Sevgilime ben çoğu zaman 'minik kuşum, küçük kedim , minnak gözlüm , senin o gözlerini öperim ' tarzında şeyler söylüyorum :))
Ben bunlar hoşuna gidiyor sanıyodum. O gene hoşuna gitmiyormuş 'beni bebek gibi sevme, sevgilinmişim gibi, erkeğinmişim gibi sev' dedi. 'Bi de ben senden daha romantiğim diyosun ama bunların romantizmle ne alakası var bi anlasam' falan dedi.
Sevgili gibi de seviyorum tabi ki ama çoğu zaman da böyle söyleyesim geliyor
Aranızda böyle şeyler söyleyen yok mu hiç ? Sizde benim gibiyseniz sevgililerinizin tepkisi ne oluyor![]()
Bende öyle sevmeye bayılıyorum. Hatta onun için en doğru sözcükler, küçük balık, kurbağa yanak filan gibi şeyler nedense :)
Çok sevdiğimizden olabilir ama. Hani Aşkım demeyi sevmiyorum nedense. Yapmacık geliyo bana.
Oda çok problem yaratmadı allahtan. Oda söylüyor hatta kedicik falan diye ama benim kadar değil.
Ama sevgilin haklı aslında, erkekler hep erkek olduklarını hatırlatılmasını istiyorlar. O tarz sözcüklerde doğal olarak bebeksi ve çocukcu bi hava getiriyo ortama. Hani eğer bu tarz şeylere takık bi sevgilin varsa rahatsız olması gayet normal :)
Zamanla alıştırsan ama fena olmaz illa vazgeçmiyosan