sevgiliye hitap

kurtcobain

Guru
Kayıtlı Üye
14 Mayıs 2009
59
0
286
Ankara
benim problem aslında uzun zamandır olan bir ilişkide belki de olmaması gereken bir şey.hemen konuya geçeyim.1 yıldır bir sevgilim var ve ben ona genelde hatta hep ismiyle hitap ediyorum.ilk zamanlar aşkım canım bebeğim tarzı şeyleri saçma bulduğumuzu soylerdik birbirimize çunku artık herkes seven sevmeyen ciddi olan olmayan butun çiftler bu kelimeleri kullanıyor.ilk zamandan beri hep ismiyle hitap ederken bir süre sonra bana canım hayatım aşkım vs demeye başladı doğal olarak.demesinden hoşlanıyorum tabii ki onu da çok seviyorum fakat sevgilime aynen cevap veremiyorum.utanıyorum :kedi: ilk ciddi ilişkim ve ilk uzun ilişkim.normal ilişkilerimde bile ben arkadaşıma tatlım canım demem konuşurken.benimle alakalı birşey.sevgilime msj atarken vs canım hayatım diyorum fakat yüzyüzeyken utanıyorum.içimden demek geliyor ama diyemiyorum kavga edince veya bu durumdan bahsedince içinde tutmuş ve bu durumdan rahatsız olmuş ki soyleyiveriyor.anlatıyorum bak seninle alakası yok utanıyorum çekiniyorum normalde de boyleyim alıştım vs diye o da bana 1 senelik sevgilinden neden utanıyorsun çekiniyorsun diyor. benneyaptımki sevildiğimi hissetmiyorum neden soylemiyorsun vs diye.haklı tabi kendine göre.sizce ben bu sorunu nasıl halledebilirim?böyle bir nedenden ayrılmaktan korkuyorum :2:

Son düzenleme:
tatlım onun gözlerine baktığında içinden geçenleri dışa vurmak kadar güzel bi şey yok ..
al al olmuş yanaklarından öptüğünde ise ondan ve senden mutlusu olmucak inan :)
:kedi:

böle bir sebebten dolayı da ayrılınır mı hiç allah aşkına ya

1 sene olmuş tamam ama zamana bırak kendiliğinden söylersin merak etme

sende onu sevdiğini başka şeylerle göster canım

böle bir sebebten dolayı da ayrılınır mı hiç allah aşkına ya

1 sene olmuş tamam ama zamana bırak kendiliğinden söylersin merak etme

sende onu sevdiğini başka şeylerle göster canım

bence de ayrılınmaz.zaten gosteriyorum.sevdiğimi gayet içten soyluyorum okadar da çekingen değilim tek problem bu sozcuklerde işte...ama ona gore sevgi sozcukleri temelmiş neden soylemiyormuşum. :çok üzgünüm:

tatlım onun gözlerine baktığında içinden geçenleri dışa vurmak kadar güzel bi şey yok ..
al al olmuş yanaklarından öptüğünde ise ondan ve senden mutlusu olmucak inan :)
:kedi:

zaten diyorum dediğimde de bole utanıyorum.sonra uzun bi sure diyemiyorum falan.neyse cesaretimi toplayıp ne kaybetcem gibi düşünüp içimden gecenleri dışıma vurmak en mantıklısı sanırım.

kesinlikle !
o sözlerin ona ne kadar yakışacağını düşün o senin sevgilin, sevdiğin, canın, canının içi ..
bu sözleri hakediyosa eğer utanıp sıkılmaya değer :)

Böyle küçük birşey ayrılmak sebebi olmaz ..
erkekler tam sitem eder böyle durumlara ama bazılarınında hoşuna gider karşıdaki kızın cekingen olması.. bazıları da yanlış anlar tabi beni sevmiyor mu da demiyor diye.. en azından canımla başla..:)

öncelikle sirf askim canim cicim demiyosun diye seni terk edicek degil:)
bosu bosuna ayrilirsa fln diye kuruntu yapma
peki seni seviyorum vs gibi sözler edebiliyo musun??

bende ilginç vakkayım seni seviyorum diyemem msjla canım bitanem derim yüzüne diyemem elini bile tutamıyorum hala alışır ilerde heralde ama seviyorum

bende ilginç vakkayım seni seviyorum diyemem msjla canım bitanem derim yüzüne diyemem elini bile tutamıyorum hala alışır ilerde heralde ama seviyorum

bende öyleydim ama zamanla alışıyor insan şimdi ben sevgilimden daha çok kullanıyorum :kedi: bu sözleri...alışırsın merak etme ama bu yüzdende ayrılınmazki sositososito

ne kadar ynalış bir düşünce ilk zamanlar ciddi olan olmayan herkes dio diye dememişsiniz herkesin söylemesi farklıdır arkadaşım bazısı ben mesela herkes söylüo die öylşe bişi yapmam ona bakıcak olursak eğer herkes birbirine ciddi olanda olmayanda seni seviyorum diyebilio ee biz bunu bilioruz die sevdiğimiz insana i,sevdiğimizi söylemeyelim mi yani:umursamaz: öyle düşünmesi çok doğru erkek arkadaşının kim çok sevdiği birinden güzel şeyler duymak istemzki lmaz:

ılk zamanlar ben diyemezdim sevdiğim se çekinerek derdi ben demiyorum diye ki bana derdii neden neden çekiniyorsun diyerek üzüldüğünü belirtirdi ama aslada bu konu yüzünden ayrılık lafı çıkmadı ağızdan ama belirli süre geçince onun sıcaklığını hissedinceee bir gün telefonda aşkım vs sözler söyledim ilk defa bu kadar çok söylemiştim vee o kadar mutlu olmuştu kii hanii bişeye çok sevinirken masumlaşarak sevinirsin kabına sığmazsın yaa aynen öyle olmuştu... Eğer ilişkiniz zaten ciddi ve belli sağlam temeli varsa bu kadar basit konu ayrılık nedeni olamaz... Kırılma nedeni olur... Sanmıyorum da öyle olsun sıcaklığını hisset zaten kendiliğinden diyorsun...

:)) bunun için ayrılmaz heralde, ben arada ismiyle hitab ederim ama sadece sinirlendiğim zaman o da hemen böle oldu demi der, ağzından ismimi hiç duymadım, sürekli aşkım hayatım bitanem bigün başak diye hitap ederse bi sorun var heralde diye düşünücem; boş ver en iyisi böle devam et, arada canım dersin olur biter, romantik anlarda en azından aşkım falan dersin...

o da doğru haklısın tabii de yani ne bileyim.şimdi tabiiki içimden demek geliyor ama utanıyorum.ilk zamanlar herşey yeniyken bunları dese yapmacık bulurdum ama artık öyle değil.bi süre sonra istemesi normal tabii.

evet kırılma nedeni oluyor zaten.

Daha 4 saat önce sevgilim aynı sebepten dolayı yakındı bana ve siteye girip yazdıklarınızı okuyunca kendi kendime güldüm :) Biz de 3 aydır çıkıyoruz aynı dertten ben de muzdaribim .Mesajlaşırken bitanem,sevglm demek kolay oluyor ama yüzüne karşı sadece 1 kere diyebildim ,onda da onun duyduğundan fazlasıyla şüpheliyim Ağzıma yakışmıyor . çok yavanmış gibi geliyor bu tür sözler . Bunu ona karşıda söyledim, güldü sadece :) Genellikle erkekler kolay kolay senı sevıyorum diyemediği için çoğu kadın tarafından dert edilir böyle şeyler.Ama gördüğüm kadarıyla biz de tam tersi bir durum söz konusu.Kızlar biz yanlış gelmişiz bu dünyaya

dikil karşısına , gözlerine bak ve "ben geldim aşkım " de . sonrada belki öpersin ve "seni seviyorum" de .

"bunu yapmak için bir nedene ihtiyacım yok sadece seni seviyorum " de

eğer seviyorsan ve senin için çok değerli ise bunları hak ediyor , her insan sevildiğini bilmek ister . Bunları lütfen geciktirmeyin ilerde yapmadığınız için çok pişman olmayın .

Sanırım ben biraz duygusallaştım , yazarken gözlerim doldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…