Sevgiliye yük olduğunu hissetmek..

linda20

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
25 Mayıs 2014
1.431
565
148
Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz bilenler vardır zaten fakat farklı illerdeyiz o yüzden de fazla buluşma imkanımız olmuyor iller arası mesafeli fazla..
Her buluştuğumuzda elimi cebime attırmıyor sağolsun her şeyi o karşılıyor..
Herşeyi onun karşılaması beni mahcup ediyor ben öğrenciyim o çalışıyor fakat benim de maddi durumum iyi ailem sağolsun onun da aynı şekilde fakat ben ona yük olduğumu hissettiğim için acıksam dahi söylemiyorum o yemek yiyelim mi diyor ben sen acıktıysan yiyelim aşkım diyorum..
Ya da bowlinge gidelim mi diyor ona masraf olucak diye yok diyorum..
Geziyoruz avm de kıyafet bakıyoruz mesela ben hiç bayan reyonuna bakmıyorum erkek bölümüne bakıyoruz çünkü bayan reyonuna baksak birşey beğensem ona aldırmak ister gibi olur diye düşünüyorum..
Sevgilim bunları fark etmiş fakat onu düşündüğüm için değil de durgun olduğumu yapımın böyle olduğunu düşünmüş ve bu ilerde bizim için sorun olabilir dedi..
Tabi ben de anlattım onu düşündüğüm için böyle olduğunu çok şaşırdı duygulandı benim yanımda rahat ol maddi kaygın olmasın bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok dedi..
Bir daha ki buluşmamızda rahat olmanı istiyorum BENİ SEN YÖNLENDİR yanlış yere gidelim ama yeter ki sen şöyle yapalım böyle yapalım diye fikir ver dedi..
Yani kızlar kısacası onu düşündüğüm için aramız biraz bozuldu çünkü sebebini bilmiyordu..
Şimdi sizden fikir almak istiyorum siz nasılsınız eşinizle sevgilinizle aşkım şöyle yapalım böyle yapalım şunu yiyelim diyor musunuz ben çekiniyorum sanki...
Neler yapmalıyım eğlenceli güzel vakit geçirmek için ?
( zahmet edip okuyan gözlerinize sağlık teşekkür ederim )

Son düzenleme:
Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar
Erkek arkadaşımla 4 yıldır birlikteyiz bilenler vardır zaten fakat farklı illerdeyiz o yüzden de fazla buluşma imkanımız olmuyor iller arası mesafeli fazla..
Her buluştuğumuzda elimi cebime attırmıyor sağolsun her şeyi o karşılıyor..
Herşeyi onun karşılaması beni mahcup ediyor ben öğrenciyim o çalışıyor fakat benim de maddi durumum iyi ailem sağolsun onun da aynı şekilde fakat ben ona yük olduğumu hissettiğim için acıksam dahi söylemiyorum o yemek yiyelim mi diyor ben sen acıktıysan yiyelim aşkım diyorum..
Ya da bowlinge gidelim mi diyor ona masraf olucak diye yok diyorum..
Geziyoruz avm de kıyafet bakıyoruz mesela ben hiç bayan reyonuna bakmıyorum erkek bölümüne bakıyoruz çünkü bayan reyonuna baksak birşey beğensem ona aldırmak ister gibi olur diye düşünüyorum..
Sevgilim bunları fark etmiş fakat onu düşündüğüm için değil de durgun olduğumu yapımın böyle olduğunu düşünmüş ve bu ilerde bizim için sorun olabilir dedi..
Tabi ben de anlattım onu düşündüğüm için böyle olduğunu çok şaşırdı duygulandı benim yanımda rahat ol maddi kaygın olmasın bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok dedi..
Bir daha ki buluşmamızda rahat olmanı istiyorum BENİ SEN YÖNLENDİR yanlış yere gidelim ama yeter ki sen şöyle yapalım böyle yapalım diye fikir ver dedi..
Yani kızlar kısacası onu düşündüğüm için aramız biraz bozuldu çünkü sebebini bilmiyordu..
Şimdi sizden fikir almak istiyorum siz nasılsınız eşinizle sevgilinizle aşkım şöyle yapalım böyle yapalım şunu yiyelim diyor musunuz ben çekiniyorum sanki...
Neler yapmalıyım eğlenceli güzel vakit geçirmek için ?
( zahmet edip okuyan gözlerinize sağlık teşekkür ederim )
4 yıl fakat sık görüşmüyoruz her zaman görüşsek böyle olmaz

4 yıllık iliskide cekinmezdim.
Zamaninda ay sunu begendim dedigim olmustur almistirda. Bende ote ki ay ufak bir hediye ederim. Bunlar samimiyet ile ilgili seyler.

Bırak ya hiç düşünme onu. Eğer ki şimdiden sen onun üstüne düşersen ilerde kalkamazsın bak bu düşüncelerin altında devamlı ona öncelik verirsen kendini yoksayarsın canım.

Sevgilimden ben de böyle bir durumda çekinirdim herhalde hatta rahatsız olurdum sürekli her şeyi onun ödemesinden, ama eşimden niye çekineyim :) hiç çekinmiyorum :)

Bırak ya hiç düşünme onu. Eğer ki şimdiden sen onun üstüne düşersen ilerde kalkamazsın bak bu düşüncelerin altında devamlı ona öncelik verirsen kendini yoksayarsın canım.
Neler tavsiye edersiniz resmen bu düşüncelerim yüzünden pasif konuma düştüm :(

Bazen onun haberi olmadan hesabı öde, o birseyler yapalım dediğinde kabul et. Fazla düşünceli olmak iyi değildir. Kimseye yaranamazsın.

Onun elini cebine attırmamasının önemi yok.
Sinema biletlerini önceden sen alabilirsin.
Böylece senin de için rahat olur mesela.

Arada bir yap bunu.
Ya da o wc deyken sen hesabı ödemiş ol falan.

Kendimi böyle iyi hissediyorum de.

Bir de sevgilisinin yanında mont, kıyafet bakan kızlar bana çok itici geliyor zaten.
Kusura bakmayın ama başka vaktiniz yok mu bunu onun yanında yapıyorsunuz hadi bana al
ihtiyacım var dercesine.

Yanlış anlamayın size demiyorum bunu yapanlara sözüm.

Sevgilimleyken tek amacım onunla eğlenmek olurdu, alışverişin zamanı başka..

Dert mi şimdi bu,hoş bir anı olur olsa.
Eğlenceli de olunmaz doğulur,yapınızda yoksa zorlamayın.

Çekinmeni gerektirecek istekler değilki 4 yılını verdiğinin birinin sana yemek ısmarlaması yada beğendiğin bi kazağı sana hediye etmesi. Abartılı yada aşırı harcamalar yapsın istenmiyo ki bence rahat davran gayet normal harcamalar. zaten az görüşüyomuşunuz tadını çıkar gezin tozun yeyin için :) kimse seni yemek yedi sinemaya para verdirtti diye kınamaz rahat ol :)

Benim de ailemin durumu iyi ve eski esim hep kullandi beni yani genelde ben karsiliyordum o zamanlar isim de yoktu.Yani bence erkek yapmali maddi olarak cogu seyi.Bu kullanmak degildir daha guclu gozukuyor boyle erkekler benim gozumde.Yani tabi bende arada ona hediyeler alirim rahat edemezdim ama dusunmesi bile yeter.Bence kiyemtini bilin bu zamanda goruyorum ki cogu erkek kadinin parasina bakiyor.Sizde arada bi seyler alin iciniz rahat etsin :)

İşte onun gözünde pasif konuma düştüm :KK43:
Şimdi geldiğinde neler yapmalıyım sizce onu yönlendirmek adına, bu arada amin çok teşekkür ederim .

Pasiflik değil de rahat olamadığınızı düşünüp üzülmüştür.
Ona söylemeden planlar yapın yemek yenebilecek güzel yerler arastırın,sinema bileti alın bunları yaptıkça bu imaj silinir zamanla canım takma kafana :KK19:

İşte onun gözünde pasif konuma düştüm :KK43:
Şimdi geldiğinde neler yapmalıyım sizce onu yönlendirmek adına, bu arada amin çok teşekkür ederim .
Bulundugun yerde ne gibi aktiviteler var araştır. Sevdicegin ne yapmaktan hoşlanır.. Sen nelerden hoslanirsin.. Arastirdiktan sonra secenekleri sun, sor ona. Geldiginde planiniz hazir olur.
Bir de bütün tekliflerine fark etmez diye cevap verme bazı erkekler sinir olur buna. Neyse fikrin söyle.

Back
X