Sevgiliye sürpriz

Şu an sürpriz yapmak istesem neler yaparım:
İstediği bir şeyi alması için para verebilirim.
Masaj, sauna, kaplıca gibi bir günlük ya da bir kaç saatlik rahatlatıcı bir şeyler hediyr edebilirim.
Karakalem bir şeyler çizerim.
Sevdiği bir pc oyunu alırım.

Git yaşadığı şehre seni özledim de sarıl en büyük sürpriz olur.

sürpriz özel gün dışında yaptığında daha tatlı olur..hiç beklemediği bir anda...o yüzden ne aldığın önemli değil zamanı daha önemli...bir tsört bile alsan ama zamansız yollasan şaşırır...

Ya hanımlar benim sözlüm çok romantik ona pembe terlik de alsam bayılır onun için öyle klasik falan demeyin ciddi ciddi sever biliyorum sanirim bende onu bunun için seviyorum

Anlatmaya çalıştığım bu işte. Pembeyle romantizm olmaz.
Romantizm nefret ettiğin halde savaş filmi izlemektir mesela.
Ya da sırf o üşüyor diye klimayı kapatıp sıcaktan patlayarak uyumaktır.
Sevdiği şarkıyı dinleyince aklına gelmesi, sevdiği yiyeceği görünce alıp ona götürmek demektir.
Ama kesinlikle pembe kalpler, çiçekler, böcekler, resimli zımbırtılar değildir. Bunlar kapitalizmin size dayattıkları sadece.

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ya adam romantik hemde aşırı ve ben yanında odun kütük falanim :) sürpriz yapmak isteğim de bu yönde işte

Bende bunu anlatmaya çalışıyorum ya adam romantik hemde aşırı ve ben yanında odun kütük falanim :) sürpriz yapmak isteğim de bu yönde işte

Atla uçağa git iki saatliğine yanına.
Ama koliye ıvır zıvır çikolata doldurup gönderme. İnan bu romantik değil. Hediyeyle romantizm olmaz.

Allah aşkına ya resimli kupa, kalpli notlar nedir?
Çok komik geliyor bana nedense..

Senin erkek versiyonun yok mu yaa? Varsa çok geç olmadan bir adet alabilir miyim?

fotoğraflarınızı çıkartın , bir defter alın. güzel bir sıralamayla ve güzel bir masalla fotoğraflaınızı yapıştırıp altına kendi uydurduğunuz masalınızı sayfa sayfa yazmaya başlayın. bu sayfaları , fotoğrafları çeşitli stickerlarla veya fotoğrafları çıkarmadan önce photoshop yaparak güzelleştirebilirsiniz. eğer okumayı seven biriyse hoşuna gidecektir. ve böylece çocuğunuzun ilk masal kitabı da hazır olacaktır.

Kac saatlik mesafede sozlun? Benim yapacagim tek surpriz kendin olurdu. Hic romantik degilimdir, nefret ederim hatta, esime de soylerim sen romantik olsaydin sogurdum diye ama surpriz yapip gitmeyi cok severim, gunu birlik gidebilirsinuz, mesafe cok uzak degilse erkenden gidip aksam donersiniz. Bence en guzeli bu olurdu.

konu başlığını ' sevgiliye striptiz ' olarak okudum, gözlerimin bir hayli bozuk olduğu doğrudur
ama bak onu yapsan büyük sürpriz olurdu

Günlük yazmaya başlayabilirsiniz onu ne kadar sevdiginizi ve özlediğinizi yazın
Bu fikir biraz klasiklesse de tutar. Ben de erkek arkadasima boyle bir gunluk yazmistim ve farkli sehirlerdeydik ve beni tanimasina yardimci oldu defter cunku ben icimi dokmustum. Hala sakliyor bulustugumuzda getiriyor eklemeler yapiyoruz.

Cocugunuzun ilk masal kitabi fikri cok tatlis mutlaka renkli ve fotografli bor seyler olmali okurken zevkli olur

konu başlığını ' sevgiliye striptiz ' olarak okudum, gözlerimin bir hayli bozuk olduğu doğrudur
ama bak onu yapsan büyük sürpriz olurdu

Ayyne guldum buyuk surpriz

Benim sahsi fikrimde yukardaki yazilanlar gibi gunluk ve yaninda tisort ya da tuttugu takimin formasi guzel hediye. Test ettim vok seviniyorlar benim ki keske gondermeden once giyip fotograf gonderseydin demisti
Oyle de yapabilirsin

Striptiz yapcam ben sanırım en uc sürpriz bu geldi bana

Sözlünüzün sevdiği hoşuna gidecek bişeyi alıp bunun gibi el emeği bi kutuda hediye edebilirsiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…