sevgiliyi kendine bağlamak?

• Konu Sahibi Konu Sahibi a20
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

a20

65 olmasak mı ya?
Kayıtlı Üye
17 Mart 2012
2.701
1
66
30
Denizli
kusura bakmayın kızlar siteyi kullanmadığım bi dönemde arkadaşım bi derdi olduğunu size sormak istediğini söyledi ben de şifreyi verdim bu konuyu açmış. yazdıklarını okudum gerçekten saçma sapan yorumlar yapmış, iyiliği için verdiğiniz öğütlere terslenmiş tekrar kusura bakmayın..

Son düzenleme:

şu an o kızı unutmak isteyince boşluğa düştü ve dün akşam açık açık konuştu benimle beni kendine bağlayabilirsen tamamen senin olurum ama elinden gidebilirim de sana bağlı bu dedi. ama o benim ilk sevgilim hiç deneyimim yok bu konuda ve onu çok seviyorum bana aşık olmasını istiyorum ama ne yapacağımı bilmiyorum. şu an uzağız zaten tatil yüzünden sadece arada mesajlaşıyoruz ben onu bu şekilde nasıl kendime bağlayabilirim o da istiyo benimle beraber olmayı ama hem o kızı unutmak için hem de bana bağlı olmak için onu kendime aşık etmemi istiyo. çok serbest bırakamıyorum çok da üstüme düşme kaybedersin dedi ama içimden geldiği gibi davranınca da sanki üstüne gidiyo gibi hissediyorum ne yapmam lazım onu kendime aşık etmek için var mı verebileceğiniz bi akıl

Size akıl vermeyelim de Allah erkek arkadaşınıza akıl versin...

18 yaşın saflığı ve masumiyetiyle bu cümleler size antipatik gelmiyor, onu kazanılması gereken bir zafer gibi görüyorsunuz ama "Beni kendine bağlarsan alırsın yoksa elinden gidebilirim" diyen bir erkeği kendinize nasıl aşık edeceğinizi düşünerek vakit kaybediyorsunuz...

6 yıl önce 14 yaşındayken kaybettiği artık hayatta olmayan bir kızla rekabet etmenizi isteyen üzerine düşerseniz kendisini kaybedeceğinizi söyleyen sizi elinizden gitmekle tehdit eden biri her tartışmada üste çıkacağını, canı isterse kabuğuna çekileceğini, ilişkinin gidişatını bizzat kendisinin belirleyeceğini tebliğ ediyordur... Ona çok bağlandığınız onsuz olamayacağınızı düşündüğünüz bir anda da çekip gidebilir, baksana kaybedebilirmişsiniz hazreti...

Onu bu kadar özel yapan ne? "Hem o kızı unutmak hem de size bağlı olmak" için kendinize aşık etmeniz gerekiyormuş... Size bağlanması ve size aşık olması için sizin çabalamanız gerekiyormuş, kimdir bu insan bir imparatorluğun tek varisi mi? Bir erkeği kendinize bağlayamazsınız o isterse bağlanır, aşık edemezsiniz o olursa aşıktır... Bunun için sizin çaba sarf etmenizi isteyen başaramazsanız kendisini kaybedebileceğinizi söyleyerek gözdağı veren biriyle yola çıkmaya niyetliyseniz ayağınıza takılacak taşlara batacak dikenlere sonunu görmeden yarı yolda kalmaya hazır olun... 18 yaşındaki kızların karşısına ölmüş ya da ayrıldığı sevgilisini unutamayan mevcut ilişkisine 6 yıllık bir fotoğraftan daha az değer veren biraz da kendinden hasarlı tipler çıkıyor böyle sonra 20 yaşına gelip aşktan nefret etmiş mantık evliliği yapmış erkeklere güvenmeyen kadınlar görüyoruz her yerde...

Bu kafa yapısında sizi sürekli kendisini kaybetmekle korkutup bunu hatırlatan birine "Bana gelene kadar belki önce sen kaybedersin benden isteyene kadar önce sen aşık olunacak adam ol" diye güzel bir frekans ayarı yapıp kaybettiği sevgilisinin yasını adam gibi tutmadan gönül işlerine kalkışmaması gerektiği söylenmeli... Aksi halde üç beş aya kalmaz "terk edildim diye konu açabilirsiniz...
:19:

Size akıl vermeyelim de Allah erkek arkadaşınıza akıl versin...

18 yaşın saflığı ve masumiyetiyle bu cümleler size antipatik gelmiyor, onu kazanılması gereken bir zafer gibi görüyorsunuz ama "Beni kendine bağlarsan alırsın yoksa elinden gidebilirim" diyen bir erkeği kendinize nasıl aşık edeceğinizi düşünerek vakit kaybediyorsunuz...

6 yıl önce 14 yaşındayken kaybettiği artık hayatta olmayan bir kızla rekabet etmenizi isteyen üzerine düşerseniz kendisini kaybedeceğinizi söyleyen sizi elinizden gitmekle tehdit eden biri her tartışmada üste çıkacağını, canı isterse kabuğuna çekileceğini, ilişkinin gidişatını bizzat kendisinin belirleyeceğini tebliğ ediyordur... Ona çok bağlandığınız onsuz olamayacağınızı düşündüğünüz bir anda da çekip gidebilir, baksana kaybedebilirmişsiniz hazreti...

Onu bu kadar özel yapan ne? "Hem o kızı unutmak hem de size bağlı olmak" için kendinize aşık etmeniz gerekiyormuş... Size bağlanması ve size aşık olması için sizin çabalamanız gerekiyormuş, kimdir bu insan bir imparatorluğun tek varisi mi? Bir erkeği kendinize bağlayamazsınız o isterse bağlanır, aşık edemezsiniz o olursa aşıktır... Bunun için sizin çaba sarf etmenizi isteyen başaramazsanız kendisini kaybedebileceğinizi söyleyerek gözdağı veren biriyle yola çıkmaya niyetliyseniz ayağınıza takılacak taşlara batacak dikenlere sonunu görmeden yarı yolda kalmaya hazır olun... 18 yaşındaki kızların karşısına ölmüş ya da ayrıldığı sevgilisini unutamayan mevcut ilişkisine 6 yıllık bir fotoğraftan daha az değer veren biraz da kendinden hasarlı tipler çıkıyor böyle sonra 20 yaşına gelip aşktan nefret etmiş mantık evliliği yapmış erkeklere güvenmeyen kadınlar görüyoruz her yerde...

Bu kafa yapısında sizi sürekli kendisini kaybetmekle korkutup bunu hatırlatan birine "Bana gelene kadar belki önce sen kaybedersin benden isteyene kadar önce sen aşık olunacak adam ol" diye güzel bir frekans ayarı yapıp kaybettiği sevgilisinin yasını adam gibi tutmadan gönül işlerine kalkışmaması gerektiği söylenmeli... Aksi halde üç beş aya kalmaz "terk edildim diye konu açabilirsiniz...
:19:

cevap için teşekkürler ama sanırım yanlış anladınız yada ben anlatamadım. artık o kızı düşünmediğini ve bana aşık olmak istediğini söyledi. gitmekle korkuttuğu falan yok yani elinden gitmek o anlamda değil. sadece çok düşme üstüme dedi çünkü onu sıktığımı farkedip üzüldüm, üzülmiyim diye daha kibar bi dille anlattı bunu ben buraya yazarken çok uzatmamak için kısaca anlattım ama yanlış anlaşıldı galiba

cevap için teşekkürler ama sanırım yanlış anladınız yada ben anlatamadım. artık o kızı düşünmediğini ve bana aşık olmak istediğini söyledi. gitmekle korkuttuğu falan yok yani elinden gitmek o anlamda değil. sadece çok düşme üstüme dedi çünkü onu sıktığımı farkedip üzüldüm, üzülmiyim diye daha kibar bi dille anlattı bunu ben buraya yazarken çok uzatmamak için kısaca anlattım ama yanlış anlaşıldı galiba

Yeter ki ben yanlış anlamış olayım da o aşık olmak istediğini söylememiş olsun aşık olmak istenecek ya da mesai harcanacak bir durum değil ki ya aşıksındır ya değilsindir...

Onu sıktığınızı fark edip üzüldünüz ve o da üzülmeyin diye "Çok üstüme düşersen beni kaybedersin" dedi öyle mi... Çok güzel teselli etmiş çok kibarmış gerçekten...

Her neyse farklı yerlerde durup aynı şeyi göremeyiz... Sizin istediğiniz yazdıklarınızın ve durumunuzun farklı açılardan nasıl göründüğünün izahı değil onu kendinize nasıl bağlayacağınız... Arkadaşlar fikirlerini söyleyeceklerdir...
:ssz:

Eğer ortada AŞK var ise, zaten iki tarafta birbirine çoktan bağlanmıştır..Elbette ki ilişkide zamanla neler olur,neler değişir bilinmez fakat üzgünüm ki sizi gerçekten seven ve isteyen bir insan kesinlikle ''Beni kendine bağlarsan..'' diye başlayan bir cümle kurmazdı..Çok acı çekmiş olabilir kolay bir şey değil Allah rahmet eylesin.Ama 6 sene önce sanırım kendisi 14 yaşında oluyordu ki henüz yeni ergenliğe girmeye başlayan bir çocuk olmalıydı..Hepimiz acılar yaşıyoruz,sevdiklerimizi kaybediyoruz.Ama hayat devam ediyor. Benim annem 18 yaşında evlenmiş,eşi şehit olmuş..Ama bak şuan hayatta ben varım,babamla evlenmiş.Yeniden sevmiş,sevebilmiş.Uzun lafın kısası seni istiyor olsa inan o cümleyi kurmaya gerek duymazdı..Bunu bir düşün derim ben..

18yasındasnız bence once egıtımınıze onem versenız.. gelecekte iş sahıbı olmucakmısınız?
sımdıkı genclık ask mesk pesınde.. karıyer deeıl :):1::1:

Son düzenleme:
Yeter ki ben yanlış anlamış olayım da o aşık olmak istediğini söylememiş olsun aşık olmak istenecek ya da mesai harcanacak bir durum değil ki ya aşıksındır ya değilsindir...

Onu sıktığınızı fark edip üzüldünüz ve o da üzülmeyin diye "Çok üstüme düşersen beni kaybedersin" dedi öyle mi... Çok güzel teselli etmiş çok kibarmış gerçekten...

Her neyse farklı yerlerde durup aynı şeyi göremeyiz... Sizin istediğiniz yazdıklarınızın ve durumunuzun farklı açılardan nasıl göründüğünün izahı değil onu kendinize nasıl bağlayacağınız... Arkadaşlar fikirlerini söyleyeceklerdir...
:ssz:

sadece biraz fazla açık sözlü. polyannacılık oynamıyorum normalde ben de rahatsız olurdum bu durumdan ama benim için yaptıkları ona güvenmemi sağladı. şöyle anlatayım benim hakkımda kötü konuşan ve aramızı bozmaya çalışan bikaç arkadaşı vardı bunu öğrenince onlarla kavga etti yalnız kalmaktan nefret eden biri olmasına rağmen benim için arkadaşlarıyla kavga edip yalnız kalmayı göze aldı, başka bi zaman onun peşini bırakmayan eski sevgilisinden gelen mesajları yanlış anlayıp ona birsürü hakaret edip ayrıldım ama peşimden gelip herşeyi açıkladı bana değer vermiyo olsa o kadar hakaretime rağmen peşimden gelmezdi ve o gece ona inanmadığım için kıza gözümün önünde mesaj gönderdi onu rahatsız etmemesini bi sevgilisi olduğunu anlatan bi mesajdı ve sonra kızın numarasını silip bana çıkma teklif etti. bütün bunlardan sonra artık ona güvendim ve kusura bakmayın üstüme düşme kaybedersin cümlesi beni peşinden koşturmak için değildi genel anlamda söyledi onu sadece ona değil kimseye anlamında umarım bu defa anlatabilmişimdir

Eğer ortada AŞK var ise, zaten iki tarafta birbirine çoktan bağlanmıştır..Elbette ki ilişkide zamanla neler olur,neler değişir bilinmez fakat üzgünüm ki sizi gerçekten seven ve isteyen bir insan kesinlikle ''Beni kendine bağlarsan..'' diye başlayan bir cümle kurmazdı..Çok acı çekmiş olabilir kolay bir şey değil Allah rahmet eylesin.Ama 6 sene önce sanırım kendisi 14 yaşında oluyordu ki henüz yeni ergenliğe girmeye başlayan bir çocuk olmalıydı..Hepimiz acılar yaşıyoruz,sevdiklerimizi kaybediyoruz.Ama hayat devam ediyor. Benim annem 18 yaşında evlenmiş,eşi şehit olmuş..Ama bak şuan hayatta ben varım,babamla evlenmiş.Yeniden sevmiş,sevebilmiş.Uzun lafın kısası seni istiyor olsa inan o cümleyi kurmaya gerek duymazdı..Bunu bir düşün derim ben..

aşk var diyemem farkındayım ama bana değer verdiğini biliyorum. anlatmayı unuttuğum bazı şeyler var. sevgilisi ölmüş bikaç yıl sonra başka bi kızla çıkmaya başlamış onda da kanser çıkmış yani uğursuzluğun kendinde olduğuna inanıyodu bu yüzden bi ara benden uzak durmak istedi bana aşık olmaktan korktuğunu söylemişti ama ben bunun sadece şanssızlık olduğuna ikna ettim o yüzden şimdi bana aşık olmak istiyo "beni kendine bağlarsan" demedi bağlamanı istiyorum dedi olayı biraz yanlış anlattım biliyorum ama açıkçası bana bu kadar değer veren birini kaybetmek istemiyorum. bişey daha ekleyeyim bi ara konuştuğu bi kız varmış onla sevgili olmayı düşünmüş sonra o.. olduğunu farkedip uzak durmuş ama kız peşini bırakmamış. o yanlış anladığım mesajlar o kızdan gelmişti ve bana açıklama yaparken şunu söyledi "kız utanmasa üstüme atlıcaktı ben de istediğini verip bırakcaktım ama sen varsın diye yapamadım sana ihanet etmek istemedim" bu lafından sonra anladım bana sadık olduğunu ve teklifini kabul ettim

Son düzenleme:

sevgiliye kendini bağlamak diye bir şey yoktur hayatım
sevgili bağlanmak istedinde sen kolunu kıpıratmasan bile bağlanır
beni sana bağlaman için bişey yapman lazım diyen erkektede hayır yoktur keni acısını unutmak için sana bağlanmaya çalışıyor bağlanamıyor hepsi bu ergenlik kokusu bunlar....
sen kılını kıpırdatma çünkü sevgilin çok saçma bir insan isteklerine bakılırsa
bağlancağı varsa bağlanır bunlar bir eylem gerçekleştirekek sahip olunacak şeyler değil

Diger yorum yapan arkadaslar gibi bende sana ayni seyi soyleyecegim. Inan ki bi insan asik olmak istedigi zaman olur. sana asik olan insanin sebeni %30 sensen %70 kendisidir. Asik olmak isteyen insan aska aciktir, ve etkilenecek birini arar, uygun bi beden buldugunda da asik olur. Onunde yillar var zamanla ne soylemek istedigimi daha iyi anlayacagini dusunuyorum. Ugrasarak, taktikle, cabalayarak bilmem ne yaparak kimsenin kimseye asik olmasini saglayamazsin. Onun asik olacagi varsa olur.

Diger konuya gelecek olursak, henuz daha bu yasta kimsenin sizinle bu sekilde konusabilmesine izin vermeyin. Gecmisle rekabet zordur, hele ki olen bi insanin yalnizca iyi anlari hatirlanir, ve aksini ispatlayamayacaklari icin cogu zaman gozde mukemmellesir. 14 yasinda bir cocukken kaybettigi sevgilisini o da gozunde mukemmellestirmis. Daha ilk ayda beni elinde tut skma falan diyecek cesareti kendinde gormesi sizin soylediginiz gibi efendi bi sekilde duygularini aciklamasi degil, resmen kustahliktir. Zamanla mutlu oldugunuz gunden cok, skintili gunler yasamaya basladiginizda bunu sizde daha iyi anlayacaksiniz. Onu mudafaa etmeye calisacaginiza, bence siz kendinizi dusunun derim.

cnm kendin olmaya bak kendin gibi davran baglancagi varsa sana zaten baglanir otomatikmen :) birsey yapmana gerek yok yani anlican birisine asik oldunmu olursun onun illaki birsey yapmasina gerek yok dedigim gibi üzme pek oglani kendin gibi davran =)

Sana ne denirse denilsin bu dönemde anlamayacaksın.
"Yok ben yanlış anlattım galiba" diye savunmaya geçmeye devam edeceksin.

Yaş iş bu, kısaca belirtmek gerekirse.
Çünkü çocukcağız fazlaca saçmalamış ve sen durumun ne kadar vahim olduğunun bilincinde değilsin.

Ama yaşa ve tecrübe et bakalım.
Daha sonra burada denilenlere hak vereceksin.
Şimdi bir şey anlatmaya gerek bile yok.

dün gece dedikleriniz ciddi anlamda kafamı kurcaladı ve ona açtım bu konuyu biraz da kavga ettik. sonunda dayanamayıp açıkladı durumu uğursuzluğun kendinde olduğunu düşünüyomuş hala bu yüzden kendinden soğutmak istemiş. hayatıma giren kızlar hep acı çekti sana bişey olmasına dayanamam dedi. yüzsüzlük ettiğini düşünüp ondan uzaklaşmam için söylemiş hepsini ve ağlıyomuş o mesajı attığı zaman :43: saçmaladım dedi özür diledi ve beni sevdiğini söyledi. o kadar acıdan sonra beni de kaybetmek istemediği için kendinden uzak tutmak istemiş yani bütün söyledikleri bundan ibaretmiş, bişey yapmana ne gerek var ben zaten seni seviyorum dedi :40: çok teşekkür ederim açık yorumlarınız ve eleştirileriniz için bu sayede benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenmiş oldum yanıltmadı beni sevdiceğim :16:

dün gece dedikleriniz ciddi anlamda kafamı kurcaladı ve ona açtım bu konuyu biraz da kavga ettik. sonunda dayanamayıp açıkladı durumu uğursuzluğun kendinde olduğunu düşünüyomuş hala bu yüzden kendinden soğutmak istemiş. hayatıma giren kızlar hep acı çekti sana bişey olmasına dayanamam dedi. yüzsüzlük ettiğini düşünüp ondan uzaklaşmam için söylemiş hepsini ve ağlıyomuş o mesajı attığı zaman :43: saçmaladım dedi özür diledi ve beni sevdiğini söyledi. o kadar acıdan sonra beni de kaybetmek istemediği için kendinden uzak tutmak istemiş yani bütün söyledikleri bundan ibaretmiş, bişey yapmana ne gerek var ben zaten seni seviyorum dedi :40: çok teşekkür ederim açık yorumlarınız ve eleştirileriniz için bu sayede benim hakkımda ne düşündüğünü öğrenmiş oldum yanıltmadı beni sevdiceğim :16:

bence sen yinede bu kadar çabuk güvenme bu söyledikerine. yukarda bir arkadas paylaşmış. eğer bu şekilde onun her dediklerine gözün kapalı inanırsan çok kısa bir zaman sonra da başka bir topicte ayrıldık diye yazman an meselesi. daha çok küçüksün. daha doğrusu bu konularda çokta fazla tecrüben yok ve bence bu çocukta bunu kullanıyor. biz burda nelerini gördük dinledik. bence bu hiç birşey değil.arkadaşlarda burda sana bazı şeyleri izah etmeye çalışmışlar ama kim ne derse desin sen onun bu söylediklerine inanacaksın o da ayrı bir durum. her ne kadar pek sanmasamda umarım senin söylediklerin doğru çıkar umarım bir kaç ay sonra ayrıldık diye de çıkmazsın karşımıza. bu bizim için çok şaşılacak bir durum olmayacak belki ama anlaşılan sen çok yıpranacaksın..

Son düzenleme:
bence sen yinede bu kadar çabuk güvenme bu söyledikerine. yukarda bir arkadas paylaşmış. eğer bu şekidle nun her dediğine inanırsan çok kısa bir zaman sonra da başka bir topicte ayrıldık diye yazman an meselesi. daha çok küçüksün. daha doğrusu bu konularda çokta fazla tecrüben yok ve bence bu çocukta bunu kullanıyor. biz burda nelerini gördük dinledik. bence bu hiç birşey değil.arkadaşlarda burda sana bazı şeyleri izah etmeye çalışmışlar ama kim ne derse desin sen onun bu söylediklerine inanacaksın o da ayrı bür durum. ner ne kadar pek sanmasamda umarım senin söyledikelrin çıkar umarım b,ir kaç ay sonra ayrıldık diye de çıkmazsın karşımıza. bu bizim için çok şaşılacak bir durum olmayacak belki ama anlaşılan sen çok yıpranacaksın..

inşallah ne diyim, teşekkürler yine de

Bir insanin seni yaniltip yaniltmamasina soze degil icraate bakip karar ver derim. Bir suru sey nasihat etmek istiyorum sana. Her guzel soze kanma, duymak istediklerini duyup, isine gelene inanma diye ama daha once bi arkadasin yazdigi gibi sen kendin bizzat tecrube etmeden anlamayacaksin bazi seyleri. O zaman yasa ve gor. Umarim cok fazla kalbin kirilmaz... (=

Bir insanin seni yaniltip yaniltmamasina soze degil icraate bakip karar ver derim. Bir suru sey nasihat etmek istiyorum sana. Her guzel soze kanma, duymak istediklerini duyup, isine gelene inanma diye ama daha once bi arkadasin yazdigi gibi sen kendin bizzat tecrube etmeden anlamayacaksin bazi seyleri. O zaman yasa ve gor. Umarim cok fazla kalbin kirilmaz... (=

bu kadar eminsiniz yani kırılacağımdan? sadece bi sözüne bakıp inanmadım merak etmeyin, hareketleriyle bu son söylediği şeyler uyuştuğu için inandım. neyse sağolun

Son düzenleme:
bu kadar eminsiniz yani kırılacağımdan? sadece bi sözüne bakıp inanmadım merak etmeyin, hareketleriyle bu son söylediği şeyler uyuştuğu için inandım. neyse sağolun

canm burda kimsenin kötülüğünü istediği felan da yok. aksine sana yol göstermeye çalışıyoruz hepsi bu. ama sanırım duydukların pek de hosuna gitmiyor. ama burda kimse sana garezine bu yorumları yapmıyor. herkes kendince bişilr gördü geçirdi. herseyi geçtim bu forumda bile okuduğunda nelerin olduğunu anlarsın zaten. herkes sana kndi tecrübesiyle birşey söylüyor. daha öncde dedim biz ne dersek diyelm sen bildiğini okuyacaksanız. umarım üzülmezsin.

22 yaşında bir ablan bir arkadaşın olarak yazıyorum bunları kırılma, kızma bana:31:
Üniversitede peşimde deli divane biri vardı aramızda da 5 yaş onun üniversite son sınıftı. Bana güven vermek için durduk yere konuyu "ben zinadan korkarım kız evde beni bekliyodu da ben yine oralı olmadım" demişti. Yani şair burda diyoki "bana güven, benden zarar gelmez güzelim" ıııı sonra ilk üniversitem küçük bi'şehir olduğu için araştırmam zor olmadı ve duyduklarım aksi şeylerdi kötü biri değildi ama dedikleri fos çıktı diyelim.

Hastalık konusuna gelince bir arkadaşımın sevgilisi bir kızla mesajlaşıyordu, eski sevgilisiymiş deli gibi kavga ettiler sonra adam "o kanser onu üzemem, o yüzden konuşuyorum" dedi. Konuştular, görüştüler sonra öğrendikki kız sağlıklı:31:

Şuan kızıcaksın, Allah kahretsin keşke yazmasaydım boştan yere moralimi bozdu sinir oldum siteye diyeceksin ama bu işler okadar basit değil ne yazıkki...
İki güzel hareket ve davranışa hemen güvenimi kazandı dersen bizim kırıldığımız gibi kırılırsın daha 18'nde. Davranışlardan güvenmeyi söylüyorsan şöyle diyeyim senin yaşlarında 1,5 sene çıktığım gözümün içine bakan sevgilim "yıpranırız üniversite zamanı" deyip beni pat diye bırakmıştı.

Anlattıkların vs.sağlıklı bir ilişki olacağını canlandırmıyo bizim gözümüzde. Erkekler genelde cinsel muhabbetleri yapmazlar anca kızı tavlamak için "senin için yapmadım, yapamadım, istesem yapardım" derler. Keşke çok mutlu olsan, çünkü belli için çok temiz:31:

Yaşayıp görmek belki daha iyidir, hakkında hayırlısı olsun:40:

canım 19 yasındayım bende bi süre önce bi markette calışıyordum . bi müşteri gelip gidiyodu sürekli. çokta begeniyordum ama sadece begenmekti işte .cunku sevgilisi vardı biliyodum . ben işten ayrıldım 3 ay sonra falan face den birisi mesaj attı bi baktım o . şaşırdım nasıl buldun dedim zor oldu biraz fişten adını gördüm vs vs anlattı böyle . tam aradıgım tipte bi çocuktu 1 hafta sonra sevgili olduk guya . çıkmaya basladıktan 5 gun sonra benm dogum gunumdu bulustuk anlattı bana kımseye anlatamıyorum ama sana soylemem lazım dedi. 3 yıl önce 2 yıllık ilişkimin oldugu sevgilim vefat etti dedi . anlattı böyle biraz agladım ben aglama git yıka yüzünü aglayan bi insan görmek istemiyorum artık dedi . o gün cok seyini anlattı bana beni kendine biraz daha bagladı . yıne o gun dedi ki beni çok sıkma yoksa bunalırım . aynı sizin muhabbetlerin hepsi oldu işte aramızda . sonunda ne oldu biliyo musun dogum günümden 2 gün sonra bana bi mesaj . 'seni üzmek istemiyorum o yüzden bitsin ' aradım neden dedim düşündüm olmuyo seni üzerim ben ben cok rahatım sen öyle değilsin zarar veririm sana dedi . bilmiyorum bu bi bahanemiydi ama . bu arada o 24 yasındaydı . umarım sizin sonunuzda bizimki gibi olmaz .

Back
X