- Konu Sahibi kurtcobain
benim problem aslında uzun zamandır olan bir ilişkide belki de olmaması gereken bir şey.hemen konuya geçeyim.1 yıldır bir sevgilim var ve ben ona genelde hatta hep ismiyle hitap ediyorum.ilk zamanlar aşkım canım bebeğim tarzı şeyleri saçma bulduğumuzu soylerdik birbirimize çunku artık herkes seven sevmeyen ciddi olan olmayan butun çiftler bu kelimeleri kullanıyor.ilk zamandan beri hep ismiyle hitap ederken bir süre sonra bana canım hayatım aşkım vs demeye başladı doğal olarak.demesinden hoşlanıyorum tabii ki onu da çok seviyorum fakat sevgilime aynen cevap veremiyorum.utanıyorum :kedi: ilk ciddi ilişkim ve ilk uzun ilişkim.normal ilişkilerimde bile ben arkadaşıma tatlım canım demem konuşurken.benimle alakalı birşey.sevgilime msj atarken vs canım hayatım diyorum fakat yüzyüzeyken utanıyorum.içimden demek geliyor ama diyemiyorum
kavga edince veya bu durumdan bahsedince içinde tutmuş ve bu durumdan rahatsız olmuş ki soyleyiveriyor.anlatıyorum bak seninle alakası yok utanıyorum çekiniyorum normalde de boyleyim alıştım vs diye o da bana 1 senelik sevgilinden neden utanıyorsun çekiniyorsun diyor. benneyaptımki sevildiğimi hissetmiyorum neden soylemiyorsun vs diye.haklı tabi kendine göre.sizce ben bu sorunu nasıl halledebilirim?böyle bir nedenden ayrılmaktan korkuyorum :2:

Son düzenleme: