10 gün sana bakmış, başında beklemişe bağlamayın bence arkadaşlar, böyle bir günde yanında olmayacaksa neden adı "sevgili" o zaman? İnsan sevgilisine para karşılığında mı bakar? Bu ne alaka onu anlamadım. Sevgililer arasında para pul sorunu olmaz diyenler neden buraya gelip de adam sanki lütfetmiş gibi "10 gün başında beklemiş senin" muhabbeti yapıyor? Para muhabbeti olmaz diyenler neden olağanüstü bir durum için adamın 10 gün başında beklemiş olmasını öne sürüyor? Para konusu olmaz da sağlık konusu mu olur? "Sevgililerin birbirine para vermesi gerekir ama hastalık durumunda başında beklemesi gerekmez" gibi bir anlam çıkıyor bundan. Hastalık durumunda başında beklemeyecekse çeksin gitsin zaten o adam. Konu sahibi maddiyatla gelmiş, siz de buraya maneviyatla geliyorsunuz. Biri maddi konu, diğeri manevi. Ve maneviyatla alakalı olan hastane konusu para konusundan daha çok can sıkıcı oluyor siz öyle söyleyince. "Sen hastasın diye sana bakmak zorunda değil" diye düşünerek yazdıysanız bu kadın da koskocaman adama sürekli para yollamak zorunda değil diyorum ben de o zaman. Zaten konu sahibinin rahatsız olduğu şey çok daha farklı aslında. Adamın buna alışmış olduğunu düşünüyor, ayda yılda olan bişey değil bu. Ha o da adama çık işten sınava odaklan, paranı ben veririm diyerek hatayı baştan yapmış o zaten apayrı bi yanlış.