Sevgilisinin ailesine uyuz olanlar !!!!

Sinem00

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
2 Haziran 2010
414
0
0
İstanbul
Benim sevgilim ne hikmetse ailesinin sözünden cıkamıyor, bir dediklerini iki etmez. Evlerinde kız kardeşi var 2 tane genç kız gecen gün halıları o yıkadı o derece yani üstüne bide 1 hafta hasta dolastı hastanelerde. Birbirimize uzağız bi rahat vermiyolar. Msn de görüştük bugün kızkardeşi hemen gelip kapatsın bana raba kullanmayı öğretsin filan dedi
bu gerisekalı sevgilim ise hiçbişe diemiyo suan cok kızgınım ona kötükedihüso Artık sinirlerim bozuluyo söyledim ailen cok sıkıyo bi keyfi için 2 dk rahat vermio kızkardeşin de diye. Ailemi bilmiyosun bni sıkıyolar ama şikayetci değilim yapıyorum istediklerini canım istemesede diyo. Beni seviyomus yok bilmemne niye böyle yapıyosun diyo. Aksam acarım msn i dedi sırf o kardeşinin keyfi için kapattı. Çağırır 1 saat sonra bu kez de bn açmıcam msn filan msj bile atmıcam . Şimdiden böleyse böle bi erkekler ciddiye binse iş nnolur cok merak ediyorumm :/:/:/:/

benimkide yapıyo bazen canım ya ama bu derece değil ..
al karşına detaylı olarak konuş.. Doğru düzgün zaman geçirmek istediğini söyle, sen nasıl fedakarlık ediyosan o da etmeli sevgili olmak budur..
ailesi tamam ama senin dediğine göre abartmışlar biraz paylaşamıyolar heralde ..
sevgisine bi şey diyemem arkadaşım ama ailesine çok düşkün belli..
ne olursa olsun canını da sıkma her şey olcağına varır derler ..

bende mi bir terlik var tamam sözünden cikmamasi ailesinin agizna bakmasi kötü bisey ama hali yikmada kendi tercihi yani yikayabilir bu ailesiyle onun meselesi..tabiki msnde konsurken olan caninizi sikar haklisiniz ama hali yikamasinin sizle bir ilgisi yok ki

halı yıkama olayına takıldım ben.
ailesinin sözünden çıkmaması kötü bir şey tamam ama ne var halı yıkamakta?
bnm sevgilim de annesine yardım eder hoşuma gder benim de.
en azından, bu kadın işi ben yapmam gbi sığ bir düşüncesi yok diye seviniyorum ben.

ailesi kasti olarak yapmıyordur bence bunları,
sen bu kadar takılmamaya çalış bu konuda çok sıkma bence onu
ama yine de onun da sana daha fazla zaman ayırması gerekir..
ailesiyle ayıracağı zaman farklıdır kız arkadasına ayıracağı zaman farklı
bu dengeyi onun kurması gerekir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…