Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

eskiden avea 5bin yapıyorduk ve sadece birbirimizle mesajlaştığımız halde yetmiyordu,iki hat vardı.ay başında birine 5bin,ay ortasında diğerine 5 bin yapıyordum:27: neyse ki 11bin olan mesaj paketi çıktı da rahatladık:21: tabi şu an nişanlım askerde olduğu için bugün kimseye mesaj göndermedim mesela:58:

sms yapıoruz mesajlasıyoruz paso..sevglım sınır oluyo ama mesajlasıyoda ben napım :52: bende sıkılıyorum bazen.kampnya yapıoruz aynı zmnda arasıyoruzda tabıkı .. ama mesajla kavga etmeyı kmseye tavsıye etmıyorum :27:

msjlaşmak mı eskiden evet sürekli:1:ama 23 yaşındaysan hayat çok zor ne msjı aa dostlar benim bissürü düşündüğüm şeyler var:52:

Bizde ilk zamanlarda çok mesajlaşırdık elimizden tel düşmezdi ama şimdi sınırsız konuşma yaptık sınırsızca konuşuyoruz :64:

biz turkcell 10.000 sms yapıyoruz ve anca yetiyor. tabi arada başka arkadaşlarımla da konuşuyorum ama çoğu sevgilimle konuşmak için.:))

Onbin sms yapardık biterdi de ek olarak birde 3 bin sms yapardık
Ahh ahh:31::31:
Ayda 13bin sms bitirdigimi bilirim...

Vayy be ne günlerdi
10 bin sms'i bitirirdik hatta yetmezdi:52:
Ne çok şeyimiz varmış konuşucak
Ama şimdi hepsini tükettik
Bazen mesaj yazmaya bile üşeniyorum:1:

nişanlım da ben de akşam 5 e kadar falan çalıştığımız için msjlaşmak pek mümkün olmuyo. mümkün olsa da nişanlım sevgiliyken de şuan da msj atmyaı sevmez. yazdığı nadir zamanlarda da bi sürü hatalı yazar anlarım ki offff ne menem şey bu msj yazmak die geçirmiştir içinden :40: bazen gece yarısı beklemediğim anda falan böyle içinden geçen romantik güzel şeyleri yazar gönderir sadece bu amaçla msjlaşırız bazen de konuşmak mümkün değilse... ben de sıkılıyorum artık msj yazmıyorum pek kimselere. gali belli bi yaştan sonra hayat telaşesine düşünce :26:

hergun saat bası göruşuruz benım faturalı esımın knt du ama esımde faturalıya gectı msj hakkıda varmış adım bası msj atıyor çok guzel oldu bende yeter dıye 60 msj hakkı yaptım ama 2 gunde bıttı ya

en son ne zaman bırbırımıze msj attık onu bıle hatırlamıyorum.yas ılerledıkce sorunlarda farklı oluyor bazen msj atmaya usendıgım bıle oluyor bazen gormezden geldıgımde.ahh ahh genclıgımdeydı o mesajlasmalar bırde çagrılasma vardı ben lısedeyken ne sacmaymıs o cagrı atar sen atarsın sanıyede cagrı gelmeyınce bır ton fırca atarsın ne cocukcaymıs.

biz hiç konusmuyoruzzzz 2-3 günde bir telefonla sms hiç yok kötü bence.. ama bulusunca konuscak bir sürü konu oluyor.

amaaan benim elimden telefon düşmezdi bee. beş dakika mesaj atmadan durmazdık. son bir yıldır falan durulduk çok şükür :)
o ne yaaa sürekli elde telefon...sonra buluşunca da konuşacak konu bulamazdık ya da arayınca...
ne kavga ettik mesaj yüzünden... şimdi iyiyz ama bayacak derecede mesajlaşmıyoruz büyüdük tabi :)

Back
X