Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

kızlar b nimki 6. aydan sonra yavş yavaş girdi o knulara bn başlarda hep kapatıyodum o konuları ama şimdilerde nedendir pek konuşur oldk:kedi:aslında bnde kendime inanamıyorm kimseyle bu konuyla ilgili tek kelime ettirmezdim konuyu kapatırdım ama şimdi çok rahatım yazemuszemus

eskiden 5000 smsi bile bitirirdik hey gidi günler heyyy =) tabi o zamanlar ergeniz farklı şehirlerdeyiz bide üstüne =) şimdi turkcell heryöne 5000 yapıyoruz 2000 falan kullanıyoruz yarısıda başkalarına gitse geriye bi sabahları günaydın faslı öğlen naptın nası gidiyo gün, akşamları gün nasıl geçti iyi geceler faslı derken anca bu kadar harcıyoruz

hiç olmazmı?unutmuyorum zamanında yolda yürürken bile mesaja bakçam diye şaşı olduğum günleri..:60:
şimdi ise mesajdan gına geldi asla mesajla konuşmaya kalkan biriyle yapamam..ararım yada aranırım..

yaw.. biz hiç mesajlaşmıyoruz..:)) sms atcağıma arar sesini duyarım diyo benimkisi bide 15dk 2 kntör olunca bizde günde 2-3 kere arıoz birbirimizi zaten okul oluncada sürekli birlikteyiz..

flört döneminde de böleydik, nişanlıykende böyleydik, evlendık hala böyleyiz:64::64::64: mesajlasmak ayy hıc ugrasamam arıorm hemen...:64::64:

bizde msjlaşıyoruz ama gün içinde iş varken değil sbhları uyandığımızda ve gece yatarken uyyana kadar aşkımmm gir eve de msj at hadi:69::69::69::69:

bizde gece gunduz sozde nisan evlilik heo msg arariz herdakika her saniye ben aramazsam esim der ne o unuttunbeni diye: )

Yok öyle sürekli mesajlaşmıyoruz ki sevmiyorum öyle sık sık msjlaşmayı her an rapor verir gibi şunu yaptım buraya gittim demeyi,konuşmak yeterli geliyor bana sadece sabah günaydın msj ı oluyor başka yok.

Bizde fena değiliz hani akşamları mesajlaşırız gün içindede bi kaç mesaj atar :61:

bnmki mesajlaşmayı sevmiyo.birinden mesaj geliyo mesela okuyo cebine koyuyo :D genelde internetten konuşuyoruz.ama ben çok severim mesajlaşmayı.o yüzden kavga çıkabiliyo geç cvp attığı için :D

Dakikada 3 mesaj falan :1::1:
10.000 sms paketini bitirmemize 2000 mesaj falan kalmıştı bi ara ama bitiremedik daha şu an 5000lerde kaldı :64:

Sevmem Mesajlaşmasını..
Tezcanlı Bir İnsanım,
Öyle Telefon Başında Cevap Beklemek Bana Göre Değil..:27:
Aramayı Tercih Ederim..

Mesajlaşmayı hiç sevmiyorum. Günde 5-10 mesaj anca atarız birbirimize. Ama çok konuşuyoruz. Özellikle akşam 7'den sonra evden, nerde beleş oraya yerleş :86:

Günde 167 mesajım var, sevgilimin de 100... Benimki hep ucu ucuna yeter gece 12 olmadan. Onunki de ara sıra biter :) 2 yıldır böyleyiz. İşteyken yazışmaya daha çok müsait oluyo msn, sms... Tabi konuşuyoruz da gün içinde.

deli gibi mesajlaşırdık ilk başladığımızda:61: tabi sonra konuşucak hiçbir şeyimiz kalmayınca azalttık.şimdi çok mesajlaşınca sinir bozucu oluyo sıkılıyorum ben:)

biz aynı yerde çalışıyoruz:):)hemde babamın dükkanda:)bütün gün görüyoruz birbirimizi ama fazla konusamıoruz:(gece de sabaha kadar neredeyse konuşuyoruz böle bi hayatımız var askmla msja vakit kalmıyo:)

Back
X