• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgilisini öven arkadas

Merhaba
Benim bir arkadaşım var. Surekli nişanlısını övüyor. Rahatsız oluyorum. Allah başımdan eksik etmesin mükemmel bir insan. Çok seviyorum. Çok iyi biri. Bana çok değer veriyor. Beni çok seviyor. Hayattaki şansım. Bu tarz cümleler kullanıyor. Rahatsız oluyorum. Cevap vermiyorum ama sürekli övüyor. Nispet eder gibi tarzda konusuyor. Benim ilişkim iyi gitmiyor bunu bildiği halde böyle yapıyor. Canımı çok sıkıyor. Kıskançlık değil ama ben sevmiyorum sürekli bunları dinlemeyi. Cevap vermedigim halde devam ediyor her zaman. Artık bu durum beni sıkmaya başladı.
uzaklasın arkadasınızdan. bukadar rahatsız ediyorsa sizi. sonucta aileninzden bir birey değil.

" Canım benim, aranız iyi olduğu için ve sen mutlu olduğun için ben de çok mutluyum. Ne güzel ki benim sevgili arkadaşıma hakettiği değeri veren birisi var. Yalnız , bu konudan çok bahsediyoruz ve biliyorsun ben sıkıntılıyım bu aralar, üzülüyorum. Bir süreliğine başka konulardan daha çok konuşursak sevinirim. " Al kopyala yapıştır gönder arkadaşına 🤭

Merhaba
Benim bir arkadaşım var. Surekli nişanlısını övüyor. Rahatsız oluyorum. Allah başımdan eksik etmesin mükemmel bir insan. Çok seviyorum. Çok iyi biri. Bana çok değer veriyor. Beni çok seviyor. Hayattaki şansım. Bu tarz cümleler kullanıyor. Rahatsız oluyorum. Cevap vermiyorum ama sürekli övüyor. Nispet eder gibi tarzda konusuyor. Benim ilişkim iyi gitmiyor bunu bildiği halde böyle yapıyor. Canımı çok sıkıyor. Kıskançlık değil ama ben sevmiyorum sürekli bunları dinlemeyi. Cevap vermedigim halde devam ediyor her zaman. Artık bu durum beni sıkmaya başladı.

Görüşmeyin ya da şey diyin "maşallah çok anlatma nazar değer." Susar belki :) cok cok sevgilisini övenler en sağlam yere cakilanlar oluyor genelde,takmayın bence

Back
X