Sevgiliyiz ama bir şeyler hissetmiyorum akıl verin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Vay bee, bende sonradan sevgiye inanmazdım hiç, ama olan aşk, sevgi bitebiliyorsa, baştan olmayan da sonradan olabilirmiş demek ki, mutluluklar dilerim. İnşallah en kısa zamanda evlilik hayallerinizi de gerçekleştirirsiniz..

Ona karşı bir şey hissetmiyorsanız bırakın ne siz yorulun ne o ... Sevmediğiniz birini seviyormuş gibi yapmak karşı tarafı bir zaman sonra oldukça yıpratır yanında siz de yıpranırsınız.
Canım son mesajlarımı okursan olayların değiştiğini anlayabilirsin
oluyormuş şimdi aynı şehirde çalışmaya başladık birbirimize destek oluyoruz ve evlilik düşünüyoruz

Yaslariniz kac canim?

Harika o zaman mutluluğunuz daim olsun

Butun bunlari yazdigim adamla evlebmrk istiyorum :) iliskimizin birinci yili bitti ve onu cok seviyorum bu konu benim gibi hissedenlere ornek olsun ben cok mutluyum

Süpermiş. =)
Demek ki fırsat verince olabiliyormuş.
Bende de seninki gibi bir durum var.
Örnek alıyorum yaşadıklarını.
Mutlaka aklımda bulunacak hep. =)

Peki onu çok sevdiğini ne kadar süre sonra anladın? Tereddüt ettiğin zaman 1 haftadır çıkıyormuşsunuz. Merak ettim aşk ne zaman oldu içinde?

Tatlım ben onunla başlamadan önce çok uzun süredir yanlızdım kolay kolay hayatıma birini alamam ben önüme çıkan ilk kişi değildi çok peşimden koştu beni istediğini sevdiğini inandırmıştı ve ben öyle başladım ilk zamanlar içimde hep bir şuphe vardı ilk 5 6 ay bile acaba dedim ama sonra alıştım onsuz yapamıycamı anladım zaten bir insanın bir şeye bir yere bir insana alışması bişeyleri unutması yani içinde bulunduğu herhangi bir duruma alışması için 6 ay gerekliymiş sanırım benimde öyle oldu

Sana ilgi gostermesinden hoslaniyorsun ama kendisinden pek de hoslanmiyorsun bence sekerim :) Ben gec gitsin derim, yasin genc, asik olursun.

Hoslanmadiginiz bir insan onemli bir konumda olunca dikkatinizi cekmis!
Acik acik soyluyorsunuz iste bunu...
En ufak zayif aninda gene sizi kaybedecek, bence zorlayip ona da umit vermeyin...

En ufak zayif aninda gene sizi kaybedecek, bence zorlayip ona da umit vermeyin...
Konu eskiymiş şimdi evlenmeyi düşünüyorlarmiş

Sevindim :) çok yakışıyorsunuz iyi olmuş :)

Teşekkürler cevap için.
Bir şey daha sormak istiyorum.
Yanıtlamak istemezsen anlarım bu arada.
Ben yine de sorayım.

5-6 aya kadar acabaların varmış.
O sürece kadar sevgilin hiç demedi mi soğuksun, bir sorun mu var gibi şeyler?
Yani çok sevmediğini, kafanda soru işaretleri olduğunu bildiği halde mi devam etti o kadar müddet yoksa sen belli etmedin mi?

Mutlaka etmişimdir neden soğuksun senden faha çok dicak olmani istiyorum tarzi seyleri cok duydum ama o zamanlarin kiymetini bilememisim sevdgmi istem disi belli etmeye basladigimda haliyle simardi her erkekte biraz kaybetme korkusu olmali bence

Sana ilgi gostermesinden hoslaniyorsun ama kendisinden pek de hoslanmiyorsun bence sekerim :) Ben gec gitsin derim, yasin genc, asik olursun.
Yok canim artik hissettiklerim bundan cok faha fazlasi :)
Konumu sadece onu daha fazla gorup dikkatimi cekmesini saglamisti ama artik o ortamla yada konumuyla ilgimiz kalmadi uzun suredir beraberiz
Tam tahmin ettiğim son...Mutluluklar...
Tesekkur ederimm
Uyardigin icin sagol, ne diyelim mutluluklar...
Tesekkurler
Sevindim :) çok yakışıyorsunuz iyi olmuş :)
cok tesekkurler mutlu ediyosunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…