- 18 Şubat 2016
- 378
- 127
- 23
- 32
- Konu Sahibi teacherr23
Arkadaşlar ben atanmış bir öğretmenim. Erkek arkadaşım da öğretmenlik okuyor son senesi. Kpss 1. Basamak sınavına girdi. Temmuzda diğer sınavı var. Ailesi pek para yollayamiyor yetmiyor yolladıkları o da bi işte çalışıyordu okul biyandan kpss biyandan iş biyandan saatleri de çok işin tekrar işe girme istersen dedim ben biraz yardim ederim idare edersin sınava odaklan dedim. Arada lazım oldukca ben veriyordum ailesi yolluyordu vs. Ailesi yollarsa o da bana harcar cebinde olunca hiç harcatmaz. Ama şuan bi problem yaşadık kavga ettik. Ben hastalandım hastanede yattım on gün. O da hastanede bana baktı Allah razı olsun. 10 gun o baktı bana tuvalete bile götürdü. Sorun şu ki hastanede kira parasını hep harcamış kirasını odeyememiş. Ben de kartımı verdim git cek yolla kiranı dedim. 450 lira para çekti 300ü kiraya verdi. 150 sini de hastanede kaldığımız diger zamanlarda ve eve donerken taksiye vs harcamıştır. Annem de sonradan 100 lira para vermiş buna. Şimdi ev taşıyacaklarmış. Ona mi harcadı naptı bilmiyorum bugun bana bi 20 lira yollasana yarın yanina gelcem param yok dedi. 50 lira yolladim. Bu arada sigarayı bırakmıştı hastanede bana uzulmus stres yapmis falan geri başlamıştı. Sigara harcama sakın bak dedim. Tamam sigaraya harcamam dedi hatta sigarayı da bırak dedim ona soz veremem biraz zaman ver dedi. Çok sinirlendim suan kavgalıyız. Daha önce de maddi anlamda cok destek oldum istedimi lazim oldu mu hep verdim. Onda oldu mu o harcadi yoksa hep ben harcadim. Parasi varsa bi kurus harcatmaz ama genelde parası olmuyor. Ben sigara parana mi caliscam senin diye sinirlendim açmıyorum suan telefonlarını. Bu adam beni kullanıyo mu? Sizce ayrilayim mi ya da para vermicem sana git çalış mi diyeyim artık? Temmuzda sınava gircek idare etcektim guya ama abarttı artık. 600 lira ona gitti resmen. Gerçi 300-400 unu bana harcamistir hastanede falan ama gene de ben kizdim artık. Sizce doru mu düşünüyorum napmaliyim?