Ya hanımlar benim sözlüm çok romantik ona pembe terlik de alsam bayılır onun için öyle klasik falan demeyin ciddi ciddi sever biliyorumsanirim bende onu bunun için seviyorum
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ya adam romantik hemde aşırı ve ben yanında odun kütük falanim :) sürpriz yapmak isteğim de bu yönde işteAnlatmaya çalıştığım bu işte. Pembeyle romantizm olmaz.
Romantizm nefret ettiğin halde savaş filmi izlemektir mesela.
Ya da sırf o üşüyor diye klimayı kapatıp sıcaktan patlayarak uyumaktır.
Sevdiği şarkıyı dinleyince aklına gelmesi, sevdiği yiyeceği görünce alıp ona götürmek demektir.
Ama kesinlikle pembe kalpler, çiçekler, böcekler, resimli zımbırtılar değildir. Bunlar kapitalizmin size dayattıkları sadece.
Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ya adam romantik hemde aşırı ve ben yanında odun kütük falanim :) sürpriz yapmak isteğim de bu yönde işte
Senin erkek versiyonun yok mu yaa? Varsa çok geç olmadan bir adet alabilir miyim?Anlatmaya çalıştığım bu işte. Pembeyle romantizm olmaz.
Romantizm nefret ettiğin halde savaş filmi izlemektir mesela.
Ya da sırf o üşüyor diye klimayı kapatıp sıcaktan patlayarak uyumaktır.
Sevdiği şarkıyı dinleyince aklına gelmesi, sevdiği yiyeceği görünce alıp ona götürmek demektir.
Ama kesinlikle pembe kalpler, çiçekler, böcekler, resimli zımbırtılar değildir. Bunlar kapitalizmin size dayattıkları sadece.
Senin erkek versiyonun yok mu yaa? Varsa çok geç olmadan bir adet alabilir miyim?
Ayy ilahiBeyim var ama ben kaptım
Kardeşi de yok ki vereyim telefonunu falan.
Kac saatlik mesafede sozlun? Benim yapacagim tek surpriz kendin olurdu. Hic romantik degilimdir, nefret ederim hatta, esime de soylerim sen romantik olsaydin sogurdum diye ama surpriz yapip gitmeyi cok severim, gunu birlik gidebilirsinuz, mesafe cok uzak degilse erkenden gidip aksam donersiniz. Bence en guzeli bu olurdu.Mrb hanimlar. Nasılsınız bakalım bu sıcak havalarda? Neyse halinizi sorduguma gore konuya dalis yapayım. Şimdi 2 yıllık bi ilişkin var benim ve bundan iki ay önce sozlendik. Neyse şimdi sevdiğim adam bana surekli sürpriz yapan ve yapmayı seven biri bende biraz kütük gibiyim :))) asıl sorum şu ona bi sürpriz yapmak istiyorum ama ne yapacagimi bilmiyorum açıkçasışehir olarak da uzak bana, onun yanına da gidemem çünkü nisan ve okul hazirligim var. Ama biseyler yapıp kargolamak istiyorum. Ama ne yapacagimi nasıl bi sürpriz olacağını bilmiyorum. Bana yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden hepinizi öpüyorum teşekkür ediyorum
O cok masraflı ya ona uygun çamaşırları bulamam :)))))))))konu başlığını ' sevgiliye striptiz ' olarak okudum, gözlerimin bir hayli bozuk olduğu doğrudur
ama bak onu yapsan büyük sürpriz olurdu
Bu fikir biraz klasiklesse de tutar. Ben de erkek arkadasima boyle bir gunluk yazmistim ve farkli sehirlerdeydik ve beni tanimasina yardimci oldu defter cunku ben icimi dokmustum. Hala sakliyor bulustugumuzda getiriyor eklemeler yapiyoruz.Günlük yazmaya başlayabilirsiniz onu ne kadar sevdiginizi ve özlediğinizi yazın
Cocugunuzun ilk masal kitabi fikri cok tatlisfotoğraflarınızı çıkartın , bir defter alın. güzel bir sıralamayla ve güzel bir masalla fotoğraflaınızı yapıştırıp altına kendi uydurduğunuz masalınızı sayfa sayfa yazmaya başlayın. bu sayfaları , fotoğrafları çeşitli stickerlarla veya fotoğrafları çıkarmadan önce photoshop yaparak güzelleştirebilirsiniz. eğer okumayı seven biriyse hoşuna gidecektir. ve böylece çocuğunuzun ilk masal kitabı da hazır olacaktır.
konu başlığını ' sevgiliye striptiz ' olarak okudum, gözlerimin bir hayli bozuk olduğu doğrudur
ama bak onu yapsan büyük sürpriz olurdu
Anaaaamm bunu nasıl yapmışlar keşke onu da ataydin ne sevinirdim vallaSözlünüzün sevdiği hoşuna gidecek bişeyi alıp bunun gibi el emeği bi kutuda hediye edebilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?