Sevgilisini sosyal medyadan silen erkek?

Bence de. Ablam ayrılmalı en azından gururu incinmez

İki yıl önceki olay için hazmedemiyorum seni sosyal medya hesaplarımdan sileyim demek sen az öte de dur ben şunu tavlayabilir miyim bir bakayım, olmazsa dönerim demek. Kaldı ki aldatmıyorsa bile böyle bir adamla ömür geçmez düşünsenize bir şey anlatsanız ne zaman önünüze çıkacak bilmeyeceksiniz.

Bir de arkadaşım böyle bir manyakla uğraştı ara ara ekleyip siliyordu, her seferinde sildiğinde numarasını engellediğinde bir bahanesi vardı, sonuç evlendi.

O yüzden diyeceğim beş dakika telefona bakmakla anlaşılmaz bu işler mesajları, arama kayıtlarını silebilir, numarayı başkasının ismine ekleyebilir, ablanızlayken o numarayı sessize alabilir engelleyebilir... vs vs şimdiki telefonlar cidden çok akıllı

Selam, aldatiliyor.

Çok üzülüyorum ya rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın

Ablamın yaptığını da doğru bulmuyorum ilişkinin en başında zoruma gitti peşinden koşturman dese ayrılsa adama hak verirdim. 2 yıl unut sonra birden hatırla. Kesinlikle başka birileri var bence de. Belki de başka bir telefonu daha var.

Aldatiyor aldatmiyor diyemem ama aldatmiyorsa da bu düzgün bir iliski değil ki, bu net.
2 yilda onca paylasimdan sonra yapilacak hareket mi bu? Gözden cikarmis malesef ablanizi

Adamın zoruna giden bir şey yok bence hazır silmişken yol versin önüne baksın.

Tabiki hayatında başka biri yada birileri var. Zaten uzak mesafe ilişkisi ablanız nerden uyanacak? Buluşacakları zaman telefonunu temizlemiştir. Sosyal medyadan silmek istemesi bu yüzden. Ters davranması da bu yüzden..

Aldatmıyorsa bile yakında sepetlemek için hazırlık yaptığı kesin. Ablanız boşuna yorulmasın yol versin arkadaşa, uzaktaki sevgiliyi sosyal medyadan da silmek ve bunca zaman sonra "sen bana bunu bunu yapmıştım" diye gerekçe göstermek çok saçma, bu saçmalıklar da ancak ayrılmak için yapılır

Adam tabii ki işler çeviriyor. Belki de konustugu baskasi var ve yorum atar diye korkuyor- etiketlerini bile kapatsa enselenme riski yüksek.
Ama ne denir ki, adamın yaptığı manipulasyona inanıp gercekten de iki sene sonra flört dönemindeki davranışları hazmedemeyip silindiğini düşünüyorsa demek ki akıl mantığı fazlaca çalışmayan, yoğun sevgi ihtiyacı duyan, bu yüzden yüzüne baka baka saf yerine konulmasina bile ses etmeyecek birisi demek ki. Belki de aldatilsa bile iki güzel söze affedecek kadar sevgiye muhtaçtır - ki bir önceki konuda sebepsiz yere dayak yediği anneyi de kadın çaba sarfetmedigi halde affedip ona sevgi sunmaya/yardım etmeye devam etmiş bir insandı.
Yani siz ikna etseniz ne olur ki aldatildigina?
Sanki kendisine yapılan kötülüğe karşı durabilecek birisi mi? Bırakın o böyle devam etsin, kendi hayal dünyasında. Gerçekten kendi nazi yuzunden silindiğini sansa mutlu mu olacak? Bırakın öyle sansin. Şehir dışından gelip birkaç saat yanında olan adamın telefonunda sakıncalı bir şey görmemiş nasılsa,demek ki aldatilmiyor. Gönlü rahat etsin.
Onun hayatı, yarın bir gün ayrilip pişman olur size kızar,beni doldurdun diye.
Bosverin bence

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…