Çok teşekkür ediyorum:) abartmamaya caliscam :)kullanacağı istediği bişey alıp kargolamaktan başka şansın yok.
bir ark ayakkabı mont gömlek kazark bot dahasıda vardı..ama abartmıştı o.sen birini alıp birde çikolata olabilir seni seviyorumlu falan.
benım kafa bu kadar calıstı.
Ayyyy evet bu hoş olabilirGünlük yazmaya başlayabilirsiniz onu ne kadar sevdiginizi ve özlediğinizi yazın
Bir ömür gider valla bunlar ona. Çok da sevinir aslında ayy çok teşekkür ederimİkiniz için saat yaptır, içinde tarihiniz yazan.
Güzel bir kutuya bu saatin birini, sevdiği çikolatalardan, şekerlerden, parfümünü sıktığın bir tişört al ona. Resminizi bastırdığın bir kupa.
Bunları kutuya koy, arasında kalpli not kağıtlarına 3-5 aşk dolu sözcük.
Bunlar klasik şeyler ama hiç yapmadıysan bu hediye ona 5-6 yıl yetecektir.
Benden daha odunları da varmış
Romantizm anlayışımız kalpten çikolatadan öteye gitmiyor. Şu sürpriz konularında bunu daha çok anladım.
Allah aşkına ben kadın halimle bile o fotoğraflı kupalara, saatlere, pembiş kağıtlara yazılmış notlara gülüyorum. Bir erkek bunlara gerçekten seviniyorsa şaşırırım. Erkek milleti de onları severek değil sadece siz seviyorsunuz diye yapıyorlar.
Önerim yok sanırım. Ya da var. Kendi el emeğinizle yaptığınız birşeylerden daha romantik değildir hiç bir şey.
En fazla odun olan taraf kesinlikle kadınlar olduğunu anladım :)))Canım benim Karşıma çıkanlarda odundu diyeyim
Şaka bir yana ilk aşkım dediğim insan odundu bir çöpünü görmedim haliyle Bendede tek olmadı.
Sonraki sevgilimde aşırı romantikti mektuplar defterler galata puzzlerı neymiş oraya kimle gidersek evlenirmişiz,kıyafet kolye ayıcık kitap ve en önemlisi ilk cübbem (hala giyiyorum) her hafta kargo gelirdi ama heyecan kalmamıştı ya da hiç sevgim yoktu.
Sonra eşimle tanıştım zaten o da aynı binada oturuyorduk her gün çiçek bırakırdı kapıma,kıskançtı karışık spor salonuna gitmeyeyim diye koşu bandı almıştı :) boyumca ayıcık. Mont,ilk aydan yüzük, tektaş:)) ama beni etkileyen tek şey ben sırf kitap okuyorum diye durmadan kitap okumaya başlamıştı.
Sen bir şey yaptın mı dersen yapmadım eşimde aşırı romantik biri değildi sıkılırdı hatta anlamaz.
Içimde duygusalım balık burcuyum yükselen boğa ama dışarı vurmak içimden hiç gelmedi valla:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?