Sevgiliye yük olduğunu hissetmek..

Bende 9aydır sevgiliyim İstanbul bursa arası bir mesafemiz var ve 1-2hafta sonra gelicek yanıma ne kadar uzun olursa olsun her buluşma belirli aralıkta olduğu için ilk buluşma gibi oluyo ve o da karnın aç mı der bir yere götürür pahalı bu sonra yeriz derim kıyafet almak istese gerek yok ki bakalım sadece diyorum sana soruyo muyum beğendiysen alıcaz diyo mahçup oluyorum çekiniyorum çünkü her şeyi istesem bu sefer de yanlış anlaşılır diye korkuyorum

Evlendikten sonra esya borcu bilmem neden ararsin bu günleri tadını çıkar bence kasma kendini.

Dozunda güzel herşey ammaaaaaaaa amması var:)eşim yıllarca peşimden koştu,hediyeler,çiçekler,nasıl memnun etsem,nasıl mutlu etsem diye gözümün icine bakmalar sorma gitsin.evlendik ve fııssssss doğumgünümde pasta dahi almadı .

Bende 9aydır sevgiliyim İstanbul bursa arası bir mesafemiz var ve 1-2hafta sonra gelicek yanıma ne kadar uzun olursa olsun her buluşma belirli aralıkta olduğu için ilk buluşma gibi oluyo ve o da karnın aç mı der bir yere götürür pahalı bu sonra yeriz derim kıyafet almak istese gerek yok ki bakalım sadece diyorum sana soruyo muyum beğendiysen alıcaz diyo mahçup oluyorum çekiniyorum çünkü her şeyi istesem bu sefer de yanlış anlaşılır diye korkuyorum
Aynen öyle insanın içi rahat etmiyor birlikteyken eğlenceli bol kahkahalı geçmesi için neler yapıyorsunuz

Bulunduğun yerdeki gezilecek yerleri öğren mesela botanik park, göl, tepe vs gibi oralara gitmeyi teklif et. Sinema bowling piknik bu tarz şeyler ama içinden gelmeli yoksa yapay durur hani gittiğinde rahat olman gerek
Şimdiden planladım bakalım ne olacak :)
Eğlenceli dolu dolu geçsin gülelim eğlenelim istiyorum

Eşimle flört dönemimiz aklıma geldi ya çok güldüm okuyunca:)
Eşimle 7 saatlik mesafemiz vardı yaklaşık 3 yıl flört ettik.
Şimdi iki yıllık evliyiz:)
Ben o zamanlar lisans öğrencisiyim eşim de çoktaan mezun olmuş askere gideli yıllar geçmiş, 7 yıldır çalışan bir adamdı :)
Hafta sonu buluşurduk gelirdi yaşadım yere gezer tozardık bende çok masraflı olmayan aktiviteler bulurdum.
Ben sana bir şey alamıyorum vs dediğimde sen önce bir mezun ol bakalım o zaman yaparsın demişti. :D
Şimdi mezun olalı 2 yıl oldu ikimiz de aynı kurumdayız istediğimiz gibi yaşıyoruz:)
Bu günler geçici yani.
Sevgililik döneminde olur bunlar, takma bu kadar. Bütçeniz ölçüsünde her şeyi yapın en güzel dönemler bence:)

selam linda20 linda20 geçen aklımdan geçiyordun :)
neyseki olayı konuşarak halletmişsiniz canım
bir dahaki buluşmanızda normal yerlere gitmeyi teklif et
bir iki de ufak tefek şeyler beğen gönlü olsun :)
kimi erkek maddi güç ile kendini güçlü hisseder ya
seninki de öyle

bu arada düşünceni takdir ettim
bende olsa aynen öyle yapardım sanırım

4 yıllık birliktelikte fazla çekingen davranıyorsunuz bence. Yeni tanışmış gibisiniz. Maddi durumu iyimiş zaten, ayrıca 4 yıllık sevgiliniz, şunu yiyelim mi, şuraya gidelim mi demekte ne var? Bence rahat davranın biraz.
+1

Eşimle flört dönemimiz aklıma geldi ya çok güldüm okuyunca:)
Eşimle 7 saatlik mesafemiz vardı yaklaşık 3 yıl flört ettik.
Şimdi iki yıllık evliyiz:)
Ben o zamanlar lisans öğrencisiyim eşim de çoktaan mezun olmuş askere gideli yıllar geçmiş, 7 yıldır çalışan bir adamdı :)
Hafta sonu buluşurduk gelirdi yaşadım yere gezer tozardık bende çok masraflı olmayan aktiviteler bulurdum.
Ben sana bir şey alamıyorum vs dediğimde sen önce bir mezun ol bakalım o zaman yaparsın demişti. :KK70:
Şimdi mezun olalı 2 yıl oldu ikimiz de aynı kurumdayız istediğimiz gibi yaşıyoruz:)
Bu günler geçici yani.
Sevgililik döneminde olur bunlar, takma bu kadar. Bütçeniz ölçüsünde her şeyi yapın en güzel dönemler bence:)
Sanki yemek yiyelim demek bile zor geliyor bana ama söylememi istiyor artık rahat davranıcam düşünmeden :)
Çarpışan arabalara falan binmek istiyor rezil olmaktan korkuyorum :) siz rahat mıydınız bu konularda nasıl eğlenceli vakit geçiyordunuz sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var :) sevimlilik falan yapar mıydınız :)

Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz bilenler vardır zaten fakat farklı illerdeyiz o yüzden de fazla buluşma imkanımız olmuyor iller arası mesafeli fazla..
Her buluştuğumuzda elimi cebime attırmıyor sağolsun her şeyi o karşılıyor..
Herşeyi onun karşılaması beni mahcup ediyor ben öğrenciyim o çalışıyor fakat benim de maddi durumum iyi ailem sağolsun onun da aynı şekilde fakat ben ona yük olduğumu hissettiğim için acıksam dahi söylemiyorum o yemek yiyelim mi diyor ben sen acıktıysan yiyelim aşkım diyorum..
Ya da bowlinge gidelim mi diyor ona masraf olucak diye yok diyorum..
Geziyoruz avm de kıyafet bakıyoruz mesela ben hiç bayan reyonuna bakmıyorum erkek bölümüne bakıyoruz çünkü bayan reyonuna baksak birşey beğensem ona aldırmak ister gibi olur diye düşünüyorum..
Sevgilim bunları fark etmiş fakat onu düşündüğüm için değil de durgun olduğumu yapımın böyle olduğunu düşünmüş ve bu ilerde bizim için sorun olabilir dedi..
Tabi ben de anlattım onu düşündüğüm için böyle olduğunu çok şaşırdı duygulandı benim yanımda rahat ol maddi kaygın olmasın bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok dedi..
Bir daha ki buluşmamızda rahat olmanı istiyorum BENİ SEN YÖNLENDİR yanlış yere gidelim ama yeter ki sen şöyle yapalım böyle yapalım diye fikir ver dedi..
Yani kızlar kısacası onu düşündüğüm için aramız biraz bozuldu çünkü sebebini bilmiyordu..
Şimdi sizden fikir almak istiyorum siz nasılsınız eşinizle sevgilinizle aşkım şöyle yapalım böyle yapalım şunu yiyelim diyor musunuz ben çekiniyorum sanki...
Neler yapmalıyım eğlenceli güzel vakit geçirmek için ?
( zahmet edip okuyan gözlerinize sağlık teşekkür ederim )
Biraz rahat olun. Hep boyle yaparsaniz. Ilerde evlendiginde sizi ayni gormek ister. Bisi istemeyen kanaatkar.

Ben kendime sevgilimden hediye alıyorum bazen, iyice rahatladım galiba :olamaz: evliliğimdeki hatayı yapmicam, fazla düşünceli olmak iyi değil...

Benim de ailemin durumu iyi ve eski esim hep kullandi beni yani genelde ben karsiliyordum o zamanlar isim de yoktu.Yani bence erkek yapmali maddi olarak cogu seyi.Bu kullanmak degildir daha guclu gozukuyor boyle erkekler benim gozumde.Yani tabi bende arada ona hediyeler alirim rahat edemezdim ama dusunmesi bile yeter.Bence kiyemtini bilin bu zamanda goruyorum ki cogu erkek kadinin parasina bakiyor.Sizde arada bi seyler alin iciniz rahat etsin :)
Erkekler verici olmadıkları zaman kadınlarının kıymetini bilmiyor bence..

İlk buluşmada ben ona zorluk olmasın diye ona yakın bir yer söylemiştim. Ama bana uzaktı. İş yerinden sıkıntı olmasın dedim. Herşeyi düşünme bırak ben düşüneyim sana yakın bir yer olsun hayatını ben kolaylaştırayım ben alayım yükleri demişti. Orda vurulmuştum tatlısıma. Boşver bırak o düşünsün sen düşünme.

Kimseden bişi istememekle en iyisini yapıyosunuz bence böyle devam edin.Erkek milleti yeri geliyo bırak sevgilisini karısına aldığının hesabını yapıyo.Yapmayan erkek de ben daha duymadım valla.O yüzden sen bildiğin yolda devam et derim.

Aynen öyle insanın içi rahat etmiyor birlikteyken eğlenceli bol kahkahalı geçmesi için neler yapıyorsunuz
Bir keresin de bana su almak için markete girmişti bende dışarıda yeşilliklerin arkasına saklanmıştım etrafta beni ararken arkadan korkutmuştum salıncakta sallandık kendimizi videoya çektik hala izlerim. Dışarıda gezerken kaybolmuştuk akşama kadar dışarıda kalmıştık saçını burnunu çekerim çok eğlenceli geçer günlerimiz. Normalde hiç böyle değilimdir ama onun yanındayken küçük çocuktan farkım kalmıyo :)

Bir keresin de bana su almak için markete girmişti bende dışarıda yeşilliklerin arkasına saklanmıştım etrafta beni ararken arkadan korkutmuştum salıncakta sallandık kendimizi videoya çektik hala izlerim. Dışarıda gezerken kaybolmuştuk akşama kadar dışarıda kalmıştık saçını burnunu çekerim çok eğlenceli geçer günlerimiz. Normalde hiç böyle değilimdir ama onun yanındayken küçük çocuktan farkım kalmıyo :)
Tam istediğim cevaptı :) insan sevdiğinin yanında doğal olmalı siz eğlencelisiniz de maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Biz de bu tarz şeyleri yapıyoruz ve gerçekten çok eğlenceli oluyor sevgilim gülmeyi eğlenmeyi seven bi insan zaten lunaparka gitmeyi teklif edicem gelince :)
Neye binsek acaba güzel eğlenebileceğimiz :)

Kimseden bişi istememekle en iyisini yapıyosunuz bence böyle devam edin.Erkek milleti yeri geliyo bırak sevgilisini karısına aldığının hesabını yapıyo.Yapmayan erkek de ben daha duymadım valla.O yüzden sen bildiğin yolda devam et derim.
O bundan şikayetçi bana teklif et şuraya gidelim de sürükle beni peşinden diyor sürekli benim istediğimi yapmayalım sen belirle birazda erkek yönetilmek ister diyor :)

Tam istediğim cevaptı :) insan sevdiğinin yanında doğal olmalı siz eğlencelisiniz de maşallah Allah mutluluğunuzu daim etsin :)
Biz de bu tarz şeyleri yapıyoruz ve gerçekten çok eğlenceli oluyor sevgilim gülmeyi eğlenmeyi seven bi insan zaten lunaparka gitmeyi teklif edicem gelince :)
Neye binsek acaba güzel eğlenebileceğimiz :)
Evet şuana kadar eski görüştüğüm insanlar da hep kasardım kendimi rahat olamazdım ama bir su alsak bile paylaşırız :) dönme dolap derim ve salıncak var yüksekte dönüyo yan yana ve gayet eğlenceli sizin taraflar da varsa ona binin derim :)

Nisanliyken esim issiz kalmisti. Ozamanlar bende sizin gibi davraniyordum. Onun disinda tabi herseye atlamiyordum ama rahattim yani.

Back
X