Sevgilisizlik

sosislimilfoy

Üye
Kayıtlı Üye
13 Mayıs 2016
329
958
23
Kızlar bu konuyu arkadaşımın derdi , ve o yazacak. Lütfen yardımcı olun :21: kızlar merhaba , ben 22 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim , flörtüm ve hatta konuştuğum olmadı. Çevremde herkesin sevgilisi var. Oda arkadaşlarım hep sevgililerine gidiyorlar ve ben hep odada tekim. Sevgilim olsun istiyorum , sevmek ve sevilmek birileri tarafından önemsenmek istiyorum. Sizlerin ilişkisi nasıl başladı ? Doğru insanı nasıl bulabilirim :KK17:

Kızlar bu konuyu arkadaşımın derdi , ve o yazacak. Lütfen yardımcı olun :21: kızlar merhaba , ben 22 yaşındayım. Şimdiye kadar hiç sevgilim , flörtüm ve hatta konuştuğum olmadı. Çevremde herkesin sevgilisi var. Oda arkadaşlarım hep sevgililerine gidiyorlar ve ben hep odada tekim. Sevgilim olsun istiyorum , sevmek ve sevilmek birileri tarafından önemsenmek istiyorum. Sizlerin ilişkisi nasıl başladı ? Doğru insanı nasıl bulabilirim :KK17:

"doğru insanı nasıl bulabilirim?" bunun bir yolu yöntemi yok, arayarak bulunacak bir şey değil ki sevgililik
ancak karşına çıkacak kişileri doğru veya yanlış olarak değerlendirebilirsin
bu iş yani gönül işleri kader kısmet işi
Allah ne yazmışsa o olur

bunları istemen tabi ki normal, ama bu olayı bu kadar önemsersen kendini harcarsın, evet harcarsın
başka şeylere odaklan bence

"doğru insanı nasıl bulabilirim?" bunun bir yolu yöntemi yok, arayarak bulunacak bir şey değil ki sevgililik
ancak karşına çıkacak kişileri doğru veya yanlış olarak değerlendirebilirsin
bu iş yani gönül işleri kader kısmet işi
Allah ne yazmışsa o olur

bunları istemen tabi ki normal, ama bu olayı bu kadar önemsersen kendini harcarsın, evet harcarsın
başka şeylere odaklan bence
Karşıma kimse çıkmıyor işte. Başka şeylere zaten odaklanıyorum ama elimde değil bunu da düşünmemek

O-ooooo üyeliğinizi sizden başka kimse kullanamaz.
"Kullanıcılar kendi kullanıcı adı ve şifrelerini korumakla sorumludurlar; başkası kullanır ve kural dışı yazı olursa forumdan uzaklaştırılırlar." kuralını ihlal ettiniz.

Back
X