Sevgilisiyle ayrılıp geri barışanlar

StayStrong

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Kasım 2012
167
64
98
Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgilisiyle ayrılıp belli bir süre sonra barışanlar yazabilir mi süreç nasıl işledi akıl verebilir misiniz ?
Süreçten kastım diyelim ayrıldınız hemde çok kötü bir şekilde ama sevdiğinizi anladınız barıştınız
ya da ayrıldınız hiç bir şey yokken o ayrılmak istedi o süre zarfında hiç iletişime geçmediniz sonra tekrar barıştınız gibi ayrılık sürecini soruyorum

Son düzenleme:
Ne yaşadığınızı bilemem ama bu konuya pek sıcak bakmıyorum.

Zira soğuk cay içilmiyor...

naptın ne süreci :KK53: bunun süreci olmazki ayrılığın neden olduğunu ve bunun yine tekrar edip etmeyeceğini düşünüp ona göre bir karar verirsin.

yani ayrıldı daha sonra hiç konuşmadılar mesela sonra barıştılar gibi ya da çok kötü ayrldılar sonra birbirlerini sevdiklerini anlayıp barıştılar gibi

Başlıktan da anlaşılacağı gibi sevgilisiyle ayrılıp belli bir süre sonra barışanlar yazabilir mi süreç nasıl işledi akıl verebilir misiniz ?

Neden ayrilgini söyle bende anlatayım o dönemimi..

süreç şöyle başlar önce dilekçe yaz ver sonra davayı aç

sonuç mahkemeden sonra kesinleşir sonucu beğenmezsen temyiz hakkın mevcut

Bunun belli bi istatistiği yok :KK57:
Özlersin barışırsın ,affedersin barışırsın,özür diler hatasını anlar vs vs .
En önemlisi ayrldktan sonra 1 2 hafta içinde belki ama 3- 5 ay sonra gelen adam havasını alır bende.
Ayy büyük konusmym sonra hep yutuyorm:KK17:

Her iki taraf da hala seviyorsa olabilir yok bi tarafta soğukluk uzaklaşma varsa olmaz

ex'ten next olmaz. biten bitmiştir bence, biten ilişki yeniden başladığında yürüdüğünü hiç görmedim.

ex'ten next olmaz. biten bitmiştir bence, biten ilişki yeniden başladığında yürüdüğünü hiç görmedim.
aynı fıkırde değilim başımdan geçti,üç yıllık ayrılıktan sonra tekrar barıştık,ve hiç olmadığım kadar mutlu ve aşık oldum,karşı tarafda öle,sonra başka nedenlerden bıttı ama eskisinden daha aşık daha güzel bır aşk yaşadık,şimdi tekrar eskıden görüştüğüm biri ile birlikteyım,ve çokda mutluyum

Back
X