- 1 Ağustos 2021
- 413
- 518
- 33
- Konu Sahibi boslukboslukbosluk
-
Ben de ayrıl o işten hayır gelmez artık diyorum. Yazılanları ona göndereceğim.Aldatma ve terk etme çabaları. Onun yerine ablan ayrılsın
Aynen. Madem zoruna gitti ki olabilir en baştan bitirirsin.Aldatıyor. Ya seven adam yada kadın olsun böyle şeyler yapmaz ya neymiş şartları eşitleyecekmiş zart zurt
Bence de. Ablam ayrılmalı en azından gururu incinmezYeni bir av bulmuş, İnstagram Facebook adresindeki kadınları bir bir silerek avını etkilemeye çalışan bir Arizona kertenkelesi.
Diğer kadın da “ne temiz adam, işinde gücünde, sosyal medyasında kadın-kız yok.” diyecek. Muhtemelen bu adamın ağına düşecek.
Ablanız daha fazla debelenmesin ve bu adamı dehlesin. Ayrılmak için o kadar Sudan bahane uydurmuş ki bu zekasızla daha fazla zaman kaybetmeye değmez.
Yemin ederim şu erkek milletinin yatacak yeri yok.
Bence de. Bazen de evlenelim diyormuş. Çift kişilikli midir nedirBşak kısmet arıyor adam, bulunca ablana kusura bakma diyecek. bence ablan dimdirekt tekmeyi koysun. Adam çöp toptan
Selam, aldatiliyor.Merhaba. Bu sorumu ablam için soruyorum. Kendim için değil. Öncelikle belirteyim.
Ablamın 1.5-2 yıllık bir ilişkisi var. Uzak mesafe ilişkisi. İkisi de farklı şehirlerde çalışıyor. İlişkinin başlarında ablam çok uğraştırmış, naza çekmiş, peşinden koşturmuş falan (bence ablamın yaptığı saçma) neyse sonunda ikna olmuş ilişkiye başlamışlar. Her şey iyi hoştu bildiğim kadarıyla. Son 3 aydır adam buna trip atmaya , geç cevap vermeye, aramamaya başlamış. Nedenini sorduğunda ablamın ilişkinin başında yaptığı nazı niyazı sebep gösterip bunları unutamıyorum aklıma geliyor diyormuş. Buluşunca ters falan davranmış. Birkaç gün önce seni instagram, facebooktan silmek istiyorum demiş. Neden olarak da “başlarda sen beni siliyordun, ben geri ekliyordum, bunu hazmetmem lazım, şartları eşitlemek istiyorum” demiş. Silmiş. Ablam kızmış söylenmiş ama adam hiç sallamamış. Ben adamın aldattığını düşünüyorum. Çünkü 2 yıldır aklına gelmeyen şeyler nasıl birden aklına geldi sorun oldu. Ablam aldattığını düşünmüyor. Hiçbir şüpheli şeyi yok yanındayken telefonuna baktım falan diyor. Sizce bu bir aldatma belirtisi mi?
Çok üzülüyorum ya rabbim iyi insanlarla karşılaştırsınMerhaba. Bu sorumu ablam için soruyorum. Kendim için değil. Öncelikle belirteyim.
Ablamın 1.5-2 yıllık bir ilişkisi var. Uzak mesafe ilişkisi. İkisi de farklı şehirlerde çalışıyor. İlişkinin başlarında ablam çok uğraştırmış, naza çekmiş, peşinden koşturmuş falan (bence ablamın yaptığı saçma) neyse sonunda ikna olmuş ilişkiye başlamışlar. Her şey iyi hoştu bildiğim kadarıyla. Son 3 aydır adam buna trip atmaya , geç cevap vermeye, aramamaya başlamış. Nedenini sorduğunda ablamın ilişkinin başında yaptığı nazı niyazı sebep gösterip bunları unutamıyorum aklıma geliyor diyormuş. Buluşunca ters falan davranmış. Birkaç gün önce seni instagram, facebooktan silmek istiyorum demiş. Neden olarak da “başlarda sen beni siliyordun, ben geri ekliyordum, bunu hazmetmem lazım, şartları eşitlemek istiyorum” demiş. Silmiş. Ablam kızmış söylenmiş ama adam hiç sallamamış. Ben adamın aldattığını düşünüyorum. Çünkü 2 yıldır aklına gelmeyen şeyler nasıl birden aklına geldi sorun oldu. Ablam aldattığını düşünmüyor. Hiçbir şüpheli şeyi yok yanındayken telefonuna baktım falan diyor. Sizce bu bir aldatma belirtisi mi?
Ablamın yaptığını da doğru bulmuyorum ilişkinin en başında zoruma gitti peşinden koşturman dese ayrılsa adama hak verirdim. 2 yıl unut sonra birden hatırla. Kesinlikle başka birileri var bence de. Belki de başka bir telefonu daha var.İki yıl önceki olay için hazmedemiyorum seni sosyal medya hesaplarımdan sileyim demek sen az öte de dur ben şunu tavlayabilir miyim bir bakayım, olmazsa dönerim demek. Kaldı ki aldatmıyorsa bile böyle bir adamla ömür geçmez düşünsenize bir şey anlatsanız ne zaman önünüze çıkacak bilmeyeceksiniz.
Bir de arkadaşım böyle bir manyakla uğraştı ara ara ekleyip siliyordu, her seferinde sildiğinde numarasını engellediğinde bir bahanesi vardı, sonuç evlendi.
O yüzden diyeceğim beş dakika telefona bakmakla anlaşılmaz bu işler mesajları, arama kayıtlarını silebilir, numarayı başkasının ismine ekleyebilir, ablanızlayken o numarayı sessize alabilir engelleyebilir... vs vs şimdiki telefonlar cidden çok akıllı
HayırÖf aldatmıyor olabilir. Aldatmasa bu normal bir ilişki mi yani?
Amin hepimiziÇok üzülüyorum ya rabbim iyi insanlarla karşılaştırsın
Adamın zoruna giden bir şey yok bence hazır silmişken yol versin önüne baksın.Ablamın yaptığını da doğru bulmuyorum ilişkinin en başında zoruma gitti peşinden koşturman dese ayrılsa adama hak verirdim. 2 yıl unut sonra birden hatırla. Kesinlikle başka birileri var bence de. Belki de başka bir telefonu daha var.
Aldatmıyorsa bile yakında sepetlemek için hazırlık yaptığı kesin. Ablanız boşuna yorulmasın yol versin arkadaşa, uzaktaki sevgiliyi sosyal medyadan da silmek ve bunca zaman sonra "sen bana bunu bunu yapmıştım" diye gerekçe göstermek çok saçma, bu saçmalıklar da ancak ayrılmak için yapılırMerhaba. Bu sorumu ablam için soruyorum. Kendim için değil. Öncelikle belirteyim.
Aynen dürüst olup söylemeli. Oyalamaya hakkı yok.Çanlar çalıyor ayrılık çanlari..
Ayrica pislik bir adam ben artik bu iliskiyi istemiyorum herkes kendi yoluna diyemeyecek kadar korkak ikiyüzlü. Ayrilsin ablaniz zaten ortada bir iliski yok adam ayrilmis coktan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?