Sevgilisiyle kavga eden kzlar nedeni nedir bakalm?

evet ben daha yeni kavga ettim.. bıktım artık ya çok sıkıldım.. adam eski sevgilisinden gelen msj ı benden saklıo ben tesadüfen görüorum sonra ben suçlu oluyorum çok baskı yapiomusum çok kıskanıp üzerine gidiyomuşum.. seni kıskanmazsam bil ki seni kafamda bitirmişimdir dedim tamam kıskan da çok uzatiyosun diyor.. çok gıcık alıyorum şuan kendisinden.. fazla değer verdim sanırım kendini bişi zannetti... görür o bundan sonra..

Saçma sapan sebepler zaten hiç elle tutulur ciddi bi kavgamız olmadı...
Saçma sebepler insanı daha çok yoruyor gerçekten...

ben çok dırdır yapiomuşum... bi konuyu çok uzatiyomuşum.. kavga etmek istemiyomuş beyimiz.. ya hangi ilişkide kavga olmaz ki.. adam öyle bi laf edio ki sonra suratım düşüo e ben ne dedim ki diyo sonra.. neymiş yanımda rahat konusamiyomus bile her dediğinde bişi ariyomusum... bu heralde istiyo ki ben hiç sallamiim hiç kıskanmiim hiç küsmiim.. o zaman sorgulamicak mı bu kız beni sevmiyo mu acaba diye.. ama o görür bundan sonra.. ne ilgi gösterecem ne kıskanacam.. sürünsünnnnnnn

cnm benim o da gizemli davranmasın dimi yani.. Yalancının mumu yatsıya kdr bigün nasılsa görecektin bişeyini..Ne kdrdır birlikteydiniz?

en sevmediğim huyu da anca şikayet eder ama ayrılmaz.. ben buyum diyorum ya gördüğün gibi işte ben kıskanç biriyim ben alınganım ben bazı şeyleri kafama takarım.. ama beni değiştirmeye çalişiyo.. kafanda sen bambaşka bi tablo çiziosun benle mutlu değilsen ayrılalım diyorum ona hiç gelmiyo.. mutsuzsa ayrılsın artık yeter yaaaa. bu gidişle ben bitirecem kafamda onu.. yoruldum artık beni eleştirip durmasından değiştirmeye çalişmasından.. ağliyorum suan sinirimden ya. resmen beni eğitmeye çalişio adam 9 aydır.. çocuk gibiymişim.. o zaman git olgun birini bul allaalla... her dakka şikayet edeceksen ayrıl arkadasım ayrıl çek git.. artık dayanamadim sen bitiremiosun böle yaparak benimmi bitirmemi istiosun dedim gene saçmalayan ben olmusum. ondan duyduğum en sık söz saçmalama bi de çocuk gibi davranma... bıktım artık ya kendime özgüvenim kalmadi beni eleştirip durma diyorum yaa adam bayan mükemmeli ariyo.. sevmiyo olsam bi dakka durmam. dün gene dedim biz anlaşamicaz diye bu sefer tamam özür dilerim haklısın diyor..

cnm benim o da gizemli davranmasın dimi yani.. Yalancının mumu yatsıya kdr bigün nasılsa görecektin bişeyini..Ne kdrdır birlikteydiniz?

cnm bana yazdıysan 9 aydir beraberiz konu açmiştim face de eski sevgilisinden gelen msj ı gördüm die. benden saklamıs tesadüfen gördüm haliyle güvenim sarsıldı neymiş çok uzatiyomusum adam kıskanmama taktı ayol pek rahat kendisi. ama ben o kadar da rahat değilim olamam da... adam kıskanınca deliye dönüyo istemiyo kıskanmamı... ilk ciddi ilişkisi bu benden öncekiler hep geçici kısa süreli ilişkilermiş zaten 2 kişi girmiş hayatına ikisiyle de ciddi değilmiş ama bu farklı ciddiyiz diyoruz ailesiyle tanıstım her yere beni de koluna takıp götürüyo kıskanınca gerek yok böle şeylere ben sana aitim bunu anla diyor. ooooffff artık sıkıldım yaa

burcucum bu konularda fazla baskı yaparsan tamam dediğin olsun diyecek ve sen üzüleceksin..Daha farklı bi konuşma ortamı yaratsan olmaz mı?

kızlar ben çok dolmusum ya çeneme vurmus... ama artık ona nasıl davranacağimi şaşırdım.. kıskanırım çok ilgili davranırım " bana çok baskı yapiosun " der kıskandiğimi belli etmem sorun çıkmasın diye " sen değiştin beni artık sevmiyosun " der.. e sen ne istiosun ??????? ne istediğini bil öyle bana gel artık yeter bee... senle mi uğraşacam ben.. bırakıyorum bazen nereye giderse gitsin bu ilişki diyorum çünkü yorulmusum ben artık çekemiyorum kimseyi deli gibi sevsem de ayrılırsak da ayrılalım diyorum bırakmıyorrrrrrrrrrr... ne yapacağimi nasıl davranacağimi şaşırdım.. inşallah seneye atanıp giderim bu ilişki çok yoruyor beni çoook çok mutsuzum yaa

evet gördüm face meselesini..Kapatsın o zmn demiştim bende ona..Aklında bi şüphe kalacaksa yürümez ama bu ilişki. Ama aileyle hemen tanışma meselesine anlam veremiorm sonra sorun oluyo..

burcucum bu konularda fazla baskı yaparsan tamam dediğin olsun diyecek ve sen üzüleceksin..Daha farklı bi konuşma ortamı yaratsan olmaz mı?

canım kıskanmamdan rahatsız oluyor baskı yapiyomusum çok küsüyomusum çok uzatiyomusum tamam dedim belli etmıcem.. bi süre böyle devam etti sonra sen değiştin sen beni sevmiyosun hayırdır noluyo sana demeye başladı... nasıl davranacağımı şaşırdım.. adamın huyu bu sürekli eleştirir herkesi bi beni değil.. ama ben sevgilisi olunca her hareketime her cümleme takıyor... şaka yapiomus ben ciddiye alip bozuluyomusum.. tabi bozulurum sen milletin içinde saçma sapan konusursan

evet gördüm face meselesini..Kapatsın o zmn demiştim bende ona..Aklında bi şüphe kalacaksa yürümez ama bu ilişki. Ama aileyle hemen tanışma meselesine anlam veremiorm sonra sorun oluyo..

aileyle tanısma meselesi apayrı bi konuydu cnm zaten onu aylarca tartıstık.. bak cnm dedım ben istemiyorum çok erken.. abooo altında elli tane şey aradı bunun. güvenmiyomusum sevmiyomusum ne varmıs bunda.... en sonunda gittim tanıstım zaten ablasıyla çok samimiydik.. e tanıstın noldu burcu hanım neydi o afraların tafraların demeye başladı.. yani onun ısrarları olmasaydı tanısmazdım...kaydirigubbakcemile

şekerim bu erkek milletine yaranılmaz,kıskanırsın sıkılıyorum der,kıskanmazsın beni sewmiyorsun der.
allah bize kolaylık wersin ne diyelim...

amin canım benim... amin.. ben sadece sabır diliyorum artık kavga etmek istemiyorum huzur istiyorum.. huzur onsuz olmaksa gene istiyorum.. çıksın gitsin hayatımdan.. ya da sevgim azalsın ben yoruldum çünkü

cnm ciddi düşünüo da böyle olursa şimdi evlenince ne yapacak bu adam seni böle kabul etmesi gerek yani..

ben de az önce kavga ettim..
biz uzaktayız şimdi..
o yüzden çok sık tartışıyoruz bazen..
bu kez sorun benim ücretli öğretmenliğe başlayacak olmam..
ona yanlış geliyomuş..
defalarca konuşmaya çalıştım ama olmuyo..
zaten konuşmak bile istemiyo..
ne yaparsan yap bana anlatma istemiyorum konuşmak anlaşamıyoruz diyomafoldumben
ufff dayanamadım artık birilerine anlatmam lazımdı...

cnm ciddi düşünüo da böyle olursa şimdi evlenince ne yapacak bu adam seni böle kabul etmesi gerek yani..

evet canım adam malesef mükemmeliyetçi biri.. sürekli eleştirecek bişey bulur... sevmiyo desem bu kadar eleştirmesine ve istemiosan bırak beni dememe rağmen niye hala benimle.. ben çok seviyorum ama artık yeter.. inceldiği yerden kopsun...

Sana olgun ol dio ama asıl çocuk o bence cnm kusura bakma nolur.. Senin omzuna o kdr yük verio sonra naparsan yap dio..Sevgi bu mu?Allah yardımcın olsun ne diim..

canım neden istemiyor ücretli öğretmenlik yapmanı anlamadım orasını.. neresi yanlısmış.. ben de öğretmenim bu arada.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…