Sevgiliye El Emeği Hediye

jackanapes

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Ekim 2011
194
0
116
Erkek arkadaşıma bu zamana kadar hep maddi hediye aldım. Özellikle bana manevi hediye geldiğinde ben daha mutlu olurum. Erkek arkadaşıma da kendi ellerimle yaptığım bir hediye vermek istiyorum ve 15 gün sonra bir araya geleceğiz. Bana yardımcı olursanız çok sevirim

erkeklerin maddi, manevi diye değer ayrımına gittiklerini sanmıyorum hediye konusunda..
onlar sadece işlerine yarayıp yaramayacağıyla ilgililer bence..
çok da seviyorum bu huylarını detayla, özenle zaman harcamıyor, kafa yormuyorlar bizim gibi..;)

yanlış anlamayın beni, yine de sizin tercihiniz .. hoşça kalın

Ben de manevi hediyelere önem veririm belki uğraşmayı, emek harcamayı sevdiğim içindir. Şimdiye kadar yaptığım hediyeler arasında; ikimiz için yaptığım videoyu çok beğenmişti. izlerken duygulandığını söylemişti. İzlerken yanında değildim ama çok çok duygulandığını söylemişti. Benim şarkımda çok güzeldi ama doğum için tuğba özerk'in doğum günün kutlu olsun şarkısının eşliğinde slayt olarak fotoğraflarımızı yerleştirmiştim. Ama her fotoğrafa ayrı ayrı özen vermiştim. Bu tür işlerden anladığı için ne kadar uğraştığımın da farkındaydı. İlk denemem olduğundan neredeyse 1 gün uğraştım desem yeridir:)

Güzel bir şişe içerisine not koyabilirsin, kendi el yazında notunu yaz, şişeyi boyayabilirsin. Şişenin içine kum ve deniz kabuğu koyarsın. Şişenin büyüklüğü önemli değil,parmak kadar şişeler var onlara bile yapabilirsin,hem şişe küçük olursa içine şeker atarsın çünkü erkeğin kalbine giden yol midesinden geçer.:)

Butik kurabiyeler var,onlardan esinlenerek kendince kalp şeklinde kurabiye yapabilirsin. illaki şeker hamuru kullanmana gerek yok bildiğin kurabiyeyi yap, kurabiye kalıbını kullanarak kalp şeklini ver:)

İnternetteki tüm şıpsevdi notlarını pc ye indirip,ikiniz için güzel birşeyler yapabilirsin.

"seni 5 duyu organımla seviyorum" kutusu oluşturabilirsin. hoş güzel bir kutu içine görmek;fotoğrafınız üzerinde küçük bir oynama yap,kenarına kalp koy ne bileyim bir kaç cümle yaz. duymak;flaş ya da cd içerisine ses dosyası yükelyebilirsin ama kendi sesin olursa daha etkileyici olur. koklamak;ihtiyacı olan veya sevdiği bir parfüm yada küçük bir şişede esans hediye edebilirsin. dokunmak;pelüş yada kalpli bir anahtar,küçük bişey. tat;tabiki kendi ellerinle yaptığım bir kurabiye,sevdiği bir şeker,bonibom.

Kutunun içerisine aynı renk aynı boyutta birşey koy (şeker), bir de onlardan faklı renkte ve boyutta da olAbilir şeker koy. Küçük not kağıdına da "sen herkesten faklısın...." gibi gibi örnekler çoğaltılabilir yada kendince de birşeyler katabilirsin.

http://www.hediyedenizi.com/DogumGunu/dogum_gunu.php bu sitede doğum tarihini yazıyorsun o günkü gazeteye kadar, o gün ne yaşanmışsa önüne getiriyor gerisi senin sunumuna kalmış:)

seveceğini düşündüğün bir model arabası alıp onu kendince süsleyebilirsin,üzerine sadece seni seviyorum stickerı bile yapıştırsan yeterli..

Kolay gelsin.

Eklentiler

• mini_mesaj_siseleri_500.webp
    mini_mesaj_siseleri_500.webp
    11,7 KB · Görüntüleme: 480
  • 23098.webp
    23098.webp
    14,3 KB · Görüntüleme: 326
  • 30tl.webp
    30tl.webp
    23,4 KB · Görüntüleme: 772
Bir hediye kutusunun içine almak istediğin kullanabilecegi bir şey koyup -ben afilli bir defter ve dolma kalem almıştım- etrafina bir sürü kaliteli çikolata ve renkli kagitlara yazılmış ve şeritlerle baglanmis küçük notlar..
biraz zevklerine bakmak gerekiyor bu durumda..
Çikolataya bayilan bir insana böyle gerekiyor (: bir kerede su böreği yaptım götürdüm en büyük süpriz ve el emegi :D
ilki kalıcı oldu ama hala o kutunun içine bir şeyler ekliyor biriktiriyor..

Ben de manevi hediyelere önem veririm.
Sevgilime doğum gününde bi hikaye kitabı almıştım,deniz kızı hikayesi. O hikayedeki resimlere prense onun kafasını denizkızına da benim kafamı yapıştırmıştım. Hem çok komik olmuştu hem de çok beğenmişti :)
Kış aylarında atlı örmüştüm mesela.
Yıldönümümüzde de bloghazırlamıştım. Çıktığımız tarihten itibaren tuttuğum günlüğü yazmıştım,onların resimlerini çekmiştim,eklemiştim. Bizim şarkılarımızı eklemiştim, gittiğimiz yerlerin resimlerini koyup anılarımızı yazmıştım. Yediğimiz köfte ekmeğin,oynadığımız tavlanın,pamuk şekerlerin -çok severim de :D - öyle öyle bir sürü şeyler koymuştum o bloğa,ağladığını biliyorum onu görünce :)))
Sende sevdiği keklerden skurabiyelerden yapabilirsin.

ben kucuk sarı sayfalardan dergi gibi birşey yapmıştım, ortasını zımbalayıp,içine onu öven sözler, canı sıkıldıgında kendinden emin olmadıgında bakabileceği şeyler ve sevildiğini hissettiren sözler yazmıştım, sonuna da sevdiği bir şarkının en güzel bölümünü yazmıştım. cüzdan da bile saklanacak küçüklükteydi.

bende 10 yıllık kardeşime (erkek olan cinsinden) arkadaşım) limon poşetleri olur ya hani... fileden.. onun içine komik komik anılarımızı yazmıştım... içerisine çikolatalar sakızlar doldurmuştum birde ipli bileklik felan takmayaı çok severdi, arkadaşlık bileklikleri var youtubeden onları öğrenip yapmıştı. çok hoşuna gitmişti :D halada takar bileklikleri..

sende bu şekilde, ilk tanıştığınız zamandan itibaren ufak ufak notlar yazabilirsin, yada çizimin iyiyse... iyi değilse bile çöp adam çizerek anılarınızı karıkator şeklinde anlatabilirsin .. aklıma bu kadar geldi..

Doğum günü için aldığın kitabın tam adını ve yazarını söyler misin, netten bulamadım da.

Kuzum herhangi bi hikaye kitabı 2 3 yaş için oluyor ya resimli onlardan almıştım denizkızı hikayesiydi, hikayelerin resimlerine baktım ona göre aldım ben, her yerde var o hikaye kitapları, özelden de bir kaç resim atayım sana eğer yapacaksan öyle bir şey örnek olması açısından

Back
X