• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini bebek gibi seven tek ben mi varım ?

Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :)) :55:
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor :30:
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor :1:

A o da birşey mi, ben "ağzını burnunu yediğim, pembe burunlum" deyip sokağın ortasında şap diye kaşını gözünü mıncıklıyorum :9:

Çok güldüm yazdıklarınıza ya :)) Bi süre söylememe kararı aldım bakalım özleyecek mi o Shannayı paşamız :1:

ben varııımm adam 1.80 küsür boyunda 90 kilo... Bazen abartıp " amanda koca kafasımıymıs aşkısının,amanda minnacık ağzımı varmış",diye diye ısırırım mıncırırım ama bizim ki normalde yapısıngereği sert olmasına rağmen hosuna gıdiyo ki ses çıkarmıyor :D

Hayır en garibi o tipiyle bazen taklidi mi yapıp beni benim onu sevdiğim gıbı sevıyo hiç mi yakışmaz...:51:

Son düzenleme:
vallahi bende öyle seviyorum arada ama oda bana yapıyor aynı şeyi bizce sorun yok ama sürekli aynı şeyi yapmakta adamı bunaltıyor olabilir:)

Ayyy bu konu tam benlikkk :-)
Benim nisanlimi sevişimi goreseniz bikere. Oturma odasinda nisan fotomuz var normal oturuyorum fotograf gozume carpiyo anammm cocugumaa benimmm sunun guzelligine bak allahim ozene bezene yaratmissin diye bi basliyorum annemin terligiyle kendime geliyorumm :-) sonra nisanlimla goruntulu konusuruz telefonu acar acmaz kuzummm balimmm guzell cocugumm yakisikli oglan diye basliyorum nisanlim bitanem sevme faslin bittiyse sadete gelelim demesiyle bitiriyorum.
Ammmaaaaa tabikii hayatimin erkegiii,, aşkimm, sevgilim, bitanem de derim yerine gore erkek oldugunu hissettiririm :-)

Sevgilim olsa nasıl severdim diye düşünüyorum da, sevmezdim. Yabaniyimdir ben sevgi sözcükleri kullanmayı pek beceremiyorum :D

Sürekli söylüyorsan sıkılabilir.:44: Ben sevmem bu tarz hitapları ama herkesin ilişkisi farklıdır.Kuşum kelimesini erkeklere yakıştıramıyorum ben mesela.:27:Aydın'dan olsa gerek.:1: Sen bir süre çek bu lafları,bakalım tepkisi ne yönde olacak.

Ay ne güldüm yaaaa :9::9: Bak ne güzel işte ikinizde kızmıyosunuz bu duruma :1: Benim hoşuma giderdi bana öyle demesi , sevmesi falan .

kaç yaşında sevgilin ya da eşin mi bilmiyorum belki büyüksünüzdür bizden ondan kızıyodur bende güldüm yazarken:9::9:

Bizim ilişkimizde ben küçük kız rolündeyim. Kelimeleri değiştirerek konuşurum,ilgi isterim. Eşimde bana uyum sağlar. Biz böyle mutluyuz. Tabiki herkesin ilişkideki fikirleri önemli. Erkek arkadaşınız bu karakterde bir insan değilse hiç zorlama canım. :ssz:

:40:
Ayyy bu konu tam benlikkk :-)
Benim nisanlimi sevişimi goreseniz bikere. Oturma odasinda nisan fotomuz var normal oturuyorum fotograf gozume carpiyo anammm cocugumaa benimmm sunun guzelligine bak allahim ozene bezene yaratmissin diye bi basliyorum annemin terligiyle kendime geliyorumm :-) sonra nisanlimla goruntulu konusuruz telefonu acar acmaz kuzummm balimmm guzell cocugumm yakisikli oglan diye basliyorum nisanlim bitanem sevme faslin bittiyse sadete gelelim demesiyle bitiriyorum.
Ammmaaaaa tabikii hayatimin erkegiii,, aşkimm, sevgilim, bitanem de derim yerine gore erkek oldugunu hissettiririm :-)

Bende senin gibi yapıyorum :1: Camı bi açıyoruz 'ah benim minik sevgilim, küçücük gözleri varmış uykusuda gelmiş , ben onu yirim' falan diye devam ediyo :D

Sürekli söylüyorsan sıkılabilir.:44: Ben sevmem bu tarz hitapları ama herkesin ilişkisi farklıdır.Kuşum kelimesini erkeklere yakıştıramıyorum ben mesela.:27:Aydın'dan olsa gerek.:1: Sen bir süre çek bu lafları,bakalım tepkisi ne yönde olacak.

Kuşumda çok sık diyodum bak bu aklıma gelmemişti ah kıyamam :)) Ben çok tatlı çok sevimli buluyorum onu öyle içimden geliyor :1: Artık demiyorum bakalım özleyecek mi bebek gibi sevmelerimi :55:

kaç yaşında sevgilin ya da eşin mi bilmiyorum belki büyüksünüzdür bizden ondan kızıyodur bende güldüm yazarken:9::9:

26 yaşında sevgilim ben de 23 yaşındayım canım :1: Çok büyük değiliz yahu hala çocuk ruhluyum ben :27:

Telefonumda kendisi PITIRCIK diye kayitli :)))
Fazla soze gerek yok:) seviyor mu bu ismi aslaaaa ama yazdim bikerem :)

Telefonumda kendisi PITIRCIK diye kayitli :)))
Fazla soze gerek yok:) seviyor mu bu ismi aslaaaa ama yazdim bikerem :)

Hihihi çok şirin :1::1: Biz bi ara ponçiğim diyoduk birbirimize artık ne demekse :1:

Hihihi çok şirin :1::1: Biz bi ara ponçiğim diyoduk birbirimize artık ne demekse :1:

Ay yok onu demedik :))
Normalde ikimizde agir takiliriz omrum bitanem yektanem fln ama son zamanlarda kavga ede ede bi hal olduk sinirlendim ismini yazdim direk sonra duzelir gibi olduk ama icimden oyle dolu dolu omrumm yazmak gelmedi bende bunu yazdim bu kaldi:))
Bazen degistir yaa diyo ama bazende telefonda ariyo mesela gunaydiiinn piti piti pitircikkk diye sesleniyo :)))
Sonumuz hayir olsun :)

Ay yok onu demedik :))
Normalde ikimizde agir takiliriz omrum bitanem yektanem fln ama son zamanlarda kavga ede ede bi hal olduk sinirlendim ismini yazdim direk sonra duzelir gibi olduk ama icimden oyle dolu dolu omrumm yazmak gelmedi bende bunu yazdim bu kaldi:))
Bazen degistir yaa diyo ama bazende telefonda ariyo mesela gunaydiiinn piti piti pitircikkk diye sesleniyo :)))
Sonumuz hayir olsun :)

Seninkininde hoşuna gidiyo ama bak öyle dediğine göre :1:
Amin canım hepimizin :16:

26 yaşında sevgilim ben de 23 yaşındayım canım :1: Çok büyük değiliz yahu hala çocuk ruhluyum ben :27:

bende 21 yaşındayım benm sevgilim 30 yaşında biz hala çocuk ruhluyuz hatta fırat okuyup onun repliklerini sölerdik birbirimize :9: ah ah ne güzel günlerdi:ssz:

bende 21 yaşındayım benm sevgilim 30 yaşında biz hala çocuk ruhluyuz hatta fırat okuyup onun repliklerini sölerdik birbirimize :9: ah ah ne güzel günlerdi:ssz:

Fırat replklerini ben kullanıyorum ona :1: Komikli film izleyelim falan :1::1: Hoşuna gidiyo mu artık bilmem :))) Sevgilin askerde sanırım Allah kavuştursun zaman su gibi aksın gitsin canım :16:

Fırat replklerini ben kullanıyorum ona :1: Komikli film izleyelim falan :1::1: Hoşuna gidiyo mu artık bilmem :))) Sevgilin askerde sanırım Allah kavuştursun zaman su gibi aksın gitsin canım :16:

saol tatlım aminnn bilmem sennkinin hoşuna gittiğini sanmam o braz olgun takılıyo bende senn gibi çocuk ruhluyum ama bazen abartırdım azcık büyü derdi bende goşcem ben derdim gülerdi:9:

Back
X