- Konu Sahibi kurtcobain
-
böle bir sebebten dolayı da ayrılınır mı hiç allah aşkına ya
1 sene olmuş tamam ama zamana bırak kendiliğinden söylersin merak etme
sende onu sevdiğini başka şeylerle göster canım
tatlım onun gözlerine baktığında içinden geçenleri dışa vurmak kadar güzel bi şey yok ..
al al olmuş yanaklarından öptüğünde ise ondan ve senden mutlusu olmucak inan :)
:kedi:
bende ilginç vakkayım seni seviyorum diyemem msjla canım bitanem derim yüzüne diyemem elini bile tutamıyorum hala alışır ilerde heralde ama seviyorum
ne kadar ynalış bir düşünce ilk zamanlar ciddi olan olmayan herkes dio diye dememişsiniz herkesin söylemesi farklıdır arkadaşım bazısı ben mesela herkes söylüo die öylşe bişi yapmam ona bakıcak olursak eğer herkes birbirine ciddi olanda olmayanda seni seviyorum diyebilio ee biz bunu bilioruz die sevdiğimiz insana i,sevdiğimizi söylemeyelim mi yani:umursamaz: öyle düşünmesi çok doğru erkek arkadaşının kim çok sevdiği birinden güzel şeyler duymak istemzkilmaz:
İlk zamanlar ben diyemezdim sevdiğim se çekinerek derdi ben demiyorum diye ki bana derdii neden neden çekiniyorsun diyerek üzüldüğünü belirtirdi ama aslada bu konu yüzünden ayrılık lafı çıkmadı ağızdan ama belirli süre geçince onun sıcaklığını hissedinceee bir gün telefonda aşkım vs sözler söyledim ilk defa bu kadar çok söylemiştim vee o kadar mutlu olmuştu kii hanii bişeye çok sevinirken masumlaşarak sevinirsin kabına sığmazsın yaa aynen öyle olmuştu... Eğer ilişkiniz zaten ciddi ve belli sağlam temeli varsa bu kadar basit konu ayrılık nedeni olamaz... Kırılma nedeni olur... Sanmıyorum da öyle olsun sıcaklığını hisset zaten kendiliğinden diyorsun...
öncelikle sirf askim canim cicim demiyosun diye seni terk edicek degil:)
bosu bosuna ayrilirsa fln diye kuruntu yapma
peki seni seviyorum vs gibi sözler edebiliyo musun??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?