• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini bebek gibi seven tek ben mi varım ?

Sanırım bu ''minnak '' kelimesi literatüre kk sayesinde kazandırıldı.Yorumlarda gördüğümde anında irrite oluyorum.
Böyle itici bir hitap olabilir mi ?
Lütfen bayanlar ''minnak'' deyince sevimli sevgili olmuyoruz inanın bana.:50:
Aşkım deyin,erkeğim deyin,yakışıklım deyin yavrum deyin (öküzüm demeyin) deyin de deyin ne derseniz deyin ama minnak nedir ya sevgilisine şımarırken bebek gibi konuşan teenage hatunlardan olmayın gözünüzü seveyim.

Maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin :nazar: Biz 4 yıldır beraberiz 6 yıldır tanışıyoruz nerdeyse 5 yıldır falan ben hep bu tarz şeyleri söylüyorum alışkanlıkta olmuş sanırım küçük kedi ile başladı sonra yeni yeni şeyler türedi :1:

sağol amnn canım darısı başına inşallah sevgilinle uzun ömürlü güzel bir evliliğiniz olsunn :16:
ee yaş ilerliyo artık ondanda olabilir çok takma bence kafana içinden geldiği gibi yaşa sev sevil tatlı sözler olmazsa çekilmezki ilişki zaten :109:

Sanırım bu ''minnak '' kelimesi literatüre kk sayesinde kazandırıldı.Yorumlarda gördüğümde anında irrite oluyorum.
Böyle itici bir hitap olabilir mi ?
Lütfen bayanlar ''minnak'' deyince sevimli sevgili olmuyoruz inanın bana.:50:
Aşkım deyin,erkeğim deyin,yakışıklım deyin yavrum deyin (öküzüm demeyin) deyin de deyin ne derseniz deyin ama minnak nedir ya sevgilisine şımarırken bebek gibi konuşan teenage hatunlardan olmayın gözünüzü seveyim.

Bebek gibi yapmıyorum kendimi aslında tam tersi o bebekmiş gibi oluyo :) Ama hoş bi görüntü oluşmuyordur tabii :)

sağol amnn canım darısı başına inşallah sevgilinle uzun ömürlü güzel bir evliliğiniz olsunn :16:
ee yaş ilerliyo artık ondanda olabilir çok takma bence kafana içinden geldiği gibi yaşa sev sevil tatlı sözler olmazsa çekilmezki ilişki zaten :109:

Amiiinn sağol cnm :16: Bende öyle düşünüyorum içinden geldiği gibi davranmalı insan ama istemediği bişeyi de zorla söylememek lazım sanırım :31:

Aslında adam haklı olabilir kişiden kişiye degişir benim hoşuma gider bebek gibi sevilmek ama bazılarının gitmeyebilir :)

Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :)) :55:
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor :30:
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor :1:

canım aynı şeyi eşimle yaşadım..yani ben de o tarz şeyler söylüyodum..ve eşimin yüzü asılıyodu çok bozuluyodu..çünkü erkekler onları anneleri gibi sevmemizden rahatsız oluyolar..her erkek karşısında iki şeyi bir arada görmek ister hem annesi gibi ilgili ve şefkatli, hem de kadını olduğunu belli eden kadınsı ve işveli bir karakter...
Ben bunun dengesini kuramıyodum yani severken annesi gibi sorumluluklarını öğretirken kadını gibi oluyodum..ama tam tersi en uygunu bence..
-şimdi severken gücünü fiziğini zekasını methediyorum ve şirin, sevimli gibi sıfatlar kullanmıyorum..mesela sivri zeka erkeğimm benimm, selvi boylumm diyorum havalara uçuyoo :))
-sorumlulukları noktasında da anne gibiyim hem hoşgörülü ve şefkatli hem takipçi hem de pekiştirerek..adeta bi çocuğa öğretir gibi... :))

Son düzenleme:
kişiden kişiye değişir cnm bu durum.nişanlım da beni bebek gibi sev der ben koca damasın olr mu derim bazen yok hosuma gıdyo der :) oda benı oyle sever tabı bunun yerı zamanı önemli.ınsan her dk da soylenmesınden yada soylemekten hoslanmayablir ayarı iyi tuttrmak lazım.:54:

Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :)) :55:
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor :30:
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor :1:

Bende öyle seviyorum, tabi oda benim gibi. Koca bebeğim deriz genelde birbirimize :97:
Yanaklarını sıkarak ' ayy yerim koca bebişim benim' yaparım, onunda hoşuna gidiyo böyle ilgilenişim :27:

hımmmm bende arada diyorum öyle şeyler ama seninki çocuklara söylenen tarzda sevgi sözcükleri minik kuşum küçük kedim bunları biri bana söylese bende hoşlanmam ki bir erkeğin hoşlanmaması normal küçük kız çocklarına söylenen kelimeler bnlar hani bende çocuk gibi seviyorum ama doğru kelimelerle :16::34:

biz 8 yıldır sevgilimle birbirimize demediğimiz kalmamıştır.ben ona maymunum kualam minnak bebek herşeyi söylerim oda bana söyler hiç rahatsız olduğunu söylemedi bugüne kadar ama bazen bütün hayvanlara benzetiyosun fln der ama şakasına...:33: benim sevgilimde 185 boyunda yapılı bişiy ama bende bebek gibi seviyorum içimden öyle geliyor benimde:)

Valla ben de genelde senin gibi şeyler söylerim :1:
Her şeyin vakti var ya, her zaman da erkeğim diye sevmek olmaz :27: :52:

Ben de benzer şekilde severim, önceden eşim de seninkine benzeyen tepkiler verdi, zamanla alıştı.

Şimdi neden beni sevmiyosun dediği oluyor, alışır zamanla, sen içinden geldiği gibi davran.
:32::32:

Valla ben de dışardan gayet sert gözüken sakalları sülümanla kapışacak olan sevgilime iki buçuk yıldır neler neler diyorum.

Kusura bakmasın 24 saat erkeğim modunda da olamam yani her şeyin zamanı var.

Beni sıpa diye seven adam zaten şikayet edemez:27:

Bende ''bebeğim'' derim sonrada
-Kazık kadar oldun ne bebeğiyse artık derim bide üstüne eklerim (boyu 170-173 arası) ama bu boya bebeğim dersem pekte abes kaçmaz:52::52: miniciksin be ama çok seviyorum derim:1:
bunları derkende yanağını sıkarım yüzünü avcumun içine alıp sıkarım sarılırım falan çin işkencesini bi versiyonunu cocuğa yaşatırım :1:

Arada ben çocuk gibi davranırım gülüyor :D
alt dudağıma parmağımı götürüp dudağımı aşağı doğru büzerim bırr bırr bırrr diye ses çıkartırım çocukların yaptığı gibi :1:
Elim kesilse
-uff oldu canım acıyo öp beni derim
öper
-yanaamıda öp buyayıda öp derim parmağımı öptürürüm güler
-küçük çocuk gibi buyayıda buyayıda diyosun diyo
-fena mı :47:
-yok ben memnunum der :34: :27:

Hee benn bu derece şımarıklığı bi tek ona yapıyorum dışarıdan gaddaarrr gülmezzzez etmeezzz bi tip sergiliyorum:1: :27:

Ben hiç bebeğim demedim :52:
Miniğim hele hiç demedim :52:

Gargamelimmm demişliğim var bak.
Bebeğim desem aynı şeyi işiticem.
Ama gargamel dediğimde sıkıntı yok :52::52::52:

Hitap şekli olarak hep bebişim derim hiç rahatsız olmaz daha doğrusu severken söylediğim şeylerden hiç rahatsız olduğunu görmedim :27: genelde ben böyle sarılırım öperim mıncıklarım falan ama biz karşılıklı olarak rahatsız olmuyoruz galiba :26: zaten sevdiceğinin söylediği şeylerden insan niye rahatsız olsun ki hiçte haklı değil sevgilin ne yani paşam aslanım diyemi sevicez:19:

Back
X