sevgiliye doğum gününde alınabilecek hediye önerilerinizi bekliyorum :)

pcositem

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
18 Ocak 2011
40
0
36
Kars
ya arkadaşlar doğum günü yaklaşıyor koç burcu :( ne hediye alsam diye düşünüyorum . ben iki tane alternatif düşündüm ama olur mu bilmem sizde yorum yaparsanız sevinirim :)
1- nargile
2- iş yerinde masaya konulan isimlikler varya isimleri ne bilmiyorum onların :1: şöle odaya ilk giren onun ismini görsün :P ama daha öğrenci okul bitince işine yarayacak ama olsun farklılık olsun didim :16:

yardımlarınızı bekliyorum :)

Ayrıldığım sevgilim de koç burcuydu. Annesine çok düşkündü. Annesiyle ortak bir şeyler planlamıştım ama olmadı...

Ayrıldığım sevgilim de koç burcuydu. Annesine çok düşkündü. Annesiyle ortak bir şeyler planlamıştım ama olmadı...

benimde ayrıldığım nişanlım koç burcuydu annesine çooook düşkündü. doğumgününde eşofman takımı almıştım. sürekli hediyeler alırdım zaten ama onun hiç böyle çabası olmazdı :((

benimde ayrıldığım nişanlım koç burcuydu annesine çooook düşkündü. doğumgününde eşofman takımı almıştım. sürekli hediyeler alırdım zaten ama onun hiç böyle çabası olmazdı :((

Koç burçlarının özellikleri olsa gerek anneye düşkünlük.

benimkide koç burcu ama bu başka ne annesi kendinden başka kimseyi düşünmez :D bu daha kötü hehehe:19:

Back
X