sevgiliye para vermek?

Ama sen teklif etmişsin dersini çalış ben para vercem diye. Şimdi sen bu durumdan rahatsız olmuşsun bahane arıyorsun sigarayı da bahane etmişsin. Bence seni asıl sinirlendiren kız olarak bi erkeğe baktığını düşünmek. Keşke iyice düşünmeden böyle bişey yapmasaydin. Ayrıca paranida yememis sana harcamış
 
Egonumu tatmın edıysun anlamadım dgerusu hem adama ıaten cık demıssın hemde 200 lıra verdın dıye etmedıgını bırakmamıssın tuvalete kadar gturmus senı ayıp ayıp bence suraya yazdgndan utanmalısun

Allah kımseyı kemseye muhtac etmesın ya
 
Artık verme. Yanlış anlama ama devlet sana, elin adamına yediresin diye mi maaş veriyor? Ya da sen bunun için mi çalışıyorsun? Bi de sigara keyfi var beyefendinin. Sevgili bu daha, anlatabildim mi? Hastanede beklemesi falan güzel artık olmuş olan ama artık verme. Koskoca adam olmuş, bu ne arkadaş? Kimi erkekler var kadın parası yemeye bayılıyor. Yanlış anlama, belki çok düzgün bir adamdır ama bana ters böyle şeyler. Kendi fikrim doğrultusunda yorum yapıyorum. Bundan sonra verme. Rahatsız olmakta da haklısın. Sevgilisinden para almanın utancı içinde olması gerekirken sigarayı bile bırakmaya yanaşmıyor adam. Kullanıyor diyemem ama vermemelisin para falan. Bu arada telefondan yazdığım için (zorlanıyorum biraz) senli benli konuştum sorun olmaz umarım konu sahibi. Kusura bakma sert oldu ama kızıyorum ben böyle şeylere.
 
ilişkiler sırasında para problem olmamalı ama erkek arkadaşınız bu durumu fırsata çevirip sizden yüzsüz bir şekilde durmadan para istiyorsa bundan şüphe duymalısınız bence çünkü erkekler kolay kolay para isteyemez öyle bence ama bu duruma alışırsa sizden para yer durur
 
N nefertiti11

Evlilikle sevgililik aynı şey değil hatta çok farklı şeyler bence. Evlilikte para hesabı zaten olmaz çünkü hayatlar birleşiyor. Bir yuva kuruluyor, aile olunuyor. Aile başka, sevgililik başka. Sevgililik bundan çok daha ayrı bişey. Karı kocanın yasal olarak da birbirine karşı maddi hak ve sorumlulukları var. Sevgililikte öyle bişey yok. Her sevgiliye para verilecekse batar herkes.
 
Arkadaşlar ben atanmış bir öğretmenim. Erkek arkadaşım da öğretmenlik okuyor son senesi. Kpss 1. Basamak sınavına girdi. Temmuzda diğer sınavı var. Ailesi pek para yollayamiyor yetmiyor yolladıkları o da bi işte çalışıyordu okul biyandan kpss biyandan iş biyandan saatleri de çok işin tekrar işe girme istersen dedim ben biraz yardim ederim idare edersin sınava odaklan dedim. Arada lazım oldukca ben veriyordum ailesi yolluyordu vs. Ailesi yollarsa o da bana harcar cebinde olunca hiç harcatmaz. Ama şuan bi problem yaşadık kavga ettik. Ben hastalandım hastanede yattım on gün. O da hastanede bana baktı Allah razı olsun. 10 gun o baktı bana tuvalete bile götürdü. Sorun şu ki hastanede kira parasını hep harcamış kirasını odeyememiş. Ben de kartımı verdim git cek yolla kiranı dedim. 450 lira para çekti 300ü kiraya verdi. 150 sini de hastanede kaldığımız diger zamanlarda ve eve donerken taksiye vs harcamıştır. Annem de sonradan 100 lira para vermiş buna. Şimdi ev taşıyacaklarmış. Ona mi harcadı naptı bilmiyorum bugun bana bi 20 lira yollasana yarın yanina gelcem param yok dedi. 50 lira yolladim. Bu arada sigarayı bırakmıştı hastanede bana uzulmus stres yapmis falan geri başlamıştı. Sigara harcama sakın bak dedim. Tamam sigaraya harcamam dedi hatta sigarayı da bırak dedim ona soz veremem biraz zaman ver dedi. Çok sinirlendim suan kavgalıyız. Daha önce de maddi anlamda cok destek oldum istedimi lazim oldu mu hep verdim. Onda oldu mu o harcadi yoksa hep ben harcadim. Parasi varsa bi kurus harcatmaz ama genelde parası olmuyor. Ben sigara parana mi caliscam senin diye sinirlendim açmıyorum suan telefonlarını. Bu adam beni kullanıyo mu? Sizce ayrilayim mi ya da para vermicem sana git çalış mi diyeyim artık? Temmuzda sınava gircek idare etcektim guya ama abarttı artık. 600 lira ona gitti resmen. Gerçi 300-400 unu bana harcamistir hastanede falan ama gene de ben kizdim artık. Sizce doru mu düşünüyorum napmaliyim?
bence kullanmıyodur herşeyi boşver 10 gün başında kalmış seni seviyodur biraz sıkıntıdan sonra rahata kavuşursunuz bence dert etme parayı kadınlar çok iyi tanırlar hayat arkadaşlarını
 
Ben olsam saygi duymazdim ne o ole cocuk gibi yanina gelicem 10 tl 20 tl yollasana ben yigene veriyorumda cocuk utaniyo almiyo yok diyo benim param var .anam yanina yuruyerek gelsin ,bicok kisi basinda beklemis diyo ,beklicek tabi yarinda o onun basinda bekler a.a para mevzulari ciks sevmedim bu cocugu ben
 
10 gün sana bakmış, başında beklemişe bağlamayın bence arkadaşlar, böyle bir günde yanında olmayacaksa neden adı "sevgili" o zaman? İnsan sevgilisine para karşılığında mı bakar? Bu ne alaka onu anlamadım. Sevgililer arasında para pul sorunu olmaz diyenler neden buraya gelip de adam sanki lütfetmiş gibi "10 gün başında beklemiş senin" muhabbeti yapıyor? Para muhabbeti olmaz diyenler neden olağanüstü bir durum için adamın 10 gün başında beklemiş olmasını öne sürüyor? Para konusu olmaz da sağlık konusu mu olur? "Sevgililerin birbirine para vermesi gerekir ama hastalık durumunda başında beklemesi gerekmez" gibi bir anlam çıkıyor bundan. Hastalık durumunda başında beklemeyecekse çeksin gitsin zaten o adam. Konu sahibi maddiyatla gelmiş, siz de buraya maneviyatla geliyorsunuz. Biri maddi konu, diğeri manevi. Ve maneviyatla alakalı olan hastane konusu para konusundan daha çok can sıkıcı oluyor siz öyle söyleyince. "Sen hastasın diye sana bakmak zorunda değil" diye düşünerek yazdıysanız bu kadın da koskocaman adama sürekli para yollamak zorunda değil diyorum ben de o zaman. Zaten konu sahibinin rahatsız olduğu şey çok daha farklı aslında. Adamın buna alışmış olduğunu düşünüyor, ayda yılda olan bişey değil bu. Ha o da adama çık işten sınava odaklan, paranı ben veririm diyerek hatayı baştan yapmış o zaten apayrı bi yanlış.
 
Konu sahibinin önceki konularından birinde bu sevgilisiyle alakalı yazdığı mesaj. Eski konu da yine bu konuya paralel olduğu için paylaşmak istedim. Lütfen neden şimdi bunu paylaştın demeyin, ben sadece kopyaladım ve yapıştırıyorum, adam kullanıyor mu kullanmıyor mu sorusunun cevabı konusunda fikir verir. Konu sahibi sevgilisi birazcık gelir elde etsin diye ona bir çeviri vermiş.
Valla beni utandirdı şuan ve resti cektim artık. Biraz hastaydı kaç gündür çeviriyi yapmadı. Ben de ona bi akrabamın emailini verdim ceviri yaptiriyo o da dedim ben sıkılıyorum çeviri yapmak çok zor geliyor falan dedi o akrabamın işi geniş bilgisayarla ilgili şeyler de yaptiriyor dedim bilgisayar bilgisi iyidir ilgisi de var bi sor bakalım dedim tamam sorarım dedi. Ama o sıkılıyorum ben lafı beni çıldırtan nokta oldu. Ne demek ya sıkılıyorum o an dedim yeter. Açıkça konuştum bu ay cok masrafım olcak kedilerim var onların aşılarını yaptircam. Hem de benim yavaş yavaş birikim yapmam lazim. Anneme ev alcam. Kendime de araba alcam dedim. Ben ona oturduğu yerden yapacağı iş bulmuşum balıklama atlaması gerekirken ben sıkılırım dedi adam ya. Yeter dedim o an. Tamam yetti bu kadar. Baksın başının çaresine milyoner değilim ben o yatsın ben çalışıp ona para vereyim habire. Çok kızdım bugün
 
Artık erkeklerden daha fazla paracı olduğumuzu düşünmeye başladım. Tam tersi olsa neler hissederdin. Erkeği kızı yok bu işin eşitlik varsa. Biraz paracısın üzgünüm.
 
Ben onun yerinde olsaydım isteyeceksem vermekte sorun da gormem. Yani para isteyecek kadar yakın goruyorsam o da benden isteyebilir. Ben pozitif ayrımcılığa da karşıyım, işimize geldi mi kadın erkek eşit, işimize gelmedi mi erkek kadından para almaz vs.
İlişki dinamiginde kadın erkekten alabiliyorsa, erkekte kadından alabilir. Yan gelip yatma, çalışmama,baskasinin sırtına tamamen binme durumları müstesna tabi.
 
Bu zamanda başında bekleyeni zor bulursun. Cogunu sana harcamış. Ama asıl soru bunu minnet içinmi yoksa ssevdiği için mi yaptığı
Seviyorsan sevildiginede eminsen ben olsam böyle düşünmezdim . Bence pek sevmiyorsun gibi
 
Bu zamanda başında bekleyeni zor bulursun. Cogunu sana harcamış. Ama asıl soru bunu minnet içinmi yoksa ssevdiği için mi yaptığı
Seviyorsan sevildiginede eminsen ben olsam böyle düşünmezdim . Bence pek sevmiyorsun gibi

ben bunu lüks olarak görmüyorum. seviyorsa zaten yapar bu doğal birşey. sevmiyorsa başında durmaz. böyle insanında zaten hayatında yeri olmasın.

he konu sahibi çalışma ben sana yardım ederim demiş. madem yapacaktı demeyecekti o vakit.
 
Para vermek zorunuza gidebilir onu anlarim da keske isi varken calisma ben destek olurum demeseydiniz.
Bir anlamda mecbursunuz vermeye,cunku bir seyler vaad etmissiniz, size guvenerek isten ayrilmis belli ki.
Sinava kadar idare edin ayrilacaksaniz ondan sonra ayrilin, su durumda yari yolda birakmak hos olmaz.
 
Maddi durumu su anda yetersiz, sigaraya da tahmin edilenden çok para gider. Hayat müşterek, sizi kullandigini dusunmuyorum sadece biraz rahat davranıyor, bu konuda konuşabilirsiniz.
 
Konu sahibi ortada yok konuyu acip gitti tey tey teyyyyy:halay:
 
Arkadaşlar ben atanmış bir öğretmenim. Erkek arkadaşım da öğretmenlik okuyor son senesi. Kpss 1. Basamak sınavına girdi. Temmuzda diğer sınavı var. Ailesi pek para yollayamiyor yetmiyor yolladıkları o da bi işte çalışıyordu okul biyandan kpss biyandan iş biyandan saatleri de çok işin tekrar işe girme istersen dedim ben biraz yardim ederim idare edersin sınava odaklan dedim. Arada lazım oldukca ben veriyordum ailesi yolluyordu vs. Ailesi yollarsa o da bana harcar cebinde olunca hiç harcatmaz. Ama şuan bi problem yaşadık kavga ettik. Ben hastalandım hastanede yattım on gün. O da hastanede bana baktı Allah razı olsun. 10 gun o baktı bana tuvalete bile götürdü. Sorun şu ki hastanede kira parasını hep harcamış kirasını odeyememiş. Ben de kartımı verdim git cek yolla kiranı dedim. 450 lira para çekti 300ü kiraya verdi. 150 sini de hastanede kaldığımız diger zamanlarda ve eve donerken taksiye vs harcamıştır. Annem de sonradan 100 lira para vermiş buna. Şimdi ev taşıyacaklarmış. Ona mi harcadı naptı bilmiyorum bugun bana bi 20 lira yollasana yarın yanina gelcem param yok dedi. 50 lira yolladim. Bu arada sigarayı bırakmıştı hastanede bana uzulmus stres yapmis falan geri başlamıştı. Sigara harcama sakın bak dedim. Tamam sigaraya harcamam dedi hatta sigarayı da bırak dedim ona soz veremem biraz zaman ver dedi. Çok sinirlendim suan kavgalıyız. Daha önce de maddi anlamda cok destek oldum istedimi lazim oldu mu hep verdim. Onda oldu mu o harcadi yoksa hep ben harcadim. Parasi varsa bi kurus harcatmaz ama genelde parası olmuyor. Ben sigara parana mi caliscam senin diye sinirlendim açmıyorum suan telefonlarını. Bu adam beni kullanıyo mu? Sizce ayrilayim mi ya da para vermicem sana git çalış mi diyeyim artık? Temmuzda sınava gircek idare etcektim guya ama abarttı artık. 600 lira ona gitti resmen. Gerçi 300-400 unu bana harcamistir hastanede falan ama gene de ben kizdim artık. Sizce doru mu düşünüyorum napmaliyim?
Ben sigara kullanan biri olsam sevdigimden para istesem o da verse ve verirken de sigaraya verme bak ha! dese o parayi onun suratına carparim. 20 değil de 50 gönderdim diye nedir bu havalar ? Benim sevdigim benden 20 lira isteyecek ben ona 100 gönderirim.
 
Arkadaşlar ben atanmış bir öğretmenim. Erkek arkadaşım da öğretmenlik okuyor son senesi. Kpss 1. Basamak sınavına girdi. Temmuzda diğer sınavı var. Ailesi pek para yollayamiyor yetmiyor yolladıkları o da bi işte çalışıyordu okul biyandan kpss biyandan iş biyandan saatleri de çok işin tekrar işe girme istersen dedim ben biraz yardim ederim idare edersin sınava odaklan dedim. Arada lazım oldukca ben veriyordum ailesi yolluyordu vs. Ailesi yollarsa o da bana harcar cebinde olunca hiç harcatmaz. Ama şuan bi problem yaşadık kavga ettik. Ben hastalandım hastanede yattım on gün. O da hastanede bana baktı Allah razı olsun. 10 gun o baktı bana tuvalete bile götürdü. Sorun şu ki hastanede kira parasını hep harcamış kirasını odeyememiş. Ben de kartımı verdim git cek yolla kiranı dedim. 450 lira para çekti 300ü kiraya verdi. 150 sini de hastanede kaldığımız diger zamanlarda ve eve donerken taksiye vs harcamıştır. Annem de sonradan 100 lira para vermiş buna. Şimdi ev taşıyacaklarmış. Ona mi harcadı naptı bilmiyorum bugun bana bi 20 lira yollasana yarın yanina gelcem param yok dedi. 50 lira yolladim. Bu arada sigarayı bırakmıştı hastanede bana uzulmus stres yapmis falan geri başlamıştı. Sigara harcama sakın bak dedim. Tamam sigaraya harcamam dedi hatta sigarayı da bırak dedim ona soz veremem biraz zaman ver dedi. Çok sinirlendim suan kavgalıyız. Daha önce de maddi anlamda cok destek oldum istedimi lazim oldu mu hep verdim. Onda oldu mu o harcadi yoksa hep ben harcadim. Parasi varsa bi kurus harcatmaz ama genelde parası olmuyor. Ben sigara parana mi caliscam senin diye sinirlendim açmıyorum suan telefonlarını. Bu adam beni kullanıyo mu? Sizce ayrilayim mi ya da para vermicem sana git çalış mi diyeyim artık? Temmuzda sınava gircek idare etcektim guya ama abarttı artık. 600 lira ona gitti resmen. Gerçi 300-400 unu bana harcamistir hastanede falan ama gene de ben kizdim artık. Sizce doru mu düşünüyorum napmaliyim?
bence sızı sevıyor gibi duruyor.sız demıssınız zaten işe girme sınava odaklan dıye.Suan guvenmekten baska çaren yok.
 
biz sevgiliyken hiç para hesabı yapmadık.
maaşımı alıp kuruşuna dokunmadan ona vermişliğim de oldu,
işsiz kalıp aylarca ondan harçlık aldığımda oldu.
biriyle birlikteysen onu kendine yol arkadaşı seçtiysen paranın lafı olmaz diye düşünüyorum.
benim olan hersey onundur zaten.
 
Back
X