Sevgilisiyle sürekli mesajlaşan var mı?

oooo hemde ne msjlaşmaa.bi gözüm kapalı biri açık msj yazıorumm artıkk..sabahları erken kalkıorum ama onu bırakıp yatmayı hiç cnm istemioo:asigim:

ah ahh.. gençliğimde ben de böyleydim.
bir sevgilim vardı, burak.
sürekli mesaj atardık, adımımızı bildirirdik.
uyandığımda 20 30 tane mesaj bulduğum olurdu telefonumda.

sonrasında öyle deli gibi mesajlaştığım kimse olmadı, mecalim de olmadı.
"nasılsın, neredesin, akşam çıkalım mı?, özledim, ben geldim, evde misin, nete gelsene,okuldayım, iş yerindeyim "
tarzı kısa öz mesajlar attık hep.

5 aya kadar bende böyleydim 5 yıl boyunca.. şurdayım, uyandım, kahvaltı yapıcam, duşa giriyorum mesaj atamassam haberin olsun, traşa gidiyorum, ablam çağırdı oraya gidiyorum, maça gidiyorum, yemeğe oturuyoruz, çalışıyorum, işten çıktım, mesaiye kalıyorum, az kaldı geliyorum, minübüse bindim, tv izliyorum, meyve yiyorum.. düşünün attığımız adımlar tektek yazılırdı mesajlarda..akannehirozamanlar telsim cep aile kullanıyorduk mesajlar beleşti kendi aramızda tabii kaydirigubbakcemile3
Aslına bakrsanız şimdi şimdi anlıyorum (biraz geçde olsa) herşeyi her dakika yazmamalı herşeyimizi bilmemeli karşı taraf ve herşeyini bilmemeliyiz biraz kendimize ait özelimizde olmalı ve böylelikle çabuk tüketmemeliyiz bazı şeyleri Akıllandım ama geç akıllandım yerimseniben
bakın bi yerde okumuştum ve hoşuma gitmişti copyy yapimde sizlere okuyun opuyorumnanaktan

"iyi olabilir hoş da olabilir. hayatımın aşkı evleneceğim kişi de olabilirsin. ama parmakların kopsun be sevgili.
=))
isin kotusü cevap yazmaya mecbursundur. "-yatağa geçtim askim" diye bir sms gelir.
aslinda uykusu yoktur. TV izlemekten canı sıkılmıştır. sms trafigine girmek icin bahanedir. =)) -çişi gelir sms atar,
-duşa girer sms atar,
-film izlerken ilginc sahne gorur sms atar,
-sokağına vidanjör gelir sms atar
-başı ağrır sms atar

sms atilan garibanda mecbur cevap verir. erkekse vermesin. paralar onu :)) sonu '!' (ünlem) dolu cümlelere maruz kalır."

Bizim mesajlarımız "anı" haber vermek adına olmuyor.
Zaten şunu yedim,bunu dedim,şurdan geldim tarzında mesaj gönderebilmeye vaktimizde olmuyor..
Ama her sabah günaydın mesalarımız mutlaka olur.
Ve en sevdiğimiz an : Akşam yatağa girdiğimizde mesajlaşma faslıopuyorumnanaktan
yaşananlara,yaşamak istediklerimize dair herşeyi bu şekilde paylaşmak hoşumuza gidiyor.Özel mesajlarını bir deftere yazıyorum.Altına gönderdiği tarih ve saati.
Hem anı oluyor,hemde ilerde bir gün bak sen bana böyle demiştin zamanında diye gözüne sokmak için kaydirigubbakcemile3
Şaka bir yana ben mesajlaşmayı daha fazla seviyorum,mesajıma geç cevap verilmediği müddetçe :1ninca:

biz de aweadan 5000 msj hakkı alıoruz 4000 tanesi fln gidio her ay kaydirigubbakcemile2

ayrı şehrlerdeyz görüşemiyorz o yüzden hp msjlaşırız duramam msj atmadan o da duramaz aşkm bnm :asigim:

5000 mesajı bitiremedm bi türlü tam 300 falan kalmıştı süresi bitti bi daha 5000 yaptım sırnaşık şey napion nassınlarla bitiriok mesajları.

Back
X