• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Sevgiliye para verilmeli mi ?

Ben para vermem.
Canım isterse yemekten sonra gelen hesaba bozukluk eklerim.
O uyurken sürpriz niyetine dondurma alırım.
Yanıma gelecek,bana yemek ısmarlayacak kadar parası olmayan adamla görüşmem zaten.

Verilmemeli.. Benim kaynımın sevgilisi de sırf evlensin diye gidip ona araba aldı ben bu kızları anlıyamıyorum valla...

Sevgiliniz isterse öğrenci olsun kusura bakmayın ama kadının eline bakan erkek benim gözümde erkek değildir.Parası yoksa bir simit bir çay içelim der anlayış gösteririm olur.Yanlış anlaşılmasın biz kızlar hiç elimizi cebimize atmamalı değiliz.Ama lüks bir restaurantta bırakında o erkek elini cebinizde attırmasın.Aynı şekilde şu anki durumda da sizi görmek isteyen ERKEK seviyorsa bir hafta limon satar para kazanır gelir sizi görür.Kendinizi kullandırtmayın şu erkeklere ondan sonra alışkanlık haline getiriyorlar yapmayın yaptırmayın Akıllı Kadın olun.

Benim de 7 yıllık bir ilişkim vardı çocukluğumdan beri süren. Durumları çok iyiydi sonra iflas ettiler. Asla benden para alacak biri değildi ben de gizli gizli koyardım cebine. Gerçekten seviyorsan maddi şeylerin pek önemi kalmıyor. Hıı sonra 7 yılın 5 yılında başka biriyle ilişkisi olduğunu öğrendim ama geçti gitti. O yüzden önce doğru insan mı ondan tam emin ol, eğer eminsen maddi konuları düşünme. Gelecek paylaşacaksınız sonuçta.

bnmde 4 yıllık bi ilişkim var sevgilim kaza gecirdi ve son iyi yılı işsizdi bnden hiç istemedi ama para yok diye buluşmak istemiyordu morali bozuktu aile zaten düşüncesiz. bn elimde varken nasıl üzülmesini istiyeyim hep az cok elimden geldigince verdim kıyafeti yok giyecek alalım dedigimde gerek yok der aldırmazdi bn kendim aldım verdim hep. iki yıl boyle süregeldi bnm maaşı bölüştük desem doğrudur şimdi askere gitti ailesiyle sıkıntılılar biraz parası bitmiş ama onlara kızdığı için istememiş bn yine gönderdim ama alışıyo gibi sanki bana güveniyo gibime geldi açıkça dedim borçlarım var kartımı kapatmam lazım idareli ol diye senden para isteyen yok diye kızdı istemiyo gercekten ama göndereceğimi de biliyo artık hiç sormuyorum paran var mi yok mu diye yoksa istesin ailesinden anasi degilim ya cocuğum gibi düşünecek hoş anası bile bu kadar düşünmüyo da:19: svgililer arasinda para muhabbeti hiç hoş degil bnce ama uzatmalı sevgili olunca ister istemez kacınılmaz oluyo ama bncede erkek kendi ayakları üzerinde durabilmeli erkek erkekliğini kadin kadinliğini yapmalı bnm işyerinde bi çocuk var sevgilisinin nasil üzerine düşüyo gezmedikleri yer yok cocuk sürekli degişik bi şeyler ayarlıyo nasıl ozeniyorum imkan meselesi tabi bu ama bnmki çok para kazanırkende bn hiç görmedim :ssz:

Ben para vermem.
Canım isterse yemekten sonra gelen hesaba bozukluk eklerim.
O uyurken sürpriz niyetine dondurma alırım.
Yanıma gelecek,bana yemek ısmarlayacak kadar parası olmayan adamla görüşmem zaten.

niye öyle diyorsun, para hersey mi?:26:

sen parasız kaldığında senin yaptığını o da yapıyorsa sorun yok bence.
biz eşimle flört ederken böyle şeyleri hiç sorun etmezdik.maaş günlerimiz birbirini tutmazdı birimiz maaşımızı aldığımızda illaki diğerinin parası bitmiş olurdu birbirimize harçlık verirdik.sevdiğiniz adamsa karşınızdaki onunda sizi sevdiğinden eminseniz paylaşmaktan korkmayın.

Acaba kullanilir miyim diye dusunebildiginiz bi iliski nasil devam ediyor ben anlamadim. Bence bunu aklinizdan gecirmeniz bile cok korkunc.

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar öncelikle merhaba :) Erkek arkadaşımla 2,5 yıla yakın bir ilişkimiz var. Daha önce de ona ufak tefek rakamlarla para vermiştim ancak bi tanesini borç olarak veriyorum dediğim halde o paraların konusu dahi açılmadı, açıkcası açılmasını ben istemedim. Bu paraları tabi ki o istemedi ben zorla verdim helali hoş olsun bunda bir sorun yok ancak alışkanlık haline gelmesinden çekiniyorum. Geçen hafta yine bu para mevzusu açıldı ve ben üniversite de okuyorum o da kursa yazıldı başka bir ilde kursa gidiyor. Yanıma gelebilmesi için para gerekiyor ancak onda yok, benden de istemiyor teklif ettiğimde reddediyor, parası olduğunda evet herşeyi bol bol yiyip içiyoruz ancak bu durumda zorlanıyoruz. Beni sevdiğinden eminim ve ciddi düşünüyoruz,güveniyorum da ama alışkanlık olur mu ? Sizce ne yapmalıyım ? Para vermeli miyim vermemeli miyim ?

Eger onun parasi olduğundada o sana aynı sekilde davranitorsa sorun yok..ama onun hic parasi olmuyorsa niyetini anlamak zor..aliskanlik yapabilir sana istemiyo gibi davranmasina bakma vereceginden emin cunku..isteyip neden kendini küçültsünki

İmza

Kızlar öncelikle merhaba :) Erkek arkadaşımla 2,5 yıla yakın bir ilişkimiz var. Daha önce de ona ufak tefek rakamlarla para vermiştim ancak bi tanesini borç olarak veriyorum dediğim halde o paraların konusu dahi açılmadı, açıkcası açılmasını ben istemedim. Bu paraları tabi ki o istemedi ben zorla verdim helali hoş olsun bunda bir sorun yok ancak alışkanlık haline gelmesinden çekiniyorum. Geçen hafta yine bu para mevzusu açıldı ve ben üniversite de okuyorum o da kursa yazıldı başka bir ilde kursa gidiyor. Yanıma gelebilmesi için para gerekiyor ancak onda yok, benden de istemiyor teklif ettiğimde reddediyor, parası olduğunda evet herşeyi bol bol yiyip içiyoruz ancak bu durumda zorlanıyoruz. Beni sevdiğinden eminim ve ciddi düşünüyoruz,güveniyorum da ama alışkanlık olur mu ? Sizce ne yapmalıyım ? Para vermeli miyim vermemeli miyim ?

Canım eğer ciddi düşünüyorsanız bence bu durumda bi sorun yok . Sonuçta nasip olur evlenirseniz her şey ortak olucak ki çocuk kendi parası olduğunda eğer esirgemiyorsa senin istediklerini yapıyorsa sende zora dusmeyeceksen yardimci ol hem yanına gelmek için ihtiyacı varmış başkasıyla gezmiyecek sonucta

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Back
X