canım neden istemiyor ücretli öğretmenlik yapmanı anlamadım orasını.. neresi yanlısmış.. ben de öğretmenim bu arada.
ya ben istanbulda yaşıyorum..
liseler kötüymüş öğrenciler falan..
yanlış bişey olursa diye istemiyo canım..
bişey olursa da bana anlatma sakın diyo..
öyle iştemafoldumben
ya ben istanbulda yaşıyorum..
liseler kötüymüş öğrenciler falan..
yanlış bişey olursa diye istemiyo canım..
bişey olursa da bana anlatma sakın diyo..
öyle iştemafoldumben
canım o istemiyor diye sakın vazgeçme ücretli öğretmenlikten. zamanla kabullenmek zorunda.. ben de koca adama özel ders veriorum valla kimse karışamaz kusura bakmasınlar işimi yapiyorum ben.. işin konusunda kimseye taviz verme tatlım.. sen oraya liseli çocuklara eğitim vermeye gidiosun ciddi ve mesafeli olduktan sonra hiç bişicikler olmaz.. hayatımızın her anında yanımızda olmuyolar ki biz kendimizi korumayı kollamayı onlardan iyi biliriz..lmaz:
ben de yoruldum kavgadan........
kızlar çok teşekkür ederim...
hepinize iyi geceleropuyorumnanaktan
görüşmek üzere...
bütün gün bayramda ses cıkmadı kendısınden bana gelince beş dknın hesabını soruo ama o istedıgı sekılde davranıo
tele yenı gelmıs olabılır attıgm msjlar ama soguk cvp verıo haklı gıbı bıde ... çok sinirlıyım cok ... bugunde hiç konusmadık
zaten hayatta hiç istemedıgım şeyleri yaşıyorum eskileri düşünüyorum..kafam karıstı ..
hiç bizaman sözlenemıcem içimde ukte kaldı artık... herkese imrenerek bakmak canımı sıkıo bu aralar... ölmuorum sozlenmeye tamam ama hanı ınsanların taktıgı bişey vardır ya keşke şimdi böyle olsaydı cok guzel olurdu dedıgı..işte bneımde bu konu ama birinin elinde sihirli degnek olsa ve onun kalbıne dokunsada söz yapsa bana yoksa ben dusuncelerımle eriyip gidicem ....sinirden de kendımı yıyıpğ bitiriyorum ...
arkadaşlar hepinizin sorunlarını okudum.hepimiz bazı şeylerden şikayetçiyiz.erkeklere sorsak onlarda bizim birçok şeyimizden emin olun şikayetçiler.biz iki cins hem birbirimizi tamamlıyoruz hemde bolca çatışıyoruz.
size sadece şunu söyleyebilirim.prensiplerinizi ayaklar altına almadan kalbinizin sesini dinleyin.karşınızdaki insana inanıyorsanız,bir sorun yaşadığınızda fevri olmak yerine sakince olayın soğumasını bekleyin.o sırada az görüşün iç sesinizi dinleyin.yoksa inanın dırdırcı damgasını yersiniz.haklıyken haksız duruma düşersiniz.soğuk nezaket bazen en iyi cevap oluyor inanın.erkekler bu şekilde utanıyorlar yaptıklarından.tabi bu yöntem her erkekte işe yaşamayabilir./B]
kızlar içimi ferahlatabılırmısınız
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?