Sevgiliyiz ama bir şeyler hissetmiyorum akıl verin :(

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Canım bence konuyu kapattır profil fotoğrafından çevrenden biri seni tanır ve konuyu okursa pek hoş şeyler olmayabilir.Konu eski sonuçta.Tamamen seni düşündüğümden, nacizane.

Hmm yakışmışsınız
biraz zaman ver tanımaya çalış belki hoşlanırsın

Çocugun senin gözündeki durumu tabiri caizse "yoklukta gider" seviyesinde benim anladıgım kadarıyla.
Bi iliski istemekle o cocukla bi iliski istemek arasında daglar kadar fark var.
Sen sadece iliski istemissin. Hassas bi dönemine de denk gelmis.
Zamanla tanıdıkca daha cok sevebilir misin? Büyük ihtimal seversin.
Alışkanlık ve konustukca ortak noktalar kesfetmek ikiniz daha cok baglar. Ama gerek var mı böyle zorlama bi sevgiye? Bence yok. Yine de sen bilirsin.

canım benzer birşey bende yakın zamanda yaşadım. uzaklaştık şimdi tekrar girişimde bulunur mu bilmiyorum. bendesevipte mutsuz birlikteliklerimden sonra birde ex sevgilimi unutmam gerektiğinden mantıkende kafama yatıyordu ve birde ilk bakışta hoşlandığımdan 2 kez görüştüm ama anladımki birşey hissetmiyorum içimden gelmiyor görüşmek istemedim. aradan 2 ay falan geçti bu arada ara ara mesaj attı görüşelim falan dedi . olmadı. bende zaten tersledim hep en sonunda o da ters birşeyyazdı bana zaten gönlüm yoktu . olmadı yani. bence sen Allah a dua et "Allah ım eğer benim için hayırlıysa onu benim gönlüme koy hayırlı değilse bizi birbirimizden uzaklaştır" diye.

geçen gün 17 yaşındaki kız kardeşim dediki. ben kendimden daha güzel bir erkekle sevgili olmam . ancak en fazla benle aynı güzellikte olmalı daha iyi olanların bir tarafları kalkmış oluyor. doğru diyor ya sevgilisi var 3 hafta mı ne oldu çiçek almalar yüzük almalar sözleneceklermiş aralarında böyle olmak lazım galiba.

Okulda ciddi konuma gelince dikkatini cekiyor sonra canin skilinca istemem yan cebime koy. Adamda cocuk degildir herhalde anlar.

Canım bence konuyu kapattır profil fotoğrafından çevrenden biri seni tanır ve konuyu okursa pek hoş şeyler olmayabilir.Konu eski sonuçta.Tamamen seni düşündüğümden, nacizane.
Profil fotomu değiştirdim sıkntı olmaz herhalde
Hmm yakışmışsınız
biraz zaman ver tanımaya çalış belki hoşlanırsın
Yaklaşık bir yıldan fazla zaman verdim ve sevdiğimi anladım
vaayyy mutlu son ha Allah daim etsin mutluluğunuzu canım
Teşekkürler aynen öyle oldu
Hayatımda hiçkimseye o gözle bakmadım kimseyi kullanmayı aklımn ucundan bile geçrdmedm çnkü yapamam ayrıca konu eski son mesajları okumanazı öneririm

Biz sözlüyüz 3vet çok mutlu ediyor ama bende ediyorum
Okulda ciddi konuma gelince dikkatini cekiyor sonra canin skilinca istemem yan cebime koy. Adamda cocuk degildir herhalde anlar.
okulumuz bitti artık öyle bir konumu yok yani konu eski önceki mesajları okumanızı rica ediyorum

Seni çok sevmesi yada seni çok istemesi onunla birlikte olman gerektiği anlamına gelmez. Elini tutması, omzuna kolunu atması zaten sevgilim diye kime bakarsan bak hoşuna gidecek şeyler. İlişkiniz başlayalı ne kadar oldu tam anlamadım. Ama zamanla sevmeyi beklemek yaşına hakarettir. Daha çok gençsin gönlünün en başında ısınıp, onu gerçekten istediğin kişiyle beraber olduğunda bu sorunların hiçbirisini hissedeceğini düşünmüyorum. Bu şartlar altında da zamanla aşık olman zor gibi görünüyor. Bu arada sevgilisini bir türlü sevemeyip onu kaybettiğinde, çocuk başkalarıyla olmaya başlayınca aşık olan ve acı çekmeye başlayan kız tipi gördüm gibi sende biraz :) İnşallah öyle değilsindr :)

Konu 2013un konusu yani öyle bir tip değilim ve şuan çok mutluyuz

Vay be aşk kazanmış

Senin gibi konu açan olursa kendini örnek gösterirsin artık :) çok mutlu oldum senin adına, umarım hep mutlu olursunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…