sevgilisinin/eşinin çok çalışmasından şikayetçi olanlar:((

duygudd

Üye
Kayıtlı Üye
15 Mayıs 2012
41
0
16
İstanbul
arkadaslar sızın de sevgılınız / eşiniz benım erkek arkadasım gıbı çok mu çalışıyor?
ne kadar gıcık bır durum degıl mı? hep çalış çalış nereye kadar yahu bıraz da bana vakit ayır dıyenler:((

Ben varım :3:

hem çalıştığı yerden, hemde babasının yanında çalışmasından nefret edıyorum

hele kı yazın gece 3-4 e kadar o dükkanda

bak sınırlendım yıne :47:

bende varım canım eşim bi lisede müdür yardımcısı meslek lisesi olduğu için haftada 3 gün gece dersleri de var buda cabası ayrıyetten dükkanımızda var hafta sonlaroda orda takılır kendileri :47:

benimde hergün calışıyo eşimm tatil günleride yok cokk gıcık oluyorummm bıktım artıkk 10 da gidiyo sabah akşamsa 11.30 12 gibi geliyo hiçç bana vakit ayırmıyo gelincede yorgun oluyo ilginmiyo düzgünn film acıyo tvi izliyo öyle geciyo gecemizz :((((((

yalnız olmadıgıma sevındım:(( benım erkek arkadasım da sağolsun sankı dunyayı kurtaracak o kadar cok çalışıyor kı ve çalışırken enerjısı var ama bana gelınce ENERJIM YOK süreklı aynı cumle:( bnde sıkılıyorum artık ve bana demez mı daha zorlu gunler bızı beklıyor hayatım..
ayy çatladım resmen daha nasıl zor olabılır acaba
kızlar bunların ayarı yok gercekten.çalışanı çok çalışmayanı hıç çalışmıyor.ne olacak bu halımız:((

Benim işimde çok çalışıyor
Bıraksam pazarları bile çalışıcak nerdeyse
Ben şikayrt edince de bize ne lazım diyor (parayı kastediyor) ben de bana sen lazımsın diyorum
ama huyu böyle çalışmayı seviyor napıyım

Benim işimde çok çalışıyor
Bıraksam pazarları bile çalışıcak nerdeyse
Ben şikayrt edince de bize ne lazım diyor (parayı kastediyor) ben de bana sen lazımsın diyorum
ama huyu böyle çalışmayı seviyor napıyım

evet haklı para lazım da bıraz ilgi alaka lazım degıl mı?
tamam çalış tabı bizlerde çalışıyoruz.ama ortayı bulmak gerekmez mi?
özellıkle daha evlı olmayan ciftler (benım gıbı) bırbırını tanımak için bıraz zaman gecirmek gerekıyor zannımca:((
yanlış mı dusunuyorum? evet çok çalışıyor olabılırsın ama bnde çalışıyorum ve senden gelecek bir telefona bakıyorum :(((((

Erkeklerin çok çalışması gerekiyor zaten.

Artık rızık kolay kazanılmıyor, dolayısıyla iyi yaşamak ya da muhtaç olmamak istiyorsa çiftler sabır edecek bu konuda.

Vakit konusu ise gerçekten can sıkıcı, hafta sonları değerlendirilmiyor mu ?

benim de en gıcık olduğum şey benden çok işi dolayısı ile olsa da bilgisayarıyla uğraşması
bazen o bilgisayarı alıp şak diye recep ivedik gibi kapatıp hızlıca iki parçaya ayırmak istiyorum laptabı sonrada camdan aşağı hopp yallah atmak istiyorum hatta hatta o bilgisayarın üzerine bi kova su dökmek istiyorummmmmmmmmmmm

Erkeklerin çok çalışması gerekiyor zaten.

Artık rızık kolay kazanılmıyor, dolayısıyla iyi yaşamak ya da muhtaç olmamak istiyorsa çiftler sabır edecek bu konuda.

Vakit konusu ise gerçekten can sıkıcı, hafta sonları değerlendirilmiyor mu ?

tatlım haklsın tabı ama adam bana hıç vakıt ayırmıyor.haftasonlarıda calışıyor maalesef:((
hatta önümüzde ki 1 sene boyunca izinsiz çalışacak.ve bız daha yenıyız.bırlıkte vakıt gecırmeye ihtiyac var en azından benım :(((

tam bana gore bi konu :(
benim sevgilimde bu aralar cok calisiyo malesef
mesela bugun butun gun calisti, eve gelince dogal olarak cok yorgun oluyo ve yataga kendini zor atiyo
normalde saatlerce telefonda konusurken bugun sadece 10dk konustuk :( rekoru kirdik galiba
zaten haftada 1 / 2 haftada 1 gorusuyoruz
dahada kotusu isi sagligina cok zararli :((

tam bana gore bi konu :(
benim sevgilimde bu aralar cok calisiyo malesef
mesela bugun butun gun calisti, eve gelince dogal olarak cok yorgun oluyo ve yataga kendini zor atiyo
normalde saatlerce telefonda konusurken bugun sadece 10dk konustuk :( rekoru kirdik galiba
zaten haftada 1 / 2 haftada 1 gorusuyoruz
dahada kotusu isi sagligina cok zararli :((

ne iş yapıyor kı canım? saglıgına zararlı.üzüldüm bak ya.senn durumda vahımmıs:((

Back
X