormuş gibi yapıyorum :)

ben erkek arkadaşıma güveniyorum face inde de msninde de bi sürü kız var msn şifresini istemedim o verdi ama ben unuttum nadiren de olsa face ine girip bakıyorum o da öylesine.. kıskançlık yüzünden iki kere tartıştık(kavga gibi değil kesinlikle) kıskançlığımın sebebi de asla ona olan güvenim değil sadece o iki kızdan hoşlanmamıştım hislerime güvenirim o kızlar sevgilime yaklaşmaya çalışıyolardı sadece 1 kere söyledim hoşlanmıyorum o kızlardan diye 2. yi söyletmedi :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…