sevgilisini eşini beğenmeyen varmı aranızda ? (dış görünüş olarak )

ksb

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
14 Nisan 2011
214
1
66
Diyarbakır
kızlar ben çok yakışıklı olmasını isterdim ama hem çirkin hemde özensiz giyiniyor bunun için belki sabahlara kadar ağlıyorum resmen tipi gıcık olduğum tip. aramızda öyle büyük bi aşk da olmadığından gözüme batıyo artık :(

niye birliktesin ki o zaman? sırf birlikte olduğum birisi olsun diye mi :)

Yani çok mu normal hisleriniz?

Beğenmeye beğenmeye devam etmek karşı taraf için çok onur kırıcı.

tipi için bişey diyemem ama giyinişine dikkat edebilir, böylelikle sizin de ona olan beğeniniz artar.
neden beraber alışverişe gitmiyorsunuz ? ona parfum hediye edebilirsin.. bu gibi şeyler dene işte

hem aşık olmayıp hem beğenmiyosan birlikte olman mantıksız geldi
ayrılamam demişsin ama bir ömür boyu böyle yaşamak zor olur:26:

Bence çok kırıcı olmuş bu konu ve o insan bunu bilse acaba ne düşünür?Ee o zaman kırmadan biraz belli edin,beraber alışverişe çıkın giyimini düzeltmesini sağlayın.''Aaaa hayatım bak bu gömlek sana çok yakışır,giydiğin renk tonların sana gitmiyor bence hemen bunu almalıyız'' tarzında..

Yok ben şeklini şemalini beğenmiyorum diyorsanız diyecek kelamım yok Ayıp yani.

kardeşim bu ne saçma bişey ya
hiç mi akıl fikir yok
hem begenmiyorsun ben birliktesin, üstelik begenmediğin halde "ondan ayrılamayacağın" kadar ciddi şeyler yaşamışsın
bu ne çelişki
gerçekten sevsen neler yapardın allah bilir
tövbe yarabbim

neyse sonuç olarak, önemli olan iç güzelliğidir, tipini allah yaratmış bişey diyemeyiz ama giyim tarzına el at bari madem ayrılamıyorsun, ona kıyafet hediye et filan

onu çekici bulmuyorsanız derhal ayrılın . çünkü böyle devam ederseniz kendinize de ona da haksızlık yapmış olursunuz.

Tipini beğenmediğiniz, hatta gıcık olduğunuz bir insanla daha ne kadar beraber olabilirsiniz ki?
Çok tuhaf bir ilişki?

Ben sana beğenmediğin biriyle neden birliktesin sorusunu sormak istemiyorum o senin tercihin

Ama birlikte oldugun erkek arkadaşınla konuşmayı dene belki giyim tarzını değiştirir
Galiba ona karsı duyguların yogun değil onun için giydikleri yada yaptıkları batıyor

beğenmediğin adamla işin ne yaa .illa kıvanç tatlıtuğ olması gerekmez ama yani ne bileyim çekici gelmesi lazım sana .bence ayrıl ne yaşadysan yaşadın ne yapalım yani beğenmediğin adamla ömür nasıl geçer ki

kendi içinde bir çelişki yazşıyorsun hem onu geceleri oturup ağlayacak kadar beğenmiyorsun hemde ayrılamayacak kadar ileri boyutlarda şeyler yaşıyorsun ,madem çekici gelmiyor nasıl böyle şeyler yaşadın?!

diğer yandan kıyafet konusu halledilebilir o çok zor bir şey değil ,sevdiğin tarzda şeyler hediye edersin sonra beraber alışverişe gidersin sevdiğin tarz giyime alışır ,ne bileyim saçlarına özen gösterir,sakal yakışırsa hafif bi kirli sakal bırakır hoş kokular sıkar daha hoş görünür ama bunlar yinede onu seversen sana güzel görünür yoksa oturup ağlayacak kadar beğenmiyorsun bunlarda boş ve geçici çözümler olur

Back
X