sevgiliye para vermek?

Bence kullanmiyor seni. Siz teklif etmissiniz calisma ben vereyim destek olayim demissiniz. 10 gün boyunca destek nus yaninizda durmus.
Ben sevgilimle para mevzusunda hic sıkıntı yasamadik nisanliyiz hala yasamayiz. Hangimiz de varsa o verir. Sehir disindaylen ihtiyaci olur diye gonderirdim. Acil lazim olunca isterdi gonderirdim de

Ben ilişkilerde bu tip para hesaplarını çirkin buluyorum.
Benim eşimde öğretmen, geçen sene atanana kadar dershanede çalıştı. Yazları maaşı yatmadığından sıkıntı çektiğinde ben öderdim hep hesapları işsiz halimle. Ki benimde rahmetli babamdan gelen üç kuruş bir maaşım vardı. Kışları da o maaşı olunca bana hesap ödetmezdi.
Bazen ayın sonunu çıkaramazsa ben ona zorla para verirdim e benim param olmasa da o verirdi.
Aramızda hiç kim ödedi kim daha çok harcadı mevzuları olmadı.
Ben gerçekten sevmediğinizi düşündüm. Adam işsiz ve atanması için iki ay sıkı çalışması lazım siz dersi bırakıp işe girmesini isteyecek hatta borçlarını yüzüne vuracaksınız. Sevgililik bence bu değil. Para hesabı olmamalı.

Ohhhhh ne güzelmiş valla bulmuş senin gibi enayıyı .yoldur dur kendini .başında niye bekledi sanıyosun iyiliklerinin karşılığını vermiştir .nefret ederim kadının parasında gözü olan adamlardan.

Eski konularına baktım 6 aylık sevgilisiniz ! Ortada para muhabbeti baya dönüyor. Bu adama saygın var mı ? Yıllardır tanıyor olsan hadi neyse ama 6 ay... Kartı cüzdanın da çekmesi , her başı sıkıştığında sana koşması vs.vs. yok hastaneden bana baktı aslında vicdan yapacak bir şey yok ortada normalde seven her erkek bakar bakmıyorsa evliliği bile insan düşünmez. Ailesi durumu kötüyse adam işe girsin milyonlarca çalışıp okuyan insan var. Annesi veya babası diilsin. Bir ilişkiye para girince o ilişki olmaktan çıkar. Bu adam gurursuz ve sorumsuz biri. Gururlu olan insan ölse borç istemez gider çalışır, sorumsuz çünkü nasıl olsa biri arkamı topluyor... Özetlersem bu adama tek kuruş verme sonra ilişkini değerlendir. 6. aylık sevgili neticede.
Bir bayan olarak kimseden para almadım..Babam dan bile diyebilirim..Zaten vermezdi :işsiz:

noktası,virgülü, üç noktalarına kadar katılıyorum :kahve:

Arkadaşlar ben atanmış bir öğretmenim. Erkek arkadaşım da öğretmenlik okuyor son senesi. Kpss 1. Basamak sınavına girdi. Temmuzda diğer sınavı var. Ailesi pek para yollayamiyor yetmiyor yolladıkları o da bi işte çalışıyordu okul biyandan kpss biyandan iş biyandan saatleri de çok işin tekrar işe girme istersen dedim ben biraz yardim ederim idare edersin sınava odaklan dedim. Arada lazım oldukca ben veriyordum ailesi yolluyordu vs. Ailesi yollarsa o da bana harcar cebinde olunca hiç harcatmaz. Ama şuan bi problem yaşadık kavga ettik. Ben hastalandım hastanede yattım on gün. O da hastanede bana baktı Allah razı olsun. 10 gun o baktı bana tuvalete bile götürdü. Sorun şu ki hastanede kira parasını hep harcamış kirasını odeyememiş. Ben de kartımı verdim git cek yolla kiranı dedim. 450 lira para çekti 300ü kiraya verdi. 150 sini de hastanede kaldığımız diger zamanlarda ve eve donerken taksiye vs harcamıştır. Annem de sonradan 100 lira para vermiş buna. Şimdi ev taşıyacaklarmış. Ona mi harcadı naptı bilmiyorum bugun bana bi 20 lira yollasana yarın yanina gelcem param yok dedi. 50 lira yolladim. Bu arada sigarayı bırakmıştı hastanede bana uzulmus stres yapmis falan geri başlamıştı. Sigara harcama sakın bak dedim. Tamam sigaraya harcamam dedi hatta sigarayı da bırak dedim ona soz veremem biraz zaman ver dedi. Çok sinirlendim suan kavgalıyız. Daha önce de maddi anlamda cok destek oldum istedimi lazim oldu mu hep verdim. Onda oldu mu o harcadi yoksa hep ben harcadim. Parasi varsa bi kurus harcatmaz ama genelde parası olmuyor. Ben sigara parana mi caliscam senin diye sinirlendim açmıyorum suan telefonlarını. Bu adam beni kullanıyo mu? Sizce ayrilayim mi ya da para vermicem sana git çalış mi diyeyim artık? Temmuzda sınava gircek idare etcektim guya ama abarttı artık. 600 lira ona gitti resmen. Gerçi 300-400 unu bana harcamistir hastanede falan ama gene de ben kizdim artık. Sizce doru mu düşünüyorum napmaliyim?

Açıkçası güven ile alakalı bence güveniyorsanız dert etmenizi gerektirecek bir sorun yok ortada .
Ama sigara falan içmesi abartı bu konuda daha ince düşünüp zaten kız bana destek verdiği parayı birde sigaraya harcamayım diye düşünmesi lazım.

Kaşıkla verip sapıyla alma.. Sorun sigara içmesi mi, senin paranla mı sigara içmesi?
İçmeyen anlamaz.. Belki bağımlıdır, belki içmek istiyordur. Eğer sorun senin paranla sigara içmesiyse bu çok kırıcı bir düşünce..

kendinizi ilişkideki erkek gibi görüyorsunuz değil mi ? sanki roller değişmiş gibi hissediyorsunuz.

fedakarlıkmış ilişkideki eşitlikmiş falan filan değil konu arkadaşlar. bence biz kadınlar her bakımdan güçlü erkek istiyoruz yanımızda. durup durup bana yardım eder misin param bitmiş diyen erkeğe saygı duyamıyoruz.

sizin yerinizde olsam zaten bu zamana kadar yardım etmişim 1 ay daha ederim sesimi çıkarmadan, şikayet etmeden. sınavdan sonra çalışmaya başlar herhalde sevgiliniz. siz daha iyi tanırsınız karşınızdakini ama 6 ay çok kısa bir dönem para mevzuları için. ilişkinin içine para girince saygı falan kalmıyor o ilişkide inanın ki.

20 tl istemiş bu 20 tl bir günde biter ee sonraki gün..
sınav geçen hafta oldu. bir hafta ara verip bir yerde bir haftalığa bile çalışsa rahat 300 TL kazanır. buda onu epey bir süre götürür..

Kaşıkla verip sapıyla alma.. Sorun sigara içmesi mi, senin paranla mı sigara içmesi?
İçmeyen anlamaz.. Belki bağımlıdır, belki içmek istiyordur. Eğer sorun senin paranla sigara içmesiyse bu çok kırıcı bir düşünce..
sorunun bence onun parasıyla sigara alması değil, onun parasını sürekli istemesi.

Son düzenleme:
Bana erkek arkadaşım sen çalışma
ben destek olurum dese bile kabul edebileceğim bir durum
olamaz bu.
Ailemin gönderdiği yetmiyor ise yettirmek için mücadele ederim.
Her haftasonu değil de ayda 2 hafta sonu çalışırım.
Sigarayı tedarikli içerim.. gibi uzar bu liste.
20 lira gönder yanına gelicem nedir?
İnsanlar nasıl yakıştırabiliyorlar bunu kendisine
inanamıyorum.

Para vermek sorun değil de adamın para isteyebilmesi sorun benim eşim vursan da benden para istemez isteyemez yapısı müsait değil adam kullanıyor diyemem ama çok fena alıştığı kesin...

6 aylık bir ilişki için mesafe aşılmış bence

Siz kendisine teminat olmussunuz ve hayat planını size göre yapmıs... Düşünün aileniz yanınızda yokken size o kadar destek olmus bı adama sırf para kazanıyorsunuz dıye '' Senın sigara paranı ben ödeyemem'' trıbıne gırmıssınız.. Sigara kullanmıyorsanız bilmezsiniz oyle kolay bırakılmadıgınıda ...

Bence yapılan cok buyuk ayıp.. Hani karsınızdaki adam karaktersiz olsa da.. Değmeyecek birisi olsa hak etse soyleseniz neyse de..

Para vermek sorun değil de adamın para isteyebilmesi sorun benim eşim vursan da benden para istemez isteyemez yapısı müsait değil adam kullanıyor diyemem ama çok fena alıştığı kesin...

6 aylık bir ilişki için mesafe aşılmış bence!

Back
X