Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

bu kadar cok msjlasıosunuz ama hiç duydunuzmu fazla muhabbet tez ayrılık derler. simdi bana kızcaksınız ama inanın ileri zamanlarda beni anlıcaksınız. gerci anlamamanızı umarım. hep mutlu olursunuz insallah. ama biraz birbirinize özleme fırsatı verin derim.

ne kadar sürede bi ayrılık getirirzemuszemus

Biz farklı sehirlerdeyiz.

Oyüzden gün içerisinde 3/4 kez konusuyoruz fakat bir saatten aşağı olmuyor
kaydirigubbakcemile3

O işteyken yoğun olduğu için konuşamıyoruz mesaj atıyor fırsat buldukça.

Bedava mesajımız olmadığı için faturamızı yokluyor attığımız mesajlar akannehir
[/B]

bizde sürekli msjlaşıyoruz avea 5000 sms alıyoruz 3500ü falan gidiyo gün içinde ikimizde çalıştığımız için arama gibi bi fırsatımız pek olmuyo msjlaşıyoruz ama fırsatımız olduğunda da birbirimizi arayıp sesimizi de duyuyoruz msjlaşmanın tadı ayrı aradığında sesini duymanın tadı ayrı sonuçta

Biz aynı şehirdeyiz ama işten dolayı fazla görüşemioz :bbo: avea 5000 sms yapıos ama o hiç mesaj atmıyo neymiş efendım cok laubali bi ilişki olurmuş senağlama çok üzülüyorum

evet ben varımhihoyyyt
bizde vodafone 3000 sms kampanyasını yapıyoz..
sürekli konuşuyoz aşkımla:asigim:
zaten göremiyorum bari o olsun di mi ama?:gitme:

tabi tabi olsunn opuyorumnanaktan

insan sıkılır sürekli msjlaşmaktan yahu

bazen sıkılıyor insan kaydirigubbakcemile3

bizde hep mesajlaşıyoruz bi 5 dk msj atmasam hemen ikinci geliyo aşkımmmm nerdesin diye :))

aynen aynen ya belki işim var dimi ama kaydirigubbakcemile3

biz msjlaşmıyooruz pek...gittiğimz yerleri hber verrz msjla...o anda da bi iki sohbet ediyoruz tabi..
aramalarmzda degişiyo...

Sabahtan akşama kadar ara ara msjlaşırız sonra nöbeti varsa konuşuruz 1.5 saat eğer uykusu varsa o uyur nöbet bitimine 5 dk kala uyandırırım bide iyi geceler msjı atarız öyle işte..

5 yılımız bıttı cep aıleyız sms bedawa gunde 100 150 arası smslesırız bu zamana kadar seytan kulagına kursun:nazar: ayrılık olmadı dılerım bole dewam eder anacımm telın bıgın elıne yapısacak dıo:mymeka:

hı hı.. mesajlaşıyoruz.. turkcell sağolsun.. :)

türkselin msj kampanyası harika
bir ay boyunca dilediğin kadar yazabilirsin
biz öyle yapıyoruz.............
gif15.gif
&
gif15.gif

Biz de çok mesajlaşıyoruz. avea 5000 sms alıyoruz. 2-3 ay 5000 i bitirdik. ama artık 2000-3000 arası msjlaşıyoruz. şimdi işe girdi gerçi o yüzden mesaj sayımız baya azaldı. okula giderken çok fazla mesajlaşırdık..

bizde türkcell den yararlanıyoruz.bazen mesaj yazmaktan yoruluyorum:Dnazar değmesin :D

turkcell sağolsun msjlaşıyoduk ama okullar başladı o yüzden msjı bıraktık ikimizde sınava hazırlanıyoruz.. ama konuşup sesimizi duyuyoruz az da olsa..

bizde avea 5000 yapıyoruz...
öncedenden hem msjlaşıp hem telde konuşuyorduk..kontöre parayetişmeyince sadece msja döndük..arada konuşuyoruz telde...5000 sms bazen yetmiyor turkcele geçemeyi düşünüyoruz...1 seneyi geçti hiç sıkılmadım msjdan..ben msj atmayınca niye msj atmıyorsun diye kızan bir sevgilim var zaten..

bizim kamu hattı
o yuzden mesajlaşamıyoruz
konusuyoruz zaten sevmez mesaj yazmayı
ama arada gelen guzel mesajlar cok kıymetlı oluyor bu yuzden:asigim::nazar:
bırde yurtta kalırken bı kız vardı cat cat mesaj sesınden uyuyamazdık
kıl kaptım o zamanlardan mesaj olayına
delikafadulden

ikimizde çalıştığımız için msjlaşamıyoruz fazla arada vaktimiz olunca
genelde konuşuyoruz öğlenleri akşamları falan
haftasonları rahat rahat mesajlaşabiliyoruz

biz avea 5000 mesaj yapıyoruz sürekli mesajlaşıyoruz konuş konuş konu kalmıyor yakaydirigubbakcemile3

bizde bizde bizde hihoyyythihoyyyt
1 gün görüşemeyince çok merak ediyorum
şimdi asker olduğu için günlerce haber alamadığım oluyor:gitme:

Back
X