kıskandım şimdi bakHaha:) Evet alıştı artık tokatlarıma tekmelerimee.. Benimde elim alıştı ama:) Naparsa vuruyorum ama çok acıyom kız sonra15 dk sonra falan sinirim geçince öpmeye başlıyorum vurduğum yerleri Anlıcağın biz biraz vahşi bi çiftiz :) Ya bide ben regl olamıyorum ondan sanırım. Çok asabiyim
kıskandım şimdi bakkızım sen bu çocugu sıkı sıkı tut bu çocuk resmen kuzu kuzu... seni de çok seviyorr baksana hal ve hareketlerinden belli benim gibi yerli angusa denk gelsen napardın acep yaaa regl olamamak çok zor o durum bendede vardı kolay kolay hasta olamıordum benımkı o hallerden falan anlamaz.. daha sonra doktora gittim şimdi rahatım... sana doktora gitmeni tavsiye ederim canım
canim biz bir senedir birlikteyiz, bilmem belki biraz cani sikilmistir benden...onceleri cok emin olurdum ama simdi bilemiyorum seviyormu beni diye... oyle seyi soyleyemem de ...cok sert bugunlerde bana, sebebi ne olabilir bilemedim...
Affetmezdim. Ama iliюkiniz ne kadar sьrelik? Bunu црrenmek istiyorum.. Bide deki eрer sinirlenince bende bundan sonra erkekleri eklicem ve arkadaю olucam.. Sadece '' arkadaю '' de bakalэm siniri kaз kat daha yьkselcek:) Erkekler bцyledir kendileri yapэnca sadece'dir biz yapэnca Цldьrьrьm!! olur :)
aynэ sey benэmde basэma geldэ daha birkaз hafta oluyor facede tanэmadэgэn bэrэlerэ varmэ dэordum sen iзini ferah tut tanэmadэgэm hiз kimse yok dedэ... tesadьf eserэ ben bunun face sэfresэnэ cozdum kэzlarla konustum hepsэ aynэ yanэtэ verdэ kэzlara asэlэyormus ama kendэsэne sordugumda inkar ediyorr... зok kэrэldэm цfkeden deliye dцndьm adeta... istemedэm ayrэlmak эstedэm ama o эsrarla ayrэlmak istemiyor faceden bьtьn kэzlarэ sildi sadece erkek arkadaslarэ ve akrabalэ var kэz olaraktan.... ne yapmaya зalэюэyor hiз anlamэю deрilim.. hala hazmedemiyorum yaptэklarэnэ her fэrsatэnэ buldugunda aldatacakmэs gэbэ gelэyor bunu dile getirdiрimde зok sinirleniyorr... off napcaрэmэ bilmiyorummm
ya canim bende tesadufen facede baska kizi ekledigini ogrendim...once arkadas listesini kapatti sonra bir gun o kiz buna hediye verdi facede, gizledigi sey acildi...cok uzuldum canim..simdi baristayiz ama o kalbimdeki kiriklik hala gitmedi...ne gerek var kiz arkadasin varken, baskalarla konusmaya??? hic anlamiyorum ben bunu varya...
Ben erkeklerın sevgısıne ınanmıyorum canım sadece erkekler ac gözlu doyumsuz bütün kızlar bizim olsun elımızde dursun ıstıyorlar onlara bakan kızların ıse hiç kimseye bakmasını istemıyorlar... Ne biçim türe sahıplerdır anlamıs degılım...ya canim bende tesadufen facede baska kizi ekledigini ogrendim...once arkadas listesini kapatti sonra bir gun o kiz buna hediye verdi facede, gizledigi sey acildi...cok uzuldum canim..simdi baristayiz ama o kalbimdeki kiriklik hala gitmedi...ne gerek var kiz arkadasin varken, baskalarla konusmaya??? hic anlamiyorum ben bunu varya...
Bende bi türlü anlam veremiyorum.. Çok saçma. Ama ben asıl şuna anlam veremiyorum sevgilinizin bi arkadaşlık sitesinde ne işi var ?
yok canim feelingo arkadaslik sitesi diye yazmadim, facebookta..ama nerde olsada hazmedemem:)
inanamıyorum burda okuduklarıma :ss kızlar napıyorsunuz siz ya, aldatmak isteyen bi insanı durdurabileceğinizi mi sanıyorsunuz pardon???? yok rapor veririm, dışarı çıkmam, arayan olursa bana söyler, msninde kız yok, facebooku var bütün kızları sildi :sss çok şaşkınım olamaz böyle bir şey, şu an tam olarak bi 10dk kdr önce yazdığım eski ilişkimi hatırlatıınız bana.. bunları yapan bi erkek arkadaşım oldu şimdi bana uzak Allaha yakın olsun.. ileride sevgilileriniz de anmasın sizi böyle aman deyim kızlar..
adam aldatmak istese sizden gizli facebook hesabı açamaz mı??
farklı bi msn adresi alamaz mı??
sizin haberiniz olmadan dışarı çıkamaz mı??
ki bi arkadaşımız da söylemiş kızları eklemiş sarkmış fln diye, bunu şu an başka hesaplarla yapmadığı ne malum??????
a ama, o zaman size bi akıl vereyim, eski nemrut erkek arkadaşım gibi sizde ne kadar arkadaşlık sitesi varsa hepsinden bi hesap açın, sevgililerinizin orda hesabı var mı bi kontrol edin.. aman vardır fln yakalamadan atlamayın... yapmayın, ilişkileriniz kendinize de sevgilinize de dar etmeyin gözünüzü seveyim, yaşayan biri olarak söylüyorum bunları... hatta isterseniz daha neler yaptı onları da anlatayım, ve karşılığında benim onun hakkında ne kdr kötü şeyler düşündüğümü.. psikologla anca düzelebildiğimi..
Evet çok haklısın.. Ama benim sorunum şunu sildim benden izinsiz dışarıya çıkmıyo falan değil gerçekten yapan her türlü yapar. Bende bu olaya güvenmiyorum işte. Kesinlikle yapmaz diyemiyorum sorunum bu. Bazıları o kdr çok güveniyoki Benim sevgilim ölse yapmaz ben adım gibi eminim diyolar. Burda sadece merak ettiğim nokta şu lütfen bi kez daha söylüyorum sevgilime güveniyorum veya güvenmiyorum deyin. Konu dışına ÇIKMAYIN !
Konuya öyle bir başlamışsınız ki sanki ortada "fol yok yumurta yokken" adama kıskançlıklarınızla dünyayı dar ediyorsunuz... Sanılıyor ki "adamcağız" sütten çıkmış ak kaşık üstelik sizden kopamayan "saf aşık"... İlahi...
Gözü sevgilisinden başka kızı görmeyen adamlar ayrılırken siz bu "laçkalaşma"ya rağmen bu denli eminsiniz ayrılmayacağına... Pes... Adam bence de ayrılmasın sevgilisinin yanında başkalarının bacaklarının "röntgenini çekme lüksüne sahipken"... Öyle bir "gülücüklü"sünüz ki sizi "Ne yaparsam yapayım ayrılmıyooo" derken gören de adama dünyanın nazını niyazını yapıyorsunuz da sizden vazgeçemiyor sanır... Siz onu bu haline rağmen bırakamıyorsanız adam neden ayrılsın sizden? Ona güvenmeyen (haklı sebeplerle kuruntu değil, adam "görsel zampara") sizken, o neden ayrılacakmış? Enayi mi bu adam?
Nasıl da kendinizi değerli hissettirmiş, "Ne yaparsam yapayım ayrılmayacağına eminim" dedirtiyor, üstelik de bu durumdan memnun hissettiriyor size... Bulunmaz hint kumaşı olmuş, siz kendinizi öyle sanıyorsunuz onun gözünde... Kadın dizide bir aktörü beğendi diye cinayet işlenen bir ülkede yanındaki kadına rağmen başkasının bacaklarına bakan adam terk edilmiyor da "Benden ayrılamaz" dedirtiyor... Dünya ne hale geldi... Bir de "Kesinlikle yüzlerine bakmaz, bacaklarına bakar" avuntusu yok mu... Hadi bu, sizi terk edemeyen, ne yaparsanız yapın sizden ayrılamayan "değerli beyefendi"yle evlendiğinizi varsayalım... Çocuğunuz ve eşinizle yolda yürürken adam "kesinlikle yüzüne değil", bacaklarına bakıyor yanınızdan geçen hatunun... Hayalinizdeki evlilik fotoğrafı bu mu?
Sözün kısassı bu hususta erkek arkadaşınızla yüzgöz olmuşsunuz... Bir konuda huzursuz olduğunuzu söylemesine rağmen muhatabınız o tavrı sürdürüyorsa arada yeterli sevgi, saygı, bağlılık yoktur... Daha açık konuşalım, temeli sağlam bir ilişki yoktur... Kendinizi "Her erkek bakar" diye avutmayın, hadi "gözleri kaydı diyelim" sevgilisi bunu fark ettiğinde utanır adam... Yanında bir erkek arkadaşı varmışçasına rahat davranmaz... Utanmasa laf atacak... Siz "Ne yaparsam yapayım sıkılmıyor benden" derken sizin onun ne yaparsa yapsın göz yumduğunuz hallerine odaklanın... Gidişat kötü... Adam hata yapmaktan, kaybetmekten korkmuyor... Bu forumu dikkatli okusanız nişandan, düğünden dönen bir sürü hikayeye şahit olursunuz... Onlar öylesine düzgün insanlarken sizin o "hayatta terk etmeyecek" erkek arkadaşınız yarın başka bir kadının "kesinlikle yüzüne bakmadan" vücuduna "daha yakından odaklanabilir"... Hesap da soramazsınız, şimdi tavır yapıyorsunuz da umrunda mı sanki? Cevap hazır... Hep öyle diyormuş ya: "Her erkek yapar!"... Hadsiz...
Hal böyleyken siz bir "iç geçirin" sokakta yakışıklı bir delikanlıya... "Her kadın bakar" deyiverin onun gibi... Görün bakın bakalım bunca zamandır sineye çektiğiniz, (çekmeseniz ne yazacak adam umursamıyor ki tavır almanızı) "Ne yaparsam yapayım beni bırakmaz" dediğiniz adam ağzına geleni sayıp size yol vermiyor mu... Bunu görmek bu kadar zor mu sahi? Erkekleri tepelerine çıkaran kızlara bir tek ben mi kızıyorum?
katılıyorum bence bu büyük saygısızlık.erkekte kadın da ilişkilerde hassas noktalarda dikkatli davranmalı aksi halde sağlıksız ilişkiler yaşanılır
o zaman ben şöyle diim, sonsuz güvenip güvenmiyormuş gibi yapıyorum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?