Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

biz konuşamadığımız zamanlarda msjlaşırız. 3-5 günde bir olur, zaten çalıştığımız için oturupta msjlaşma durumumuz yok. yüz yüze görüşme imkanımız var, haftada 2-3 kere. onun dışında görüşmediğimiz günlerde tel.lada konuşmayız kafamçokkarıştı o turkcell ben avea. daha öyle indirimli tel. kampanyalarından faydalanmıyoruz. msjlaşmak değilde sesini duymak isterim ama yok..:mymeka:

Özel bir durum (yoksa arayamayacağı durumlar vs...) mesaj atar...
Ama ben mesajlaşmaktan hoşlanmıyorum eskiden çok mesajlaşırdık... Sıkıldım açıkçası telefon açıyorum daha iyi oluyor.
a.s

turkcel 10bin mesaj yapıyoruz
onda net olmadığı için konuşur gibi mesajlaşıyoruz
günde 100-150 mesaj yazıyoruzdur
çok seviyorum aşkımı çokk

eskiden daha fazla mesajlaşırdık ama mesajlaşmayı pek sevmediği için bende atmıyorum günlük konuşmalar işte bu aralar nane olduğumuz için o sayıda daha düşürüldü

benim ki de aramaz ha bire mesaj atar.. mesajlaşmak bi yerde iyi güzel ama onun da zamanı var. insan sevdiğinin sesini duymak istiyo.. saatlerce konuşmasın,bi 2 dakka arasın günaydın aşkım nasıl ya napıyo aşkım merak ettim sesini duyuyım desin,ama nerdeee.. arasın diye sabah beni 10 da uyandırır mısın aşkım diyorum . sabah bi kalkıyom ." aşkım hadi uyannnnnnnnnnnnnn" diye mesajla karşılaşıyom -tatlicadiarzu- gelde oynatma delikafadulden

biri bana mı seslendi :umursamaz:

biz turkcellden 10.000 sms yapıyoruz 7/24 sürekli mesajlaşıyoruz bebeımle :) telefonda konuşmayı pek sevmıyorum :D mesajla daha iyi :D

işimiz oldugu zamanlar hariçç hep msjlaşırız bende telde konuşmayı sevmıorum benn genelde musaıt olamadıgım ıcın:) 4.yılımıza grdık her ay sms yaparızz sevgılımde msj atmayı cok severr:)

ah ah bir zamanlar bizde msjlaşıyorduk herşeyimizi haber verir konuşurduk ama şimdi telefon kullanamıyor kullansada ben iyiyim diye haber veriyor gizli gizli yazıyor

:)))
3000-4000 ü bitiyor ...
maşallahda denemz buna ama.. cok değil mi,parmakların acımıyor mu??
uzaktamı sevgilin, ya da neden cok mesajlaşıyorsunuz o kadr..sen cok konuşamıyor musun tlf.la?

parmaklarım acımıyor canım dokunmatik telefonla :1:
sevgilimle minibüsle 5 dakikalık mesafede oturuyoruz, ama malum anneler.. her gün buluşamıyoruz :umursamaz:
o yüzden mesaja sarıyoruz biz de boshayallersmile

Back
X