Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

heehe valla biz hala da mesajlaşıyoruz sözlümle:9: konuşuyoruz konuşuyoruz sora teli kapatınca msjlaşmaya devam ediyoruz:16:
duramıyorum onla görüşmeden napim:40: evlenince duruluruz heralde zaten ikimiz de çalışıyoruz:29:

oldum olası hiç sevmem mesajlaşmayı, erkek arkadşaım da aynı şekilde...
biz hep konuşuruz..
onun o güzel sesini duymadan içim rahat etmez benim
duyarım, sohbet ederiz sonra rahat rahat yatar uyurum :31:

7 senelık evliyız hala msjlaşıyoruz veben heyecanlnıyorum gelecek cvp ı beklerken ıkımızınde msj paketı var cok seviyoruz

,ay heycanlanman çok güzelmiş yahu bende öyleyimdir normalde sevmemde kocişle çok seviyorum
akşama hazırlan ne yemeği yaptın sıcak sevecen mesajları vardır canımın:54::54:

,ay heycanlanman çok güzelmiş yahu bende öyleyimdir normalde sevmemde kocişle çok seviyorum
akşama hazırlan ne yemeği yaptın sıcak sevecen mesajları vardır canımın:54::54:

aynen tatlım ya mesela konuşunca
sölediği kelimenın arkasından ne geleceği az cok tahmın edilebiliyo ama msj daha gizemlı ve hayecanlı
hele ummadığım anda bi sevgi sözcuğu cokmutlu eder
7 yıldır evliyız ve 2002 den beride msjlaşıyoruz sanırım artık kopamayız bu alışkanlıktan

keşke biz de mesajlaşsak.
biz sadece sabah günaydın mesajı atarız sonra gün içinde telefonla konuşuruz.
ben mesaj atsam bile o cevap vermiyor :43:

Sureklı bırlıkteyız ama 2 dk ayrılsak baslıoruz bızde mesajaa :)) aslında pek ıstemıorum ben dakka bası özlesın bıraz benım aşkımmmmm :))

deli gibi mesajlasamiyoruz cunku benim mesaj hakkim yok haha :D aksam eve biraktiktan sonra mesaj atar sonra ben onu face e cagiririm ordan konusuruz. sabah gunaydin mesaji. gun icinde de rapor verme alma amacli mesajlar. oyle ((=

Eski sevgilimle her dakika mesajlaşırdım, abartmıyorum. Ders dinletmezdi bana. Başta sorun değildi benim için tabii hoşuma gdiyordu ama ilişki böyle kendi kendini bitiriyor sanallaşıyor. Mesajdansa konuşmak daha mantıklı bence. O bile abartmamak kaydıyla çünkü inanın her dakika haber almayıp birbirinizi rahat bıraktığınızda çok daha uzun süreli oluyor. Şuanki sevgilimle günde 10 tane falan mesaj atıyoruz , iki dakika da konuşuyoruzdur ama sık sık görüşüyoruz. Ben böyle çok daha rahatım şahsen.

4 senelik ilişkim var. İlk zamanlar sürekli mesajlaşıyorduk tabi ama inanın çok sıkılıyordum. Şimdi ise gün içerisinde 5 6 tane mesaj atıyoruz telefonla konuşuyoruz falan yetiyor zaten hem özlüyoruz birbirimizi böyle. Sık konuşup mesajlaştığımızda çok kavga ediyorduk. Şimdi kafam rahat iyi böyle :1:

Eşimle evlenmeden önce 4 senedir süren ilişkimiz vardı...İlk zamanlar çok mesajlaşıyorduk hatta bu yüzden kavga bile ediyorduk(o çok mesaj çekmek istemiyordu)...İlk zamanlar ayda 3,500 civarı olan mesajlarımız 1 seneden sonra 500-1000 arasına düştü...Evlendikten sonra ayda 10-15 e :9::9::9::9:

Valla hoşuma gitmiyor sürekli mesajlaşmak, liseli gibi geliyor bana.:S
En güzeli ara konuş, arada da ne yaptığından haber et.

gündüz aşırı değil çalıştığımız için ama akşam yemeklerimizi yedikten sonra geç saatlere kadar yazışırız sonra da biraz konuşur telefonlarımız açık beraber uyuruz kulaklıklarımızla:54:

1 yıllık ilişkim var Allaha şükür ilk günkü gibi deli gibi seviyoruz birbirimizi..fırsat buldukça sık sık msjlaşıyoruz konuşuyoruz sabahlara kadar aşkımlaa:)

Eski sevgilimle her dakika mesajlaşırdım, abartmıyorum. Ders dinletmezdi bana. Başta sorun değildi benim için tabii hoşuma gdiyordu ama ilişki böyle kendi kendini bitiriyor sanallaşıyor. Mesajdansa konuşmak daha mantıklı bence. O bile abartmamak kaydıyla çünkü inanın her dakika haber almayıp birbirinizi rahat bıraktığınızda çok daha uzun süreli oluyor. Şuanki sevgilimle günde 10 tane falan mesaj atıyoruz , iki dakika da konuşuyoruzdur ama sık sık görüşüyoruz. Ben böyle çok daha rahatım şahsen.

katılıyorum sana...hani yemeğe çok tuz atarsan yenmez ya.çok fazla yapılan herşeyin bi zaman sonra tadı kaçar.
özellikle yanında bi arkadaşı varken sevgilisiyle msjlaşan kişilere uyuz olurum.
10 dk msj atma neden msj atmadın kavgası çıkar sonralarıııı tabi

bizde sürekli mesajlasıyoruz turkcell 10.000 sms yapıyoz ztn bedva konusmada geliyor. O kadr çok konusuyrz kı gene birbirimzden sıkılmıyrz :D :nazar::nazar:

Back
X