Biziz tatlimAvatar resminizdeki kim ?
canım benzer birşey bende yakın zamanda yaşadım. uzaklaştık şimdi tekrar girişimde bulunur mu bilmiyorum. bendesevipte mutsuz birlikteliklerimden sonra birde ex sevgilimi unutmam gerektiğinden mantıkende kafama yatıyordu ve birde ilk bakışta hoşlandığımdan 2 kez görüştüm ama anladımki birşey hissetmiyorum içimden gelmiyor görüşmek istemedim. aradan 2 ay falan geçti bu arada ara ara mesaj attı görüşelim falan dedi . olmadı. bende zaten tersledim hep en sonunda o da ters birşeyyazdı bana zaten gönlüm yoktu . olmadı yani. bence sen Allah a dua et "Allah ım eğer benim için hayırlıysa onu benim gönlüme koy hayırlı değilse bizi birbirimizden uzaklaştır" diye.Kızlar ben yaklaşık 3 yıldır hayatına ciddi anlamda kmse girmemiş ve birini artık hayatında isteyen biriydim.üniversite ikinci sınıftayım geçen yıldan beri benimle tanışmak isteyen bunun için fazlasıyla ısrar eden biri vardı başta hep silip attım çünkü çok ısrarcıydı bunaldım diyebilirim.Bu süreçlerde yine bana karşı bir şeyler hissettiğini bildiğim insanlar karşıma çıkıyodu ama ben kendimi soğutuyodum istemiyodum.Neyse en son bu yaz stajımızda yine ısrar etti ben istemediğimi söylediğimde elimden geleni yaptığıma inanıyorum dedi bir daha yazmadı.Daha sonra okulda önemli bi konuma geldi benim dikaktimi çekmeye başladı hakkında hoş şeyler duydum şans vermediğim için pişman oldum.Sonra anneannem vefat ettiğinde dilekçemi görmüş başsağlığı diledi bende o dönemler çok hassastım tabi sana onca söylediklerime rağmen sen halimi hatrımı soruyosun söyledklerm için özür dilerim dedim geldiğinde konuşuruz dedi.Daha sonra ben okula döndüğümde bana tekrar yazmaya başladı buluşalım dedi kabul ettim.ilk buluşmamızda elimi tuttu rahatsız olduğumu belirttim bu geç kalmış bir şeyin başlangıcı dedi açıkçası elimi tutması hoşumada gitti.Sorun şu ki daha bir hafta oldu tatil için memleketlermize geldik cuma günü dayısı bizim orda oturuyo cumartesi günü yanıma geldi hemen arkadaşalrımla buluşucaktım arkadaşlarımla tanıştı benim için fikirleri önemli olan arkadaşlarım sevdiklerini beğendiklerini söylediler.Şimdi benim sorunum şu benim ona karşı çok fazla bir şey hissetmiyorum hatta bir şey hissedip hissetmediğimden emin değilim.Ama başta ben çok sevmiyodum sonradan aşık oldum diyen çok kişi duydum sizce öyle mi ? birde buluştuğumzda sürekli elimi tutuyo fiziksel bir temeas halinde bulunmak istiyor ve sürekli evlilikten bahsediyor uyarıyorum ama laf anlamıyor ben ne yapıcam bu işin sonu ne olucak yorumlarınız ? Şöylede bir şey var onunla telefonla konuşurken keyif alıyorum ama mesajlaştığımzda sıkılıyorum elimi tutması yada elini omzuma atması hoşuma gidiyor ama bazen yiycek gibi hasret hasret bakıyor korkuyorum çok ilgili sürekli güzel şeyler söylüyor ama ben böyle şeylerden çokta hoşlanan biri değilim.bugün buluşucaz mesela hala benm memleketimde ama çokta istekli değilim kızlar yorumlarınızı beklyorum
Profil fotomu değiştirdim sıkntı olmaz herhaldeCanım bence konuyu kapattır profil fotoğrafından çevrenden biri seni tanır ve konuyu okursa pek hoş şeyler olmayabilir.Konu eski sonuçta.Tamamen seni düşündüğümden, nacizane.
Yaklaşık bir yıldan fazla zaman verdim ve sevdiğimi anladımHmm yakışmışsınız
biraz zaman ver tanımaya çalış belki hoşlanırsın
Teşekkürler aynen öyle olduvaayyy mutlu son haAllah daim etsin mutluluğunuzu canım
Hayatımda hiçkimseye o gözle bakmadım kimseyi kullanmayı aklımn ucundan bile geçrdmedm çnkü yapamam ayrıca konu eski son mesajları okumanazı öneririmÇocugun senin gözündeki durumu tabiri caizse "yoklukta gider" seviyesinde benim anladıgım kadarıyla.
Bi iliski istemekle o cocukla bi iliski istemek arasında daglar kadar fark var.
Sen sadece iliski istemissin. Hassas bi dönemine de denk gelmis.
Zamanla tanıdıkca daha cok sevebilir misin? Büyük ihtimal seversin.
Alışkanlık ve konustukca ortak noktalar kesfetmek ikiniz daha cok baglar. Ama gerek var mı böyle zorlama bi sevgiye? Bence yok. Yine de sen bilirsin.
canım benzer birşey bende yakın zamanda yaşadım. uzaklaştık şimdi tekrar girişimde bulunur mu bilmiyorum. bendesevipte mutsuz birlikteliklerimden sonra birde ex sevgilimi unutmam gerektiğinden mantıkende kafama yatıyordu ve birde ilk bakışta hoşlandığımdan 2 kez görüştüm ama anladımki birşey hissetmiyorum içimden gelmiyor görüşmek istemedim. aradan 2 ay falan geçti bu arada ara ara mesaj attı görüşelim falan dedi . olmadı. bende zaten tersledim hep en sonunda o da ters birşeyyazdı bana zaten gönlüm yoktu . olmadı yani. bence sen Allah a dua et "Allah ım eğer benim için hayırlıysa onu benim gönlüme koy hayırlı değilse bizi birbirimizden uzaklaştır" diye.
Biz sözlüyüz 3vet çok mutlu ediyor ama bende ediyorumgeçen gün 17 yaşındaki kız kardeşim dediki. ben kendimden daha güzel bir erkekle sevgili olmam . ancak en fazla benle aynı güzellikte olmalı daha iyi olanların bir tarafları kalkmış oluyor. doğru diyor yasevgilisi var 3 hafta mı ne oldu çiçek almalar yüzük almalar sözleneceklermiş aralarında böyle olmak lazım galiba.
okulumuz bitti artık öyle bir konumu yok yani konu eski önceki mesajları okumanızı rica ediyorumOkulda ciddi konuma gelince dikkatini cekiyor sonra canin skilinca istemem yan cebime koy. Adamda cocuk degildir herhalde anlar.
Konu 2013un konusu yani öyle bir tip değilim ve şuan çok mutluyuzSeni çok sevmesi yada seni çok istemesi onunla birlikte olman gerektiği anlamına gelmez. Elini tutması, omzuna kolunu atması zaten sevgilim diye kime bakarsan bak hoşuna gidecek şeyler. İlişkiniz başlayalı ne kadar oldu tam anlamadım. Ama zamanla sevmeyi beklemek yaşına hakarettir. Daha çok gençsin gönlünün en başında ısınıp, onu gerçekten istediğin kişiyle beraber olduğunda bu sorunların hiçbirisini hissedeceğini düşünmüyorum. Bu şartlar altında da zamanla aşık olman zor gibi görünüyor. Bu arada sevgilisini bir türlü sevemeyip onu kaybettiğinde, çocuk başkalarıyla olmaya başlayınca aşık olan ve acı çekmeye başlayan kız tipi gördüm gibi sende biraz :) İnşallah öyle değilsindr :)
Vay be aşk kazanmışEvlendik şark görevini yapıyoruz birlikte zor zamanlardan geçtik ayakta kaldık. Bir birimizi çok seviyoruz. 2016 yılında evlendik. 2 yıldır şırnaktayız. Eşimi çok seviyorum onunla şırnak bile çok güzel
Evlendik şark görevini yapıyoruz birlikte zor zamanlardan geçtik ayakta kaldık. Bir birimizi çok seviyoruz. 2016 yılında evlendik. 2 yıldır şırnaktayız. Eşimi çok seviyorum onunla şırnak bile çok güzel
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?