• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini bebek gibi seven tek ben mi varım ?

Hmm haklı aslında
Yani bebek gibi değil de aslanım, erkeğim tarzında sevilmek ister
Böyle anaç gibi değil de, başka türlü sev :9:

Öyle de seviyorum aslında :17: Ben yapı olarak anaç biriyim sanırım. :37:

ben severdim arada, onunda hoşuna giderdi. hiç öyle bir problemimiz olmadı. o da bazen bana yapardı. ama tabi bu karşılıklı bir iletişim.

hatta bir ara erken uyuması gerekiyordu, geldim başına bilgisayardan ninni açtım, uyusun diye:1: o da hiç ses etmedi, mışıl mışıl uyudu:1:

bu arada bende asla erkeğim, aslanım, koçum benim falan diye sevemem.. karşıma öle biri çıkmasın sakın:1:

Son düzenleme:
Eskiden yigidim aslanim diye sevilen erkekler simdi minik kus, minnak kuzu oldu. E zorlarina gidiyo haliyle. Sen sevgilini erkegin gibi sev, o minnos sozleri bebegine sakla

Son düzenleme:
Ben ona duygusal kelimeler de söylüyorum her dakika böyle değil :) Hayatım, herşeyim vs diyorum :30:

bence o söylediğin kelimeler çok sevimsiz :1: kedili minnaklı olanlar:1:
ha birde hayatım bebeğim bana hiç samimi gelmiyor yaa kadının erkeğe söylemesi özelliklede
sevgilim aşkım canım tamamdır ama diğerleri kendinden soğutucu şeyler bence
4 yıllık evliliği olan biri olarak söylüyorum :1:

ben severdim arada, onunda hoşuna giderdi. hiç öyle bir problemimiz olmadı. o da bazen bana yapardı. ama tabi bu karşılıklı bir iletişim.

hatta bir ara erken uyuması gerekiyordu, geldim başına bilgisayardan ninni açtım, uyusun diye:1: o da hiç ses etmedi, mışıl mışıl uyudu:1:

bu arada bende asla erkeğim, aslanım, koçum benim falan diye sevemem.. karşıma öle biri çıkmasın sakın:1:

Hahahah sizinki daha ileri düzeydeymiş :1: Karşı tarafında bu tarz şeyleri sevmesi gerek dediğiniz gibi yoksa böyle azarı yiyosunuz sonunda :27:

Benim ki sevmez, isyanı basar hemen, Lazım ben kendine gel diye =))
O bana melek der, ben ona melek derim ancak bu kadar
Ama öyle erkeğim, aslanım gibi şeyleri de sevmez. Bende pisimmmm diyorum, içimden tabi =)))

Hahaaa bizzat benim sevgi sözlerime inanılmaz benziyo o sözlerin :)
Bende 1.87'lik nişanlımı bile 'minnak', 'minik kuşum', 'tatlişkooom' tarzı sözlerle sevdigim icin seni cok iyi anlıyorum. Ama benim nişanlım rahatsız değil bu durumdan çok şükür. Tabi yeri gelir 'aslan sevgilim benim', 'yakışıklı nişanlım' vs. Tarzındaki sözlerle de veriyorum gazı, nabza göre şerbet durumu :D
Söylemleri denge de tutmakta önemli bence :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Eskiden yigidim aslanim diye sevilem erkekler simdi minik kus, minnak kuzu oldu. E zorlarins gidiyo haliyle. Sen sevgilini erkegin gibi sev, o minnos sozleri bebegine sakla

Bebeğime neler derim artık tahmin edemiyorum :1: Ben böyle düşünememiştim zoruna gideceğini falan :31:

ben kocamı o şekilde seviyorum yanaklarını falan sıktırıyorum her zaman değil ama onun da hoşuna gidiyor bazen de bebeğimiz de var ama karım gene beni seviyor der o anlarda inanılmaz sevimli geliyor gözüme napiim:16:

bence o söylediğin kelimeler çok sevimsiz :1: kedili minnaklı olanlar:1:
ha birde hayatım bebeğim bana hiç samimi gelmiyor yaa kadının erkeğe söylemesi özelliklede
sevgilim aşkım canım tamamdır ama diğerleri kendinden soğutucu şeyler bence
4 yıllık evliliği olan biri olarak söylüyorum :1:

Ama o da bana diyodu önceden çok sık olmasa da tombik yanaklım, minik burunlum diye :59: Bu hoşuna gitmeme durumu sonradan oluştu sanki :)

Benim ki sevmez, isyanı basar hemen, Lazım ben kendine gel diye =))
O bana melek der, ben ona melek derim ancak bu kadar
Ama öyle erkeğim, aslanım gibi şeyleri de sevmez. Bende pisimmmm diyorum, içimden tabi =)))

Aynen o da meleğim, prensesim diyo genelde. Hatta bi akşam ben ona 'küçük kuşum benim' dedim gelen cevap 'efendim prensesim' olunca birden kötü hissetmiştim ben çocuğa neler diyorum, o bana ne diyo diye :30:

Hahahah sizinki daha ileri düzeydeymiş :1: Karşı tarafında bu tarz şeyleri sevmesi gerek dediğiniz gibi yoksa böyle azarı yiyosunuz sonunda :27:

evet:1: zaten bu öyle bişi ki zamanla oluyor. siz bir laf buluyorsunuz, baktınız karşınızdaki bunu beğendi, o zaman söylemeye devam ediyorsunuz otomatik olarak.

zamanla bir bakıyorsunuz onlarca kelime türetilmiş oluyor

Hahaaa bizzat benim sevgi sözlerime inanılmaz benziyo o sözlerin :)
Bende 1.87'lik nişanlımı bile 'minnak', 'minik kuşum', 'tatlişkooom' tarzı sözlerle sevdigim icin seni cok iyi anlıyorum. Ama benim nişanlım rahatsız değil bu durumdan çok şükür. Tabi yeri gelir 'aslan sevgilim benim', 'yakışıklı nişanlım' vs. Tarzındaki sözlerle de veriyorum gazı, nabza göre şerbet durumu :D
Söylemleri denge de tutmakta önemli bence :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Evet ben son zamanlarda iyice abarttım bu durumu napııyım çok tatlı :17: Aldım boyumun ölçüsünü :63:

Ama o da bana diyodu önceden çok sık olmasa da tombik yanaklım, minik burunlum diye :59: Bu hoşuna gitmeme durumu sonradan oluştu sanki :)

yaa onlar bizdede var hala bebek gibi konuşma bile oluyo hatta :9: ama ben ona köfte dudaklım diyorum ki öle ( oyy yerim ben onu yaaa :1: ) ama bunlar öperken kcak kucağa otururken filan tabi yoksa 31 yaşında 4 yıllık evli çiftiz :1:
minik burunlumu oda der bak bana ama bunlar sevimlii kedi minnak bunlar antipatik geldi bana bi anda :1:

aşkım de bol bol bence :21:

ben kocamı o şekilde seviyorum yanaklarını falan sıktırıyorum her zaman değil ama onun da hoşuna gidiyor bazen de bebeğimiz de var ama karım gene beni seviyor der o anlarda inanılmaz sevimli geliyor gözüme napiim:16:

O yanak sıkma bende de var :1: Ama o da sıkıyo ki benim yanaklarımı :30: Demicem artık bakalım ama çok özleyecek o kelimelerimi :63:

Hic bir erkek kadinin anac sevgi sozleri (tatliskom, bal bocuum, minnak kuzuum) ve davranislarindan (adam uyumadan once ninni acmis burda yorum yazan biri) hoslanmaz. Hoslaniyorsa hormonlarinda bir sorun vardir. He sesini cikarmaz, guler gecer, tamam, ama hicbir erkek boyle sevilmek istemez. Sex yaparken adamin kulagina minnoşumm de ve surat ifadesine bak bakalim. Boyle seyleri cikarin hayatinizdan erkeklere erkek gibi davranin bebeginiz olunca ona bebek gibi davranin

Doğru.. Zaten iki gün önce bunu konuşmuştuk bi daha söylemem demiştim. İki gündür hiç söylemedim , bundan sonra da dikkat edicem. Ne bileyim onunda hoşuna gidiyo sanıyodum öyle tepkiler veriyodu :27:

sanırım bu bi kızlara özgü bir şey sadece kızlar hoşlanıyor:1::1:

yaa onlar bizdede var hala bebek gibi konuşma bile oluyo hatta :9: ama ben ona köfte dudaklım diyorum ki öle ( oyy yerim ben onu yaaa :1: ) ama bunlar öperken kcak kucağa otururken filan tabi yoksa 31 yaşında 4 yıllık evli çiftiz :1:
minik burunlumu oda der bak bana ama bunlar sevimlii kedi minnak bunlar antipatik geldi bana bi anda :1:

aşkım de bol bol bence :21:

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar: Biz 4 yıldır beraberiz 6 yıldır tanışıyoruz nerdeyse 5 yıldır falan ben hep bu tarz şeyleri söylüyorum alışkanlıkta olmuş sanırım küçük kedi ile başladı sonra yeni yeni şeyler türedi :1:

Back
X