cnm benim o da gizemli davranmasın dimi yani.. Yalancının mumu yatsıya kdr bigün nasılsa görecektin bişeyini..Ne kdrdır birlikteydiniz?
cnm bana yazdıysan 9 aydir beraberiz konu açmiştim face de eski sevgilisinden gelen msj ı gördüm die. benden saklamıs tesadüfen gördüm haliyle güvenim sarsıldı neymiş çok uzatiyomusum adam kıskanmama taktı ayol pek rahat kendisi. ama ben o kadar da rahat değilim olamam da... adam kıskanınca deliye dönüyo istemiyo kıskanmamı... ilk ciddi ilişkisi bu benden öncekiler hep geçici kısa süreli ilişkilermiş zaten 2 kişi girmiş hayatına ikisiyle de ciddi değilmiş ama bu farklı ciddiyiz diyoruz ailesiyle tanıstım her yere beni de koluna takıp götürüyo kıskanınca gerek yok böle şeylere ben sana aitim bunu anla diyor. ooooffff artık sıkıldım yaa
burcucum bu konularda fazla baskı yaparsan tamam dediğin olsun diyecek ve sen üzüleceksin..Daha farklı bi konuşma ortamı yaratsan olmaz mı?
evet gördüm face meselesini..Kapatsın o zmn demiştim bende ona..Aklında bi şüphe kalacaksa yürümez ama bu ilişki. Ama aileyle hemen tanışma meselesine anlam veremiorm sonra sorun oluyo..
canım kıskanmamdan rahatsız oluyor baskı yapiyomusum çok küsüyomusum çok uzatiyomusum tamam dedim belli etmıcem.. bi süre böyle devam etti sonra sen değiştin sen beni sevmiyosun hayırdır noluyo sana demeye başladı... nasıl davranacağımı şaşırdım.. adamın huyu bu sürekli eleştirir herkesi bi beni değil.. ama ben sevgilisi olunca her hareketime her cümleme takıyor... şaka yapiomus ben ciddiye alip bozuluyomusum.. tabi bozulurum sen milletin içinde saçma sapan konusursan
cnm ciddi düşünüo da böyle olursa şimdi evlenince ne yapacak bu adam seni böle kabul etmesi gerek yani..
aileyle tanısma meselesi apayrı bi konuydu cnm zaten onu aylarca tartıstık.. bak cnm dedım ben istemiyorum çok erken.. abooo altında elli tane şey aradı bunun. güvenmiyomusum sevmiyomusum ne varmıs bunda.... en sonunda gittim tanıstım zaten ablasıyla çok samimiydik.. e tanıstın noldu burcu hanım neydi o afraların tafraların demeye başladı.. yani onun ısrarları olmasaydı tanısmazdım...kaydirigubbakcemile
ben de az önce kavga ettim..
biz uzaktayız şimdi..
o yüzden çok sık tartışıyoruz bazen..
bu kez sorun benim ücretli öğretmenliğe başlayacak olmam..
ona yanlış geliyomuş..
defalarca konuşmaya çalıştım ama olmuyo..
zaten konuşmak bile istemiyo..
ne yaparsan yap bana anlatma istemiyorum konuşmak anlaşamıyoruz diyomafoldumben
ufff dayanamadım artık birilerine anlatmam lazımdı...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?