Sıkılmanin dışında artik kendime yetemiyormusum gibi geliyor daha uni deyim simdiden buna alisirsam evlenince naparim acaba :) kendi kendime yetmek istiyorum açıkçasıBu işler biraz karışık.
Her ilişkinin dinamiği farklı.
Eğer sürekli dipdibe olmaktan sıkılmadıysanız bence sistemi bozmayın.
Eskiden boyle değildim ama iste yeni şehir pek arkadas edinemeyince cok abarttim sanirim7/24 birlikte olmaya karşıyım ..
bağımlılık ve alışkanlık dışında birşey değil ..
kendinize vakit ayırın , dolaşın,birşeylerle mesgul olun ..
Evet acikcasi bundan da biraz korkuyorum aramiz iyo cok şükür ama yarinin ne getirecegi belli olmazBağımlılık derecesinde olması çok kötü ondan başka bir hayatında olmalı birgün ayrılırsanız yerle bir olursun.
Eskiden boyle değildim ama iste yeni şehir pek arkadas edinemeyince cok abarttim sanirim
Ben de erkek arkadaşıma çok bağlıyımdır elimde olsa her saniye görmek isterimYaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var liseden beri sürüyor üniversitede okuyoruz ve ailelerimizden uzaktayiz uni de gecen sene pek gitmedim ve arkadas edinemedim edinemedikce ona bağlandım onu cok seviyorum tum vaktimizi birlikte geciriyoruz ama bazen cok düşünüyorum o olmazsa cok yalnız kalirdim korkardim falan diye daha evlenmeden birine bu derece bagli olmanin dogru olmadığını biliyorum soğukluk olmadan yine aramiz iyi bir şekilde nasil daha kendimle ilgili olabilirim fikirlerinize ihtiyacim vaar
Arkadasim var eskiden daha coktu ama ben zamanla onlardan uzaklastim hicbiriyle onlayken oldugum kadar mutlu ve rahat degildim su an yakin olan arkadaslarimizda hep ortak ve bir grup halinde yakiniz o yuzden genelde arkadas grubuylada birlikte takılınca hic fırsat olmuyor kursa filan gitmeyi düşünüyorum kendime zaman ayirmayi ama bilemiyorumBen de erkek arkadaşıma çok bağlıyımdır elimde olsa her saniye görmek isterimama şimdi düşününce 7/24 beraber takılmak da sağlıklı değil, insan birbirini özlemeli. Hiç arkadaşın yok mu? Beraber çıksanız alışveriş falan yapsanız,yani yakın arkadaş olan şart değil, selamlaştıgın birisi bile olabilir teklif etsen falan hem böylece arkadaşlık ilişkilerin gelişir. Ya da illa bir arkadaşa gerek yok ben mesela çok sıkıldıgımda tek başıma çıkar gezerim, mağazalarda falan dolaşırım, bazen böyle de yapabilirsin, kuaföre falan gidebilirsin ne bileyim kendine zaman ayırabilirsin aranıza soğukluk sokmadan, yoksa erkek arkadaşın tek başına bir şeyler yapmana bozulur mu?
İyi düşünmüşsün, kursa gidebilirsin okulda klüplere katılabilirsin çok aktivite oluyor, sosyal sorumluluk projelerine falan katılabilirsin. Hangi şehirdesin ? İstanbuldaysan aktivite için çok olanak varArkadasim var eskiden daha coktu ama ben zamanla onlardan uzaklastim hicbiriyle onlayken oldugum kadar mutlu ve rahat degildim su an yakin olan arkadaslarimizda hep ortak ve bir grup halinde yakiniz o yuzden genelde arkadas grubuylada birlikte takılınca hic fırsat olmuyor kursa filan gitmeyi düşünüyorum kendime zaman ayirmayi ama bilemiyorum
Yeni arkadaslar edinmelisin ozellikle kiz fisir fisir biseyler konusacagin kisiler :)Yaklaşık 3 yıllık bir ilişkim var liseden beri sürüyor üniversitede okuyoruz ve ailelerimizden uzaktayiz uni de gecen sene pek gitmedim ve arkadas edinemedim edinemedikce ona bağlandım onu cok seviyorum tum vaktimizi birlikte geciriyoruz ama bazen cok düşünüyorum o olmazsa cok yalnız kalirdim korkardim falan diye daha evlenmeden birine bu derece bagli olmanin dogru olmadığını biliyorum soğukluk olmadan yine aramiz iyi bir şekilde nasil daha kendimle ilgili olabilirim fikirlerinize ihtiyacim vaar
Istanbuldayim evet burada okuyorum uzun zamandir yan flüt calmak istiyordum sanırım artik ertelemeyecegim. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak cok isterim onerebileceginiz bir sey var miİyi düşünmüşsün, kursa gidebilirsin okulda klüplere katılabilirsin çok aktivite oluyor, sosyal sorumluluk projelerine falan katılabilirsin. Hangi şehirdesin ? İstanbuldaysan aktivite için çok olanak var
Evet zaten kiz arkadas sıkıntısi cekiyorum hic yoookYeni arkadaslar edinmelisin ozellikle kiz fisir fisir biseyler konusacagin kisiler :)
Part time calis onun yerine is hayati fark katarIstanbuldayim evet burada okuyorum uzun zamandir yan flüt calmak istiyordum sanırım artik ertelemeyecegim. Sosyal sorumluluk projelerinde yer almak cok isterim onerebileceginiz bir sey var mi
Burda yazacagina o arkadasinla paylaairsin birseyi daha iyi bnceEvet zaten kiz arkadas sıkıntısi cekiyorum hic yoook
Çalışmak bu sene pek istemiyorum açıkçası önümüzdeki sene için belki olabilir okulumun agir bir yılı bu yılPart time calis onun yerine is hayati fark katar
Evet once bir bulalim da :)Burda yazacagina o arkadasinla paylaairsin birseyi daha iyi bnce
Ozaman enguzeli yeni bir kiz arkadas sana farkli seyler yaptiracak sana yeni seyler katcak biriÇalışmak bu sene pek istemiyorum açıkçası önümüzdeki sene için belki olabilir okulumun agir bir yılı bu yıl
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?