Sevgiliye yük olduğunu hissetmek..

Sanki yemek yiyelim demek bile zor geliyor bana ama söylememi istiyor artık rahat davranıcam düşünmeden :)
Çarpışan arabalara falan binmek istiyor rezil olmaktan korkuyorum :) siz rahat mıydınız bu konularda nasıl eğlenceli vakit geçiyordunuz sizin tavsiyelerinize ihtiyacım var :) sevimlilik falan yapar mıydınız :)

Biz bol bol yürürdük sahil kenarında , kordonda sonra orda kafelerden birine gider çay-kahve içer sohbet ederdik, vapura binip karşıya geçerdik , sinemaya giderdik akşam da yemeğimizi yerdik. eğer bir günlüğüne geldiyse...
Haftasonu iki gün olunca antik kente giderdik veya o ilin güzel , piknik yapılacak yerleri varsa ya da kahvaltı yapabileceğimiz küçük yerlere filan giderdik.. Ben program yapardım bazen bazen de o...Açık ol, her şeyi ondan bekleme, sende fikir at şuraya gidelim , şunu yapalım diye... Mutluluklar...:)

Çok naifsin,erkek arkadaşının bu durumu yanlış anlaması talihsizlik olmuş.
Eşimle sevgiliyken ben de öyleydim,bire bir hem de.Ama biz bu durumu kendi aramızda konuşabiliyorduk,ayağımızı yorganımıza göre uzatmamız gerektiğinin farkındaydık.
Şöyle yapabilirsin yemeği o ısmarlıyorsa kahveyi sen ısmarla,aranızda bunları konuşabilmeniz lazım canım :)
Böylece kendini daha iyi hissedersin.

Arkadaşlar merhaba hayırlı akşamlar
Erkek arkadaşımla uzun zamandır birlikteyiz bilenler vardır zaten fakat farklı illerdeyiz o yüzden de fazla buluşma imkanımız olmuyor iller arası mesafeli fazla..
Her buluştuğumuzda elimi cebime attırmıyor sağolsun her şeyi o karşılıyor..
Herşeyi onun karşılaması beni mahcup ediyor ben öğrenciyim o çalışıyor fakat benim de maddi durumum iyi ailem sağolsun onun da aynı şekilde fakat ben ona yük olduğumu hissettiğim için acıksam dahi söylemiyorum o yemek yiyelim mi diyor ben sen acıktıysan yiyelim aşkım diyorum..
Ya da bowlinge gidelim mi diyor ona masraf olucak diye yok diyorum..
Geziyoruz avm de kıyafet bakıyoruz mesela ben hiç bayan reyonuna bakmıyorum erkek bölümüne bakıyoruz çünkü bayan reyonuna baksak birşey beğensem ona aldırmak ister gibi olur diye düşünüyorum..
Sevgilim bunları fark etmiş fakat onu düşündüğüm için değil de durgun olduğumu yapımın böyle olduğunu düşünmüş ve bu ilerde bizim için sorun olabilir dedi..
Tabi ben de anlattım onu düşündüğüm için böyle olduğunu çok şaşırdı duygulandı benim yanımda rahat ol maddi kaygın olmasın bizim maddi yönden bi sıkıntımız yok dedi..
Bir daha ki buluşmamızda rahat olmanı istiyorum BENİ SEN YÖNLENDİR yanlış yere gidelim ama yeter ki sen şöyle yapalım böyle yapalım diye fikir ver dedi..
Yani kızlar kısacası onu düşündüğüm için aramız biraz bozuldu çünkü sebebini bilmiyordu..
Şimdi sizden fikir almak istiyorum siz nasılsınız eşinizle sevgilinizle aşkım şöyle yapalım böyle yapalım şunu yiyelim diyor musunuz ben çekiniyorum sanki...
Neler yapmalıyım eğlenceli güzel vakit geçirmek için ?
( zahmet edip okuyan gözlerinize sağlık teşekkür ederim )
Evet bir şey istersem eşime söylüyorum. Sinemaya gitmek istiyorum, yemeğe gitmek istiyorum diye. Hatta yok derse ısrar ediyorum nolur nolur diye sevimlilik bile yapıyorum. Hatta bir ara gitmek istediğim filmin adını şarkı yapmıştım :D Çünkü ona gitmek istemiyordu ısrarla. Filme gıcıktı. Gittik sonunda. Bıktı korkunç sesimden :D
Bence sen sevgiline söyle bazı şeylerin parasını sen öde. İçin rahat etsin. Şimdi zaten sen ödedin ben ödedim olamaz evliyiz ama sevgiliyken ben dikkat ederdim. O yemekte ödediyse ben de kahveleri öderdim mesela. Hesabı paylaşmaktan hoşlanmıyorum ekstra iş oluyor ama böyle güzel bence. Nolur ben de bunu ısmarlamak istiyorum çok içimden geldi falan desen ikna edersin. Senin benim için masraftan kaçmayacağını biliyorum ama benim için arada bir şeyler ödemek önemli dersin. Yolu bulunur yani.
Ben bir tek ne yiyeceğimizi seçme konusuna gıcık oluyorum. Hep bana bırakıyor nerede yiyeceğimizi. Ben de onun canı başka şey istiyor belki diye ısrarla sorunca kızıyor. O yüzden zamanla ona da alıştım. Şuraya gidelim bence, sence? falan yapıyorum. İstemediği bir şeyse söylüyor.

Bu sefer de buluşma da çok kasıcam kendimi diye çekiniyorum :)
Şimdiden plan yaptım avmye gidicez, memleketimin meşhur yöresel yemeğini yemeye götürücem :)
Ata binicez :)
Bowling oynarız, meşhur türbeler var oralara götürücem :) bir de sinema :)
Bir piknik alanı var bizim orda oraya gitmeyi düşünüyorum fakat giderken birşeyler alalım abur cubur demek tuhafıma gidiyor sanki :)
Bir şeyler alalım abur cubur diyemiyorsan evde hoş şeyler yap. Küçük sandviç, kek falan. Para vermediğin için sorun olmaz ama güzel sürpriz olur.
Planların güzel.

Bi an ben mi.yazmisim bunu dedim. Cunku biz de 3 seneden sonra evlendik hatta su an bi bebegimiz var. Biz cikarken ben ogrenciydim o calisiyordu ,fazlasiyla onu dusunuyordum hic bi masraf yaptirmak.istemiyordum. Hatta kahve cesitlerinden pizza cesitlerinden daha ucuz olanlarini seciyordum. Hic bi yere goturup.de bisey aldirmisligim olmamistir...
Eee sonuc ne mi.. acimamaliymisim..
Elinde avucunda ne varsa ailesi bi sekil aldi. Dugunumzde yalnz kaldik maddi anlamda. Benimkler ustune duseni yapti onun ailesi parasini car cur etmesine ragmen ogullarina hic yardimci olmadilar..Su an hala dugun borcu oduyoruz. Esyaydi kiraydi depozitoydu dugundu gelinlikti esim karsiladi.. takilar falan hersey borca gitti.. Elimizde avucumuzda bisey yok..
Kiymetim biliniyo mu,hayir.. keske sömurseymisim ta en basindan.. belki kiymetim bilinirdi o zaman :/
Alisti hic harcatmamama.. biraz bisey harcasak cok harcamisiz gibi geliyor sanki ona. Aslinda para olsa harcar da,olmayinca goze batiyor biraz da..
Amaan neyse.. sevgililikte dusunme valla harcasin.. evlenince zaten mecbur iki yakayi bi araya getirmeye ugrasicaksiniz.....

Böyle atlıyorsa ben ödeyeceğim diye demek parası var da yapıyor. Boşver ödesin. Keyfini çıkar.

Back
X