sevgiliye para vermek?

Adam olunca size harcıyormuş işte

O atanmış olsa ve siz onun durumunda olsanız merak esiyorum o aorun eder miydi para göndermeyi.

Benim eşime öğrenciyken ailesi az para gönderirdi arada sıkışınca ben yollardım şimdi de o çalışıyor ben yiyorum. Para Sorun olmamalı iki birbirini seven insan arasında

Ben de vermem. Bana para icin bakan adamin da k.cina basarim tekmeyi kimse kusura bakmasin.. Onun yerine bakici tutarim o zaman. Sacmalik ya yuh..
Iyi valla biz de bi hastamiza bakinca para alalim. Daha neler!.
Adam sizi cok guzel yoluyor. Ohh valla..

bende nişanlıma veriyorum ve alıyorum da ama senin verdiğin para zoruna gitmiş bence biraz miktar artınca aklından çıkar bence böyle bir düşünceyi çok verdim şuna harcadın falanlar filanlar hiç doğru değil bence o parayı yırtıp atsada zoruna gitmemeli bence mesele burda senin sevgiline sıkışık zamanında yanında durman ilerde o atandığı zamanda sana bakar yani çok problem değil böyle şeyler büyütme

Çok kötü birşeyi başlatmışsınız. Veriyorum ama sigaraya harcama! Diyen bir kadın erkeğin erkeklik duygularını kin duygusuna dönüştürebilir. Ve sizin bu üstünlüğünüz onu küçük görmenize sebebiyet verebilir. Keşke kendisi çalışsaydı da bu diyaloglara girmseydiniz. Yahut para veeip sonra da çocuğa kızar gibi kızıp hesap sormasaydınız.

Back
X